IRC-Galleria

V3|cr4x

V3|cr4x

ei tiiä ittekää

Uusimmat blogimerkinnät

pitää vissii vaihtaa yleX:lle.Torstai 12.10.2006 05:50

Oli tosiaan noi tollaset mainoskuvaukset @Nrj.

Saavuin Helsinki Clubille aamulla, tietty hieman myöhässä (hienostoväkeä kun olen) ;)
Minut otettiin iloisesti sisään ja tapasin Tenkasen sekä muita lukuisia ihmisiä. Havaitsin heti green screenin, kamera- ja valomiehiä.. "mie luulin et otetaan vaan valokuvia :S" ..

Iskettiin sit meikit naamaan ja heitettiin screenille. Voi luoja! Tenkanen ja kasa muita katsoi suoritustani pleksin takana, kun itse yritin miettiä mitä hittoa tarinoida siinä kohta alkavaan nauhoitukseen. Päässä löi tyhjää, tietysti jännitys lamautti ajatuksen kulun täysin ja tuntui että pyörtyisin.

Kolmas niistä ihme kamerahemmoista sit selventi mulle, et lause piti aloittaa aina "Vaihdoin Nrj:lle, koska.." tai "Kuuntelen Nrj:tä, koska.." tai "Nrj:ssä on parasta.."
OK, arvaa muistanko noi, saisko paperille :D
no ei siin mitää, aloin äkkiä keksiin jotain jatkoa noille lauseille. Kymmenen ekaa otosta meni lähinnä "Vaihdoin Nrj:lle, koska ...... POIKKI" :D

Kameramies sano mulle, et seisoppas suorassa.. "en mä voi ku polvet tärisee niin maan perkeleesti" :D ja siin kohtaa meinas äänimiehen mikrofooni tippuu päälle ku ne repes..
Kuvausryhmä alko oleen jo turhautuneita, joten oli pakko onnistuminen edessä.. itsekin aloin menettämään toivoni ja olin jo sanoa ettei tästä tuu hevo helvettiä..

Muistaakseni viimeinen lauseeni kuuluu näin: "kuuntelen nrj:tä, koska aamu ei lähde käyntiin ilman näitä loistavia juontajia, yksinkertaisesti paras radioasema!" :D huoh.

Olis pitän esittää tyhmää: "mikää ännärjii, tuleeks siel jottaa hummppaa? sen mie ainakkii tiiän et siin on hieno logo" :D

Tämän jälkeen minut ohjattiin yläkertaan, jossa baaritiskillä odottelikin ihan kommee mies, valokuvaaja :).
Kättelin helpottuneena, tiesin että valokuvaaminen onnistuu varmasti paremmin kuin äskeinen esiintyminen. Juttukin luisti ihan mukavasti, kun oltiin samalla alalla.
Kuvia tulee pariin lehteen mm. Cosmopolitan. Myös julisteita saattaa näkyä leffateattereissa ympäri suomea..

Ja tosiaan noi videokuvaukset on maikkarilla nähtäviä nrj:n mainoksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.