IRC-Galleria

Paikallisissa bileissa!Keskiviikko 20.12.2006 17:00

Eilen vietettiin paiva, ilta ja yo Migelin, R2:n, Deben ja Naksun kans ensin syoden hyvin ja tutustuen paikallisiin liikkeisiin. Debel on vuokrakamppa delhin hienostoalueella joten siella oli ihan hauska olla. Tottakai syotiin tosi hyvin maustettua ruokaa paikallisissa rafloissa, mutta huvittavaa oli tilata myos mcdonaldsista kotiinkuljetus, joka ei edes maksa mitaan :) Debel on myoskin nepalilainen palvelija - todella lepposa kaveri. Myohaan illalla mentiin paikallisiin bileisiin yhen kerrostalon penthouseen. Tuli tutustuttua esim muutamiin delhilaisiin ja saksalaisiin.

Valtaiset kiitokset varsinkin Migelille ja R2:lle tiedoistaan kun kertoivat matkansa eri vaiheista esim Goalla ja Taj Mahalil - varmasti apua tulevaisuudessa. Ja kiitokset myos Debelle illasta + siita etta kertaalleen pelasti koko porukan Poliisin kynsista. Ah tama ihana korruptio ;)


Aamulla loggasimme ittemme ulos Smyle Inn -hotellista ja keskustan moskeijakayntien jalkeen suuntaamme nyt kohti Himalajan vuoristoa yojunalla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.