IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Suomessa!Torstai 11.01.2007 21:06

Tänään kello 9 aamulla aukesi rakas kotiovi. Matka on nyt päätöksessä.

Riitti jänskäämistä aika reissun loppuun asti kun oltiin lähdössä lentokentälle Delhissä, katottiin uutisista, että kaikilla Intian lentokentillä on korkein mahdollinen hälytystila päällä. Johtui lentokonekaappausuhkauksesta, joka oli annettu vähän aika ennen sitä. No kentällä asiat hoitu yllättävän hyvin siihen nähden ja kuviteltuja jonoja turvatarkastuksissa yms. ei ainakaan vielä meiän aikaan ehtinyt syntymään.
Itse lento meni nukkuessa ja siksi pöllähdettiinkin yllättävän nopeasti Suomen kamaralle. Shokkina ensimmäisenä on tämä valtava siisteys kaduilla ja sisällä. Likaisuuteen oli silmissään jo jonkin verran tottunut - Intiassa kun kaikki roskat heitettiin melkein paikassa kuin paikassa vaan suoraan kadulle. Voi kuvitella, miltä se näyttää ja haisee.

Loppulauseena reissu oli erittäin onnistunut. Paljon tapahtui ennalta-arvaamattomia tapahtumia, jotka ehkä parhaiten säilyvät hauskoina säätöinä mielessä. Suosittelen ehdottomasti kaikille Intiaa, koska se pistää miettimään omia arvoja, näkee niin eri yhteiskunnan. Kaiken lisäx kaikki on tässä maassa loppuen lopux tosi halpaa. Lennothan saatiin yllättävänkin halval hullareilta. Jos tuliais- ym. ostoksia ei laske mukaan niin reissu matkustellen jatkuvasti ympäriinsä kustansi saman verran kun 2 viikon lomamatka Euroopassa yhdellä paikkakunnalla. Ja varmasti nyt koki niin paljon enemmän.

Kylmähän täällä on. Mutta toisaalta onneksi pääsee viikon päästä lautaileen himokselle ja tottakai pitää alkaa suunnittelemaan mihin sitä lähtisi seuraavaksi... ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.