IRC-Galleria

Bombay ja Delhi!Keskiviikko 10.01.2007 09:35

Ensimmaisen kerran, vaikka ollaan oltu tosi tarkkana koko reissu, niin meitä onnistuttiin huijaan taxissa. Oltiin tosi vasyneita junamatkan jalkeen ja meikalainen kaikenlisax sairas. Oltiin tulos taxilla hotellille ja perus kikka. Annettiin 500 seteli ja sekunnissa ne vaihto sen 100 seteliin vaittaen, etta mita te tammosen annoitte. No rahallisesti tappio oli euroissa pienta. Anyway tuli sitten sairasteltua eka paiva hotellihuoneessa. Saman aikasesti Vilppu naki kai Julia Robertsin laheisessa 5 tahden hotellissa, jossa alakerta taynna huippuliikkeita, kuten Louis Vuitton, Fendi ja Burberry.

Pikku hiljaa seuraavina paivinä pakki alkoi parantua ja paastiin kiertään kauppoja ja muutamia pakollisia nahtavyyksia. Hilfigerin liikkeesta tuli ostettua kaikenlaista. Elefanttisaari oli hieman tylsa. Ihan pikkuapinat oli ihan hauskoja tosin. Ja janna kun taas joku perhe halus ottaa meista kuvan niitten kanssa, vaikkei sanaakaan vaihdettu.

Kaikki feikkimerkit on taalla tosi huonon nakosia ja laatusia. Esim verrattuna Thaikkuihin niita ei oo mitaan jarkee ostaa taalta. Tan lisax farkut on jotain ihan kasittamatonta. Malleja on ihan jarkyttavan paljon mutta sovitettiin varmaan miljoonia farkkuja (siis ihan kunnon liikkeissa) niin kaikissa on jonkinlainen intialainen leikkaus. :) nayttavat tosi hassuilta...

Yhtena paivana kaytiin illalla kun ei ollu oikein tekemista niin seikkailemassa asken mainitussa Taj Palace-hotellissa. Sviittikerrokseen paastiin hataporraskaytavan kautta. Morjes sita palvelijoitten laatua. Vessassakin kun kavasin niin avas hanan mun puolesta, kuivas kadet. Hyva ettei pyyhkimaan halunnu ;)

Viimesena paivanä Bombayssa kaveltiin kadulla ja yhtakkia joku tuli meian luokse samanlailla kun jotkut kauppojen sisaanheittajat. Mutta tarkemmin kuunneltuamme, se olis halunnu meiat mukaan johonkin Bollywood-leffaan. Arvaa harmittiko kun oli vika paivä Bombayssa?

Viimenen junamatka takasin Delhiin paatettiin menna leija-luokassa. Hyva kun juna oli ees lahteny liikkeelle niin meille kannettiin lipun hintaan kuuluen kaiken maailman snackseja. Alkukeitot ennen paaruokia ja morjes miten henkilokunta sykki siina kaytavalla. Tuli taas luotua yksi hyva kontakti siina matkan aikana johonkin nuoreen ATK-johtajaan. Katotaan mita ehka sen kans keksitaan.

Delhissa on kiittaminen Debee, joka tenttiviikosta huolimattaan majotti meiat kampassaan ja naytti meille paljon hyvia ostospaikkoja. On ollu taas niin alyttoman hauskaa heittaa lappaa vaik mista ja illat on venyny tosi pitkix. Eilen tuli ostettua 6 muovikassillista kaikkee mukaan takasin Suomeen. Mitenkohan kaiken saa mahdutettua mukaan. :D

No huomenaamul on sitten aika jattaa Intia taakse ja palata arkeen. Hauskaa on ollut ja kiitti kaikille viesteista, mita ootte reissun aikana lahetelleet mulle.

Palaillaan kentalla!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.