IRC-Galleria

VanityFair

VanityFair

Decadent Rose

No hyi helvetti.Torstai 28.08.2008 11:46

Mitä järkeä on mennä näyttämään tissinsä ILMAISEKSI TV:ssa parhaaseen katseluaikaan, kun siitä voisi saada ihan oikeesti rahaakin, eikä vain kyseenalaista julkisuutta? Oh c'mon, that was just lame.

Uu, vittu olen televisiossa, mun täytyy olla julkkis :(.

Erityisesti naisten pitäis ehkä olla fiksumpia mitä julkisuuteen tulee. Onks se jotain tasa-arvoa sitten, että pääsee keikuttaan persettä johonkin reality show'hin? Olemaan se beibe, joka kikattaa kaikelle, mitä miehet sanoo, hihih kun sä oot älykäs. Argh. Oikeesti, ihan paskaa. Must tuntuu, että naiset on edelleen omaisuutta, ne ei vaan tajuu sitä vielä ja kuvittelee, että narubikineihin pukeutuminen on vapautta. Ja jos et pukeudu narubikineihin, niin sä et voi tietenkään olla vapaa.

Ilmeisen moni nainen luulee, et niillä ei oo mitään muuta tarjottavaa kuin seksi. Se on aika helkkarin surullista. Jos miesten keskuudessa ei tule otetuksi vakavasti siksi, että on tissit, niin sitten pitäisi verkostoitua naisten kanssa.

Mua ällöttää. Seksuaalisuus on aika helvetin kaukana tollasesta halpahintaisesta paskasta. Uu, vittu oisitko uskonut, että näin käy ekana ilta *hinkhink*. No vittu oisin!

Ääliöt.

Nimimerkki: Näin eilen kaksi minuuttia BB:n lopusta ja se riittikin mukavasti ainakin yhden eliniän tarpeiksi



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.