IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

UghTorstai 17.01.2008 21:33

Vielä lähden salille. Mässäilin tuossa vähän aikaa sitten just mahaani chilihapankeittoa jossa oli vähän kanaa (hani vähän "tuunasi" keittoa :P), sit keitin tummaa makaroonia ja sen seuraksi savulohta (NAM). Sit yks ruisleipä, 4-5 suklaa raetta, 2 palaa tummaa suklaata, vanilja-päärynä rahka/raejuusto- härdelli ja maitoa :). Nyt sit tankanneena urheilemaan ja katsomaan, jaksaisko maksimia yrittää penkistä vaikka tulevalla viikolla! Sarjat parantunu jo huomattavasti, edellisillä maksimeilla sain jo yhen kakkosnoston tehtyä.

Eli penkkiä siis treenailemaan. Vähän hölkkäilen alussa, sit penkki, vähän jalkoja ja vatsoja ja loput apuliikkeet (ojentaja, hauis, yläselkä).

Koulu on lähteny mukavasti käyntiin :). Ihmiset on mukavia ja opiskelumotivaatio on korkealla. Ainut inhokki on alkava ruotsin kurssi, mutta siitäkin selvitään kyllä.

Meinasin vaan palaa loppuun just ennen koulun alkua, töissä oli pitkiä raskaita päiviä venäläisten takia, univelkaa kerty enkä malttanut pysyä poissa harrastuksista. Olin aika naatti mikä näky myös psyykkeessä. Hermostuin tosi herkästi eikä oikein osannut nauttia yhtään mistään. Oli vain ahdistunut ja ärsyyntynyt. Mutta hullua kyllä, koulun alkaminen helpotti asioita, oon piristyny tosi paljon ja alkanut taas "nauttia" elämästä, treenistä, kaikesta :). Nykyään sen tunnistaa niin herkästi itsessä noi loppuunpalamisen merkit kun on jo kerran vetäny ittensä melkein täydelliseen piippuun...mutta oppia ikä kaikki.

Mutta nyt...treeneihin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.