IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Seikkailut odottavat!Tiistai 22.07.2008 18:03

Jeffry kieltäytyy okserilta :D


Huomenna on lähtö helsinkiin, kello yhden pendoliinolla. Olen TAAS kipeenä, ilmeisesti näiden paskasäiden takia. Joku ystä tai vastaava ja ärsyttää...tämä kesä ollut kuulemma sateisin 50 vuoteen - AI NIINKÖ? Empäs ole huomannutkaan :P.

Paskoista keleistä viis, kohta ollaan jossain ihan muualla ja nautitaan elämästä. Eilen kävin vielä fiilistelemässä talleilla ja minun onnekseni hypättiin esteitä :P. Sain herra laiskiaisen ;). Tunti oli tosi mukava, vaikka herralla olikin hieman temppupäivä meneillään. Kieltäyty muutaman kerran yheltä okserilta ja temppuili portin ja normiesteen suoralla, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. En pudonnut kuin kaulalle ensimmäisessä kieltäytymisessä - en sentään pudonnut :P. Sain ponnistettua itseni ylös ja eikun yrittämään uudestaan!

Mutta thaimaassa ratsastellaan sitten muilla koneilla. Kohta syömään teemun sylikummin kanssa, sitten viimeisimpiä treenejä salilla. Illalla saunaan, huomenna aamulla ehkä taas salille, ehkä vielä solariumiin, akka hoitoon, rinkat selkään ja asemalle.

Mukavaa "kesän" jatkoa teille tänne mukavaan suomeen, me kärvistellään muissa maisemissa :P. Ei osaa vieläkään ajatella, että kohta me lähdetään ihan oikeasti!

Thaimaasta ostetaan sitten kamera, että saadaan vihdoinkin otettua omia kuvia, Neristäkin tulossa uusia kuvia myöhemmin...

Mutta palaillaan reissun jälkeen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.