IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Terveisia hua hinista!Torstai 07.08.2008 18:08

Hua hinissa ollaan ja pidan paikasta :). Osasyy taitaa olla siina, etta taalla voi vuokrata hevosen tunniksi ja ratsastaa itsekseen pitkin rantaviivaa! Ratsastin tanaan 2 tuntia (eri hevosilla kuitenkin), vaikka pohkeet oli ensimmaisen tunnin jalkeen jo aivan mustelmilla ja hiertyneet vaarien varusteiden takia. Ihmiset, ei kannata yrittaa laukata lyhyissa shortseissa ja liukkaissa kengissa! Jalustimet ei "jostain" syysta pysy kunnolla jalassa ja iho hiertaa kuumaa, nihkeaa satulaa vasten. Huomenna uudestaan, ainakin kahdesti taas, paremmilla varustuksilla. Oikeat lenkkarit, joissa kuviota pohjassa antamassa vahan tukea seka pitkat housut ja pitkat sukat suojaamaan pohkeita.

Hepat on taalla hieman erilaisia kuin suomessa. Ratsastaa pitaa tosi pitkilla ohjilla, mutta nama konit onkin tosi herkkia suustaan. Ei tarvinnut antaa kuin tosi pieni pidatteita, niin hepo kuunteli todella natisti ja hiljensi vauhtia. Olin aika innoissani tanaan :).

Ollaan kayty ratsastamassa myos norsuilla, jotka yha edelleen on ihan huippuja! Viidakkovaellus oli loistava, pidin ciang maista paljon ja jalkeenpain harmittaa, kun bangkokkiin tuhraantu niin monta paivaa...siella kaupungissa ei ole mitaan muuta kuin ostoskeskuksia. Jos tykkaa shoppailla, kannattaa menna sinne, mutta jos haluaa nahda muuta thaimaata, upeaa luontoa ja ystavallisia ihmisia, mene muualle...paastiin viidakkovaelluksella uimaan vesiputoukselle ja hyppasin yli kymmenesta metrista veteen siella! Pelotti ihan helvetisti, mutta uskalsin ja oli huippua! Yksi englantilainen meinasi hukkua, kun mentiin myos patka sellaisella bambulautalla pitkin jokea. Pysahdyttiin yhessa uintipaikassa ja siellakin oli hyppypaikka, tosin paljon matalampi. Tama tyyppi hyppasi siita, vaikka ei osannut uida! Luotti siihen, etta paasisi virran mukana matalemmalle, mutta hyppasi liian lahelle seinaa. Oli aika kamala katsoa ylhaalta, kun tyyppi vajoaa veteen...mutta han selvisi.

Koh samui oli kans aivan mahtava paikka! Sain kaverikseni eraan paikallisen, todella ihanan ja lutuisen koiran! Muutaman paivan jalkeen se tunnisti minut aanesta ja tuli iloisena, hanta heiluen vastaan. Illalla se tuli meidan mukaan ja jai nukkumaan meidan mokin takakuistille.

Eilen kaytiin entisen kuopiolaisen aikido-opettajan salilla taalla hua hinissa katsomassa thai boxing-otteluita. Oli aika huiman nakoista..."pikkasen" rajumpaa kuin suomalainen nyrkkeily! Ollaan taalla taas jossain aivan huippu spa-paikassa yota, meilla on respasta mahdollisuus saada autokuljetus meidan mokkiin, jos ei jaksa kavella 500 metria :D. Ja ilmainen kuljetus on monta kertaa paivassa rannalle ja kaupunkiin seka takaisin.

Ollaan nyt kahvila-ravintolassa ja mun ruoka tuli jo aikoja sitten, joten syomaan...kerrottavaa olisi vaikka kuinka, mutta pitaa taas menna!

Rakastan tata maata, haluan ehdottomasti uudestaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.