IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Väsymys...Maanantai 22.09.2008 01:24

Oon taas jotenkin ihan poikki, viikonloppu meni ihan yhdessä hetkessä ja tuntuu, et yhä oon ihan helvetin väsyny, vaikka sain nukuttua...ei oikein saa mitään aikaseks, kun on sellanen lamaannuttava väsymys. Viime viikko olikin tavallaan rankka, kun oli 4 aineesta kokeet ja sit tehtävien palautus. Vielä olis luettavaa ja tehtäviä ja oon ihan väsy...

Tänään oli tosi kaunis ilma, käveltiin teemun ja nerin kanssa ulkona :). Sit sain houkuteltua teemun salille nopeisiin treeneihin, äsken yritin treenata laulua, mutta jostain syystä niska-hartia-kasvojen rentouttaminen ei onnistu yhtään niin helposti, kuin opettajan opissa...mutta ehkä se siitä jonain päivänä.

Yliopisto-opinnot houkuttas yhä enemmän ja enemmän, sosiaalipsykologia kuopiossa, tai ravitsemusterapeutti...ja sit oli ehkä joku liikunnallinenkin ala. Mutta en tiedä...nää matkat nimittäin oikeesti väsyttää ja huomasin, ettei se lukeminen NIIN kamalaa ole kun on todella mielenkiintonen aihe. Ja sos.psyka olis sitä - yliopistossa vois paremmin valitakin niitä asioita, jotka oikeasti kiinnostaa. Mutta kattoo nyt, tammikuussa alkaa erikoistumis-opinnot, jotka alkaa olemaan enemmän sitä, mitä tältä koulutukselta olen tullut hakemaankin. Jos se sillonkin tökkii, niin ens keväällä on sitten taas uusi pyrkiminen.

Akkaa pihalle ja nukkumaan, huomenna taas kouluun aikaseen...viideltä herätys :P.

Antakaa minulle piristysruiske tai jotain muuta piristävää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.