IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

jouKeskiviikko 18.02.2009 11:37

Jep jep, jamit oli eilen ja ainakin meikäläisellä oli ihan mega-hauskaa! House-bändi oli todella mukava ja ihanan kärsivällinen, kun jätkät jakso tosissaan kattoo niitä meikäläisen biisejä, vaikka kaikki ei osanneet niitä sitä ennen soittaa (tai eivät olleet soittaneet ennen).

Jännitti ennen esiintymistä, mutta jännitys häipy lavalla. Menin pitämään hauskaa ja nauttimaan sieluni kyllyydestä. Ja olen tyytyväinen suoritukseeni :). Tottakai AINA on parannettavaa näin alussa, mutta olenkin tämän asian suhteen oikea pikku perfektionisti :D.

Biiseinä lähti se Anoukin "Nobody's Wife" ja Maija Vilkkumaan "Ei".

Oman bändini basistikin oli iloisesti yllättynyt, etten arkaillu lavalla niin paljon, mitä se epäili (ja mitä itsekin epäilin). "Osasin jopa ottaa muutaman askeleen" :D

Tuli eilen tutustuttua vaikka kehenkä ja torstaina olis pannuhuoneella kevyemmän musiikin jamit, tehtiin haaste yhen konsiksen opiskelijan (basistin) kanssa, että torstaihin mennessä opetellaan Stevie Wonderin "Higher Ground", haaste otettu vastaan!

Loistin eilen teoriatunneillakin ja pääsin paukuttelemaan henkseleitä kun osasin paremmin kuin 10-13-vuotiaat ;) :D - jihaa mikä suoritus (no on se minulle)! Tänään musiikin teorian 3/3 tunneille tarkastelemaan sointuanalyysejä. On kuulemma olennainen osa teoriakokeita.

Se basisti saattaa tulla konsiksen pääsykokeisiin siihen bändiin soittamaan, ihana olisi kun olis jotain "tuttuja" siellä. Mutta paljon varmempi olo mulla joka tapauksessa on. Ei saa ajatella liikaa vaan olla siellä asenteella "rakkaudesta musiikkiin".

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.