IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

viikonloppujaPerjantai 20.02.2009 17:24

Olin eilen pannuhuoneen jameissa ja oli HIEMAN kiusaantunut olo, kun paikalla ei ollutkaan muita kuin konsiksen opiskelijoita. Niillä oli omat iltamat siellä ja vaikka jamit oli avoinna kaikille, siellä ei kuitenkaan ollut muita kuin konsalaisia. Olin hieman häpeissäni tunkeilemisesta, mutten viitsinyt enää perääntyä vaan kävin vetämässä sen Stevien biisin.

Ei mennyt niin hyvin kuin henkan jameissa, mutta ei kuulemma mennyt metsäänkään...itse en tietenkään ollut tyytyväinen :P. Mutta tärkeitä esiintymiskokemuksia kiusallisemmissakin tilanteissa, paikalla oli nimittäin oikeasti asiantunteva yleisö! Pitää muistaa olla vain armollinen itselleen, heillä on kokemusta vuosia alla, minulla vasta alle puoli vuotta - kehitys on kuitenkin ollu aika huimaa vaikka sitä ei aina osaakaan ajatella niin!

Mutta seuraavan kerran sitten henkan seuraavissa jameissa. Henkan house-bändin jäsen anto maili-osoitteensa, että laittaisin biisejä etukätyeen mitä haluaisin vetää, vois bändikin hieman harjoitella etukäteen vaikka ne jamit onkin :P.

Nyt salille ja illemmalla jäälle luistelemaan siskon kanssa. Ehkä veeti kallion keikalle...huomenna ehkä ratsastamaan, uimaan mummon kanssa,sit treenailen laulua, bändin biisejä ja musiikin teoriaa. Sunnuntaina sali ja bänditreenit sekä teorian yms. opiskelua.

Tosi kiireistä on ennen pääsykokeita, mutta ei harmita yhtään! Sitten pitää kyllä rauhottua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.