IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

mee lööv kesäMaanantai 01.06.2009 13:22

Huh huh, olipas viikonloppu. Ei kyllä tullut nukuttua juuri lainkaan, perjantaina menin parhaan ystäväni kanssa viettämään rentoa tyttöjen iltaa. Käytiin tanssimassa ja juteltiin ja kaikkee :). En juonut kyllä juuri ollenkaan, mutta myöhään meni. Seuraavana aamuna ratsastamaan yhdeksitoista, en olis millään jaksanut herätä, mutta paikan päällä ei kyllä harmittanut yhtään! Aurinko paistoi ja sain ratsastaa aivan mielettömän ihanalla hevosella. Sit kävin vielä salilla, menin kotiin laittautumaan ja neljän maissa siskon tupareihin. Niillä on aivan upee mökki.

Lauantaian meni jälleen myöhään (tappiin asti) ja sunnuntaina ei malttanut nukkua, kun ulkona paisto aurinko ja oli rikollisen lämmintä. Teemukin jaksoi herätä joten otettiin huli mukaan ja paineltiin pihalle. Käveltiin siellä täällä, ostettiin jätskiä ja uitettiin koiraa (neri on oikea vesipeto). Sitten syömään teemun porukoille ja taas kotiin laittautumaan...

Kaverin 30-vuotis juhlat :P.
Varsinaisten bileiden jälkeen alko pannuhuoneella jamit ja siellä tui vedettyä tuttujen ihmisten kanssa muutama ralli, oli taas tosi hauskaa :).

Joissain muusikoissa kyllä ihmetyttää se, että he kuvittelevat minunkin olevan niin yksinkertainen ihminen, että rakastuisin päätä pahkaa johonkin, joka olisi jonkinasteinen nero musiikissa tai muuten vain ihan helvetin hyvä muusikko/soittaja. Ei se vaan mene niin, tottakai sitä kunnioittaa ja arvostaa toisen ammattitaitoa, mutta ei se varsinaisen ihmissuhteen saralla merkitse mitään. En minä halua jakaa elämääni huippumuusikon kanssa, haluan jakaa sen oikean ihmisen kanssa, jolla on elämän arvot kohdallaan. Vaikka teemu ei muusikko olekaan, en silti vaihtaisi sitä ihmisenä mihinkään muusikonretkuun, sillä teemun kaltaisia ihmisiä ei vain ole maailmassa :).

Huomenna viimeiset bänditreenit kesän ajalla. Jätkillä on sen verran töitä, ettei päästä treenaamaan yhdessä koko kesänä :(. Mutta onneksi on se leiri...ja jamit!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.