IRC-Galleria

Varonenko

Varonenko

Kotona..."Shine On Me"

Muuttoa...Tiistai 09.01.2007 12:05

Huh huh...nyt se taas alko. Viikonloppuna sain tietää, että kämppä olisi ihan hyvä tyhjentää mahdollisimman nopeasti, uudet vuokralaiset jo tulossa asumaan (kamala hoppu oli, olis pitäny muutamassa päivässä saada mökki tyhjäksi). Tämä viikko armoaikaa ja tottakai minä mahd. nopeasti siitä lähden - ongelmana on vain pakkaus, kuski ja auto. Töistä en saanut täysin vapaata. Ennen viikonloppua jos sais muutettua, niin olisin onnellinen. Eli keskustaan muutan, etsin halvemman mökin about 6kk ja sitten varmaan keskustaan takaisin.

Treenaaminen jää tältä viikolta vähän vähäisemmäksi, mutta eiköhän sitä treeniä tule nuita kamppeita kantaessa. Ainakin pesukone on aika herkku kantaa terävineen reunoineen yms...elämä. Vihaan muuttamista, mutta tämän muuton hoidan kyllä ihan mielellään :). Jätesäkillinen menossa käyttämättömiä vaatteita kirpparille. Tänään menen hieman pakkailemaan ja ehkä siivoilemaan, huomenna ehkä loput tai viimeistään torstaina. Se ajokortti olis oikeesti helvetin hyvä hankinta...mutta sitä ei nyt tähän hätään taiota mistään.

Nerille on vielä joululahja ostamatta, pätkäisemätön kuivattu härän peenis :P, herkkua :D. Akka ymmärtää hyvän päälle. Teemu ei oikein tykännyt ajatuksesta (ylläri ylläri :D) mutta eihän sen tartte sitä syödäkään ellei välttämättä itse halua :P. Teemu ja Neri tulee loistavasti toimeen, Neri tykkää urposta aika tavalla :). Niillä on ihan omat leikit ja aivoitukset aina välistä ja matot saa kyytiä aina sillon...siinä on kyllä kaksi rakkaimmista asioista tässä maailmassa :).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.