IRC-Galleria

Lentopelkoinen LontoossaSunnuntai 01.07.2007 00:53

Oulu, päivä ennen lähtöä:

Herätys matkapäivänä Oulussa klo 3.30. Suunnitelmissa on herätä hyvissä ajoin että ehtii mukavasti pakkaamaan. Vielä muutama juttu laitettavana, mutta nopsaahan ne hoitaa. Tunnelma synkkenee kun Terolle soitetaan. Otsasuoni pullistelee kun selviää että luvassa on kolme tuntia unta ja anoppi kavereineen kutsumattomana kylään. Ihanaa. Kyllä taas pikkuvittuillen makoillaan sängyllä kullan kanssa ja keräillään voimia. Kyllä se siitä sitten. Huomenna hyvänä päivänä.

Oulu/Lontoo, 1. päivä.

Helvetti. Pelailen kuvitteellista peliä kännykällä ja nukuksissani laitan torkkua torkun perään niin että havahdun kellon ollessa 4.00. Kauhealla kiireellä ylös, pakkaamaan, kiroamaan ja etsimään puuttuvia tavaroita.
Mp3 %u2013soitin ei löydy. Matka on siis musiikiton. Ei voi mitään. Kerään puuttuvat kamani ja kiroile mojovasti. Aivan sama, anoppia tai ei. Viimein saan kaiken kasaan, mukaan lukien itseni. Pyörähdän ovesta ulos ja vanhempieni autoon.

Ensimmäinen lento sujuu kireissä merkeissä. Jännittää aivan tajuttomasti. Saan istua yksin ja ensimmäiseksi läppään ikkunaluukun kiinni. Kämmenet hikoaa. Koitan positiivista itsesuggestiota ja nipistä kättäni aina kun ajattelen jotakin negatiivista lentämisestä. Tunnin päästä laskeudumme Helsinki-Vantaalle ja käteni on punaisten puolikuujälkien peitossa.
Seuraava lento sujuu rattoisammin. Selitän pikkusiskolle miksi kone kallistelee ja ääntelee, ja uskon samalla kuin huomaamattani myös itse omat selitykseni. Laskeudumme Heathrowlle varsin mallikkaasti.

Ajamme taksilla Lontoo läpi vesisateessa (kuinkas muutenkaan) ja ihailemme nähtävyyksiä. yli 70 punnan matkan jälkeen saavumme asunnolle, jossa meidän on määrä majoittua. Kaksio vaikuttaa varsin mukavalta, mutta avainten kanssa on vähän häikkää.
Ensin lähdemme täydentämään ruokavaroja, eli suuntaamme lähimarkettiin. Nälkäisinä. Mukaan tarttuu 2 pakettia pekonia, munia, juustoa, vaaleaa leipää, sieniä, makkaroita ja a-alkuisia juomia jos jonkinlaista. Näin se reissu pitää aloittaa!

Nyt ruokalevolla, josko sitä joskus cityyn raahustaisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.