IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Eka kouluviikko MELKEIN ohi..Perjantai 06.07.2007 01:31

Maanantain oltiin siimaleikkurin kans ajelees koko päivä, 8h. Ja kyllä, oli hiton kuuma. Loppupäivästä (ehkä 15min vaille 4) alkoi satamaan kaatamalla ja me sit vehkeiden kans pois sateesta.. No, mentiin Empun kans vähä myöhemmi seisomaan sateeseen ku oli kuuma. :)
"Oliks kiva seisoo satees?" NO VITTU OLI!
Sit illalla käytiin Empun kans Peldassa nam. =D Ne herkkusienet ei tykkää Empusta..
Nähtii sit kyläl ollessamme Antti ja Ariki, hahaaaaa. :o

Tiistaina oltiin niin väsyneitä et ei jaksettu nousta ku vasta kymmeneltä ja sit kouluun kipinkapin. No, duuni oli taas se siimaleikkurin kans ajelu.. Mikäs siinä sitten, olkavarret paloi kivasti, aiai. Vieläki iha punaset ja tosi kipeet. :( Kivat rajat tost t-paidast jääny.
Sit iltapäivällä ku pääsin kotiin, itkin ihan heellveetiisttii.. &lt;sydän&gt; Voi pientä, mun on kova ikävä.. Ei se enää ikinä kato niillä suurilla silmillään ja nosta päätään ylös ku sitä rapsuttaa.. *Itku* :'( Ehkä oot nyt paremmas paikas, lehmien taivaas, pulla. <3

Eilen TAAS siimaleikkurin kans ympäri maita ja mantuja. Ei meil uskal vissii muut duunii antaa ku se. :p Käveltiin kaikki (paitsi yks) laitumet ympäri ja leikattiin ruohot sähköaidan alta. Oli kuuma taas. Olis edes yks pilvinen päivä mutku EI. Taas paloin.. Hiehot varmaan ajatteli et mitä ihmettä, ku muijat (mää ja emppu) juoksee siel niitte laitumel. Ei me tiedetty jos ne vaik tulis mei kimppuu tai jotai. "Ku noi o hiehoi ni ne ei oo sillai tottunu ihmisii ku ei niit käsitellä sillai ku lehmii", Emppu selosti. :D No, pari hiehoo seisoskeli tyynesti ja muut makas, me juostiin ohi. Nolot..
Käytiin kylälläki eile. :> RÄTISEVÄT LINNUT perkele. :D
"Mää moikkaan tolle." -no etkä moikkaa!
"Moikkaanpa, miksen?" -mä en tunne sua..
"tuttu juttu." -mm
:) En mä sit moikannu....ku paril. :D Toivottavast kukaan niist ei lue näit juttui..

Tänään sit siimaleikkurin kans TAAASSS. Tosin nyt ei ollu hommaa ihan niin paljon ku eile. Vähän jäi eilen kesken yks laidun, ni sitä sitten..
Sit ku se homma saatiin valmiiks, ni sit klapeja tekemään, ihanaa. :D No se homma on kyl ihan jees, mut ne puut oli niin isoja ettei me empun kans jaksettu nostaa niitä edes kahdestaan. :( Ehkä 7 puuta yhteensä pistettiin klapeiks, sit homma loppu ku pienii puit ei enää ollu.
Viime kerran (krmph..) meni pari hihnaa poikki siit koneest, ja yks melkein poikki, emminä tiä mitä hihnoi mahtoi ol, mut kumminki.. Ny sit oltiin varovaisii ja sammutettiin koko saamarin kone kolme kertaa. :P Ensin oli puu jumis, kone sammutti itte ittensä, tiedä mitä tapahtui mut soitin Kallen apuun.. Ton jälkeen jouduin soittamaan Antille viel kaks kertaa, ku jotain tapahtui. Paniikkipaniikki. :) Mut kyl iha hyvi men.
Sit iltapäivästä käskettii valmistautuu heinähommiin, olin sillai et eeii viittuuu.. Ei muuten mut oon allerginen. :/
No, pojat teki ekan kuorman ja me sit pinottiin niitä sin.. Kauhee pöly ja hyvä ku sain viimisen paalin jälkeen hengitettyy.. ): Nimim. allergiapilleri auttoi taas.

"Lähde ny pois täält, tapat ittes!"
Näytin vissiin aika hehkeeltä siel heinäpölyn keskel. ;)

Ei siin sit muuta, pian tuli Minna ja Laura ja Piia ja Ansku auttamaan meitä, ja mua ei enää niin tarvittu siin toisen kuorman kans, ni olin vähän väliä ulkon käymäs. Kivast ne paalinarut satuttaa käsiin, jeeee. Valivalivali, mm.

Emppu tul mun tykö. :> Käytii kylän kaut äske. Ollaan vissii joku nähtävyys. :)
Uiui huomenna on jo perjantai. &lt;sydän&gt;

Mut kai täytyy men nukkumaa, ku molemmat likat o iha rättei.
momo. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.