IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.
Näin viimeyönä todella outoa unta, se oli niin outo.. :o Mut ihan kiva silti. ;) En kyl kerro sitä, en todellakaan! :D Ainoastaan yksi siitä tietää, ja se jääkin sitten siihen. Nimittäin tämä toinen "päähenkilö", mä olin toinen, valitettavasti. En tykkää olla missään päähenkilönä. xD
Tuolla ulkona on kyllä niin p*rkeleen kylmä, et sais lämmetä jo! Mä en tykkää talvesta, en ainakaan kun on näin kylmää. :( Jäätyy siellä, eikä pääse lenkillekkään kun heti on paikat jäässä.

Koulussakin oli taas vaihteeksi ihan tylsää, toki se on mukavaa ku ei joudu välitunnille tuon kylmyyden takia. Ne välitunnit sit vietetään sisällä ja riehutaan. Hihhih, tänään taas naurettiin niin että maha tuli kipeeks. :o Saatiin Veeran kans lemmikki jota rakastettiin biologian tunti. ;D Mut sit me annettiin sen jatkaa matkaa ja heitettiin se hyllyn päälle. Joo, nyt joku pitää meitä eläinrääkkääjinä. Ei, se ei ollut eläin. Se oli Atte. Atte, se ei ole siis eläin. Ei. Atte on .. PIPON TUPSU! :D Eikä edes kummankaan meidän. :P Se oli vähän niinkuin..Vahinko. Tapeltiin Veeran kans (tosissamme tietysti! ..No ei vaiskaan) ja sit se pipo tuli kuvioihin ja ruvettiin siitä tappelemaan..No sit se irtos. Ei ollu mein vika. :P

Pian pääsee laivalle, ahhh ihanuus. Kiva porukka ja sit otetaan ilo irti! ;) Viime reissu meni tosi kivasti laivalla kans, mut en juonut YHTÄÄN MITÄÄN, koska kaverina oli absolutisti. Nyt niin ei ol, eli nyt juodaan. ;) Sit bongataan joku typerä amis niinku edelliskerrallakin ja kusetetaan sitä 6-0. :D Viime kerralla tyyppi meinas heittää kenkänsä mereen, kiivetä laivan "katolle", huuteli niille mitä lie ovatkaan vartioille ties mitä. Nimeään se ei maininnut, mutta tolkutti koko ajan "kerpele", joten se on Kerpele. :P Kävi sähköpuolta, mutta silti tuntui olevan hakusessa asia ku yritti hissiä tilata muusta ku hissinapista. :P Hassu tyyppi. Tosin oli pari punsii ottan liikaa. Seuraavana päivänä nähtiin tyyppi selvänä ku oltiin kotiin lähdössä, virnuili vaan, eli kyl se meidät muisti. ;) Heh.

Mut mä taidan tästä poistua takavasemmalle eli .. Ikkunasta ulos. :O No enkai. Takaoikealle, sänkyyn. :) Ei kyllä oo uni, pian alkaa kumminki tulemaan tekstareita ni ei nukkumaan pääse. :'D Niin se on joka ilta ollu. Mut mun ees väsy ole ni mitäpä mä turhaan nukkua yritän, eli sinä salainen henkilö joka viestittelet joka ilta, älä vaan lopet. :b Hahhah.

Nomut mä meen nuq.

Moimoimoimoimoimoimoimoimoimoimoimoi.

Vitutus.Torstai 19.01.2006 01:05

Just sitä saatana. Ei kiinnosta, evvk! Saamari.. Kaikki menee päin persettä. >.< En edes viitsi kertoa syytä. Saamari.. Idjootit..
PLAH, nukkumaan surullisin mielin. :l
Hyvii öit, huome kouluu oikee virkein mielin, saamari.
*Haukotus*

Väsy väsy väsy ..Tiistai 03.01.2006 16:00

Vähän alkaa uni tulemaan, kun koko yön valvonut. Okeiokei, 3h nukkunut. Yhdeksältä aamulla menin nukkumaan ja kahdeltatoista heräsin kun joku TYHMÄ soitti mulle. :DD *Toivottavasti se lukee tätä* x'D Tosin löin luurin kiinni sille parikin kertaa ja soitin itse piikin takaisin. :p Kyl mä sit kolmannella kerralla vastasin sille.

Jaajaa, kai sitä vois lähteä lenkille et piristyis. >.< Jos pysyis hereillä iltaan asti, ni sit nukkuis koko yön. :D

Mut heihei. :>

^*^*^*^*^*^*^*Lauantai 31.12.2005 23:36

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE !! <33 :)

Ulkona on kylmä! >.< Multa oli viime vuodelta jotain pieniä raketteja jäänyt, ni niitä sitten tossa kuuden jälkeen kulutin. Heh, vähän "epävireessä" pari niistä, räjähti vaan paikoillaan. :P Mua ei ollenkaan kiinnosta koko uusi vuosi, mutta yritetään jaksaa katsella noita ja parin päivän päästä lukea montako ihmistä on taas kuollut.. :/ Järkevää. Nähtiin kivasti tuttuja kun mentiin kauppaan päivällä. ;) Tosin tuli yksi sellainenkin jota EN olisi välttämättä tahtonut nähdä, mutta se siitä. Nimiä en tässä nyt ala mainitsemaan, mutta yksi varsinkin oli sellainen jonka mielelläni näin. <3 Pari ihmistä on AINA meidän kanssa samaan aikaan kaupassa ku me sinne mennään, oli myös nyt. ;P Hehheh.

Kai tästä täytyy mennä ulos, jos vaikka sais nättejä kuvia raketeista tuolla p*skalla kameralla. ;D Turhaan siinä tuo "ilotulitus" toiminto olisi jollen edes kuvaile sillä. :p Saas nyt nähdä laitanko tänne sitten parhaimpia otoksia (jos niitä tulee edes) kun ne koneelle siirrän. Meillä ainakin on vielä ampumatta nuo vanhempien raketit, omia vasta ammuin eikä siinä mitään kuvia ehdi ottamaan. ;>

MUT TÄÄ TYTTÅ LÄHT33 NYT UL05!11!!11 MU15T4G44 3T MÄ R4G45T4N T31TÄ! <3576354

;) Juh, heipsss! <3

Plaah.Torstai 29.12.2005 17:45

Voiko ihmisellä olla näin tylsää? O.o Mulla ainakin on TODELLA tylsää. -.- Missä kaikki kaverit on? Missä yleensäkin KAIKKI ON? Mä en näe ketään.. Okei, kyllä tuo naapurin 80v mummo tuolla konttaa, mutttt.. :l Mulle ei tule edes yhtään tekstaria, vaikka niitä lähettelen koko ajan. >.< Perseestä koko juttu. Keimokin nukkuu, sitä väsyttää. Ronja nukkuu, se nyt nukkuu aina. Gerbiilit nukkuu, ne joko nukkuu tai syö.. :p MITÄ V*TTUU MÄÄ TEEN?

*Miehet on suunniteltu kävelemään 4km
kaatosateessa, kun auto hajoaa kesken
matkan. Nainen taas on luotu sanomaan
"kylläpäs kesti", kun mies palaa autolle
likomärkänä.*

Ei taas viitti ryypätäkkään, kun just entispäivänä joi. -.-'' Uusvuos tulee, ja mulla ei ole ollenkaan sellasia fiiliksiä et jaksaisin tehdä yhtään mitään. ;l Emmie jaksa. Päätäkin särkee. >.< Voivittttsi.

*Lauri jälkeen vuosien soitti kysyäkseen,
kerättäiskö jengi kasaan, ei olla nähty
pitkään aikaan. Ja muistatko sen bemarin,
äijällä on se vieläkin. Miksei mentäis sillä
kaupunkiin, tehtäis kaikki niinkuin ennenkin.*

Mut mä en enempää avaudu teille tälläkertaa, kai jo tiedätte että mulla on TYLSÄÄ(?)

Mie lähden lenkille! :) Tosin siellä on kylmä.. Mutjuu, vaatetta päälle tarpeeksi niin eiköhän se siitä. :p

Heipådej ny!

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.12.2005 01:54

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE KETKÄ SATUTTE TÄTÄ LUKEMAAN!!

Toivottavasti on todella kiva jouluaatto ja saatte paljon lahjoja. ;)
Ei saa olla tuhma, silloin ei lahjoja tipu. Soosoosoo. ;D Jes.

^^

Nyt alkoi .. Torstai 22.12.2005 22:47

LOMA ! <3 Jeejeejeeejeejejeejejejjejejjejejjejee. Plaah.

Kokemäellä.Maanantai 19.12.2005 17:37

Meni sitten koko päivä Kokemäen ammattikoulussa. Sanotaanko suoraan, nojoo, oli todella tylsää. Ei mitään hauskuutta, paitsi naurasa itseämme kun olimme ihan hukassa. :p Ajattelin et jos musta tulis suurtalouskokki, mä muutakaan keksi.. :/ Tuntuu etten jaksais olla missään työssä, mikään ei kiinnosta. Vanhainkodissa en oikein viihtynyt täysipainoisesti, päiväkodissakin oli orpo olo vaikka lapset oli tosi kivoja. :) <3 Tiedä sitten viihtyisinkö keittiössäkään, mutta voishan sitä koittaa. Mutmut, eipä kai muuta taaskaan. ;>

Muimui.

Mitätähänpitäislaittaa?Tiistai 13.12.2005 02:13

Huomenna (tai oikeastaan jo tänään, kellohan on n. 10min yli 12) on ruotsin koe. Enkä ole lukenut, jäiks. En mä jaksa sellasia.. Parempaakin tekemistä. :) Taas oli tanssii, ihan kivaa .. Jepjepjep. Muttanyt että jaksaa huomen herätäkkin -->


Nuq!

Itsenäisyyspäiviä!Tiistai 06.12.2005 20:28

Joo, eli hyvää itsenäisyyspäivää nyt sitten teillekkin. Totesin taas vaihteeksi että mun gerbiilit on hulluja. Ne sekopäät tekee mitä tahansa saadakseen auringonkukansiemenen. O.o Muttajuu, alampa tästä siivoamaan mun huonetta.. Aika sekainen taas! =)

Heihei.