IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Semmosia.Tiistai 31.03.2009 16:32

Lauantaina oltiin Antin kanssa Myllyssä ja Ikeassa. Sieltä sit lähdettiin Mynämäelle, Antti meni katsomaan traktoria. Voi että meinaan, siellä seisoin ulkona yli tunnin ja lunta/räntää tuli taivaan täydeltä alas.. No, Antti sit osti sen rattorin ja se on just nyt hakemassa sitä sieltä kotio. :)

Mä oon kyl niin ihmeellinen otus, et ei toista ole! Eilen ku lähdin täältä Antin luo ja istuin autoon ni ihmettelin ku tuntui semmoselta ihmeelliseltä.. No, ku pääsin Antin luo ja nousin autosta ni perse tuntui jotenkin kylmältä.. Kokeilin sit housujani ja ei helvetti, ne oli ratkennut kauheen pitkältä matkalta tuolta vasemmalta puolelta... :'DD Anttia vaan naurutti.. "Mä nään pilkkuja!"

Rippikoulussa joskus hajotin paitani (+farkut) jäämällä kiinni oven kahvaan, ja nyt sit istuessani autoon hajotin farkut.. Ne housut jäi vissiin turvavyön siihen koukkuun kiinni tai jotain, ku johonki ne repes. No, ei voi mitään. Roskikseen meni, kun eivät edes saumasta ratkennut. :D

Töihin pitää pian lähteä. Ja huomenna pitää siivota! Kämppä on ku hävityksen kauhistus. :)

Kaija Koo - Jos sua ei ois ollut. <sydän>

No mitäs sitte, muutan veneen alle!

Mörö.

Pekkasilla ollu pari päivää.Perjantai 27.03.2009 21:05

Ja nyt on uus väri päässä, ei mitään tiedä mimmonen on. :D En muista edes sen värin nimeä.. Joku mikälie mahonkisuklaapähkinä lie. Toivottavasti on hienot. Kehtaa sit liikkuakki jossai. :P Kiitokset Veeralle ku värjäs!

Antti vaan tiskaa ja mul on kauhee nälkä. Odottelen et hiukset vähän kuivuis ni vois laittaa yöpaidan päälle (juu, kello on vähän yli 7..) :D Salkkarit tulee pian ja semmosta kivaa. Kulta lonkeroita ostin six päkin ja niitä vois litkustaa tossa illemmalla..

Mun on kurkku vieläkin kipeä. Omg. Tie mikä siellä on........

Vois mennä tekemään tonnikalaleivän. <3 Naamm.. :)

Doddi!
Ja se on hienoa se. :)

Maailman paras lauantai!Sunnuntai 22.03.2009 00:21

Vietettiin yli tunti Harjavallan tk:n päivystyksessä. Antti sai antibioottikuurin ja silmätippoja, ressukalla on silmätulehdus ja poskionteloissakin jotain sanomista. :( Kuumetta sillä oli vieläkin 37.6, puolitoistaviikka ollut jo kipeenä. No ei sillä, oli mullakin vielä kuumetta, tosin vähemmän kuin Antilla, vaan 37.2, ja kurkku on kipeä. :(

Jano.

Nyt jatketaan netin selailua, telkku.com ja nettikone on jo katsottu (luojan kiitos, tuo jälkimmäinen erityisesti..)

Vähän kiukuttaa.

IKÄVÄ KEIMOPOIKAA. <sydän>

Silee ku vauvan peppu. (:Lauantai 21.03.2009 13:26

Semmosta. Vaihdettiin eilen illalla lakanat ja ruokaa tehtiin joskus 11 aikaan.. :'D No, mikäs siinä.
Päästiin eilen aikaisemmin kotiinkin töistä, joskus yhdeksän maissa ehkä, emmä muista enää. Oltiin Storkilla leikkaamassa pari viimeistä tuntia, mukavaa vaihtelua välillä. Tosin mä en voi vieläkään tykätä olla siellä pikkupöydässä. =) Toiset säkitti sit sillä aikaa.

"Mun on vieläkin kurkku kipeä."
-Sun täytyy ottaa joku kuuma rommitoti ku pääset kotiin.
"Jos tää viinalla lähtis ni olis lähteny sit jo viime lauantaina."
Ja Jaanalla oli hupaisaa. :D

Tupakkikopis: "Älkää ny noin paljon puhuko ku ei puheenvuoroa saa!"

Tänään saa olla kullan kanssa, naminami. &lt;sydän&gt; Mennään koiran kanssa lenkille kunhan saan vaatteet päälle. Ja sit mennään kirpputorille ostamaan tietokoneeseen kaiuttimet, siis Antille. Kauppaan vois mennä, tekee mieli vesimelonia. &lt;hymy&gt;

Mut mä rupean pukemaan, ja lähden sit sinne lenkille noiden murujen kanssa!

&lt;hymy&gt;&lt;sydän&gt;

PERJANTAI!Perjantai 20.03.2009 14:08

Jihuu. :) Tänään tulee kulta. Mä olin Harjavallas eilen ja tänään. Hups. :o

Nyt pakkaamaan tavarat ja sit porukoille ja sit kauppaan ja sit töihin ja semmosta!

Kurkku VIELÄKIN kipeä. :(

Hyppykuppa.Keskiviikko 18.03.2009 15:37

Että semmonen lauantai..Tiistai 17.03.2009 15:30

Voi jeesus.

PIAN TÖIHIN. nyyhkis. haluun lenkille. :/

aamulla oli kamala olo..Maanantai 09.03.2009 17:48

..joten menin sit puol 7 terkkarille. olin kotona mitannut kuumeen eikä ollut, koskapa mulla aamulla kuumetta olis. no, terkkari mittas viel kuumeen siellä ja joop, eipä vissiin mun mittari toimi kun terkkarin mittari näytti yli 38 astetta. :( kotiin päästyäni mittasin kolmella eri kuumemittarilla kuumetta. yks näytti 37.8, toinen näytti 37.5 ja viimeinen näytti 37.1. :'D ja tosiaan toi terkkarin mittari oli noin 10min sitten näyttänyt yli 38.... mihin tässä enää pitäisi uskoa?

vieläkin on kamala olo, päätä särkee, kurkku on kipeä ja semmonen kohko olo.. :(

aamulla vaan nukuin, 8-13, ja vielä olis kevyesti nukkunut vaikka toisen samanverran, mutku täytyi käydä porukoilla syömäs siinä välissä. :o

dooodiih. huomen menen lääkäriin näyttämään mun jalkaa, et mikä ihme siinä on.. joku ihmeen rupi tai semmonen.. ja on kipeä. :l terkkari ei osannut sanoa juuta eikä jaata oikein.

toivottavasti tää tauti ja toi jalan rupi ei oo kuolemaksi! :)

Antti paistaa jauhelihaa..Lauantai 07.03.2009 23:55

Tehdään täytettyjä paprikoita. :) Sit vuokrasin kauhuleffan ja sit mennään suihkuun ja jotain semmosta hauskaa.

Päätä särkee. =(