IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Blogi

- Vanhemmat »

^*^*^*^*^*^*^*Lauantai 31.12.2005 23:36

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE !! <33 :)

Ulkona on kylmä! >.< Multa oli viime vuodelta jotain pieniä raketteja jäänyt, ni niitä sitten tossa kuuden jälkeen kulutin. Heh, vähän "epävireessä" pari niistä, räjähti vaan paikoillaan. :P Mua ei ollenkaan kiinnosta koko uusi vuosi, mutta yritetään jaksaa katsella noita ja parin päivän päästä lukea montako ihmistä on taas kuollut.. :/ Järkevää. Nähtiin kivasti tuttuja kun mentiin kauppaan päivällä. ;) Tosin tuli yksi sellainenkin jota EN olisi välttämättä tahtonut nähdä, mutta se siitä. Nimiä en tässä nyt ala mainitsemaan, mutta yksi varsinkin oli sellainen jonka mielelläni näin. <3 Pari ihmistä on AINA meidän kanssa samaan aikaan kaupassa ku me sinne mennään, oli myös nyt. ;P Hehheh.

Kai tästä täytyy mennä ulos, jos vaikka sais nättejä kuvia raketeista tuolla p*skalla kameralla. ;D Turhaan siinä tuo "ilotulitus" toiminto olisi jollen edes kuvaile sillä. :p Saas nyt nähdä laitanko tänne sitten parhaimpia otoksia (jos niitä tulee edes) kun ne koneelle siirrän. Meillä ainakin on vielä ampumatta nuo vanhempien raketit, omia vasta ammuin eikä siinä mitään kuvia ehdi ottamaan. ;>

MUT TÄÄ TYTTÅ LÄHT33 NYT UL05!11!!11 MU15T4G44 3T MÄ R4G45T4N T31TÄ! <3576354

;) Juh, heipsss! <3

Plaah.Torstai 29.12.2005 17:45

Voiko ihmisellä olla näin tylsää? O.o Mulla ainakin on TODELLA tylsää. -.- Missä kaikki kaverit on? Missä yleensäkin KAIKKI ON? Mä en näe ketään.. Okei, kyllä tuo naapurin 80v mummo tuolla konttaa, mutttt.. :l Mulle ei tule edes yhtään tekstaria, vaikka niitä lähettelen koko ajan. >.< Perseestä koko juttu. Keimokin nukkuu, sitä väsyttää. Ronja nukkuu, se nyt nukkuu aina. Gerbiilit nukkuu, ne joko nukkuu tai syö.. :p MITÄ V*TTUU MÄÄ TEEN?

*Miehet on suunniteltu kävelemään 4km
kaatosateessa, kun auto hajoaa kesken
matkan. Nainen taas on luotu sanomaan
"kylläpäs kesti", kun mies palaa autolle
likomärkänä.*

Ei taas viitti ryypätäkkään, kun just entispäivänä joi. -.-'' Uusvuos tulee, ja mulla ei ole ollenkaan sellasia fiiliksiä et jaksaisin tehdä yhtään mitään. ;l Emmie jaksa. Päätäkin särkee. >.< Voivittttsi.

*Lauri jälkeen vuosien soitti kysyäkseen,
kerättäiskö jengi kasaan, ei olla nähty
pitkään aikaan. Ja muistatko sen bemarin,
äijällä on se vieläkin. Miksei mentäis sillä
kaupunkiin, tehtäis kaikki niinkuin ennenkin.*

Mut mä en enempää avaudu teille tälläkertaa, kai jo tiedätte että mulla on TYLSÄÄ(?)

Mie lähden lenkille! :) Tosin siellä on kylmä.. Mutjuu, vaatetta päälle tarpeeksi niin eiköhän se siitä. :p

Heipådej ny!

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.12.2005 01:54

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE KETKÄ SATUTTE TÄTÄ LUKEMAAN!!

Toivottavasti on todella kiva jouluaatto ja saatte paljon lahjoja. ;)
Ei saa olla tuhma, silloin ei lahjoja tipu. Soosoosoo. ;D Jes.

^^

Nyt alkoi .. Torstai 22.12.2005 22:47

LOMA ! <3 Jeejeejeeejeejejeejejejjejejjejejjejee. Plaah.

Kokemäellä.Maanantai 19.12.2005 17:37

Meni sitten koko päivä Kokemäen ammattikoulussa. Sanotaanko suoraan, nojoo, oli todella tylsää. Ei mitään hauskuutta, paitsi naurasa itseämme kun olimme ihan hukassa. :p Ajattelin et jos musta tulis suurtalouskokki, mä muutakaan keksi.. :/ Tuntuu etten jaksais olla missään työssä, mikään ei kiinnosta. Vanhainkodissa en oikein viihtynyt täysipainoisesti, päiväkodissakin oli orpo olo vaikka lapset oli tosi kivoja. :) <3 Tiedä sitten viihtyisinkö keittiössäkään, mutta voishan sitä koittaa. Mutmut, eipä kai muuta taaskaan. ;>

Muimui.

Mitätähänpitäislaittaa?Tiistai 13.12.2005 02:13

Huomenna (tai oikeastaan jo tänään, kellohan on n. 10min yli 12) on ruotsin koe. Enkä ole lukenut, jäiks. En mä jaksa sellasia.. Parempaakin tekemistä. :) Taas oli tanssii, ihan kivaa .. Jepjepjep. Muttanyt että jaksaa huomen herätäkkin -->


Nuq!

Itsenäisyyspäiviä!Tiistai 06.12.2005 20:28

Joo, eli hyvää itsenäisyyspäivää nyt sitten teillekkin. Totesin taas vaihteeksi että mun gerbiilit on hulluja. Ne sekopäät tekee mitä tahansa saadakseen auringonkukansiemenen. O.o Muttajuu, alampa tästä siivoamaan mun huonetta.. Aika sekainen taas! =)

Heihei.
Koulupäivä meni onneksi suht nopeesti. Aamulla oli lipunnosto ja siellä ulkona jäädyttiin. Jokatapauksessa sitten lauloimme maammelaulun, ja taas jäädyttiin. Sitten siirryttiin sisään viettämään lopputuntia, eikä enää jäädytty. Meillä sattui olemaan yhteiskuntaoppia ja kerrattiin kokeeseen, huh. Tylsä tunti. Selvisin sitten tästä "aamu sekoudesta", olin meinaan siihnä ennen yhdeksää ihan hukassa.. Voi kaveri parat, varsinkin Antti joutui kestämään mun typeriä kysymyksiäni. :)
"Minne mein nyt kuuluu mennä?"
"Mitä meillä seuraavaks on?"
"Koska se puhe on?"
"Mitä me nyt tehdään?" Jne.
Mutta selvisin, ja nyt oon pirun ylpee. No jos ei ihan kumminkaan. Sit oli ruotsin tunti ja sen jälkeen ruokailu. Sitten olikin vuorossa jonkun majuriäijän puhepuhepuhe. Se selitti Suomen kriisinhallinnasta jotain, aika mielenkiintoista. Ihan oikeesti meinaan. Aika surkeeta siellä Afkanistanissa sun muualla oli, kun niitä kuvia katsottiin.. Mutta se siitä. Seuraavaksi oli englantia ja tunti meni suht nopeesti. Sen jälkeen tuli kuolema! Liikunta tunnilla oli tanssia. Kappas kummaa, harjoiteltiin ainoastaan yhtä tanssia koko tunti. Se oli joku ChiwyChawyTsaivi. En tiedä. Jokatapauksessa askeleet oli aika pirun vaikeet, mitään ymmärrä.. :) Liikuntatunnin jälkeen oli opoa ja joku japanilainen muija selitti meille japanilaisesta koulusta. Suurinosa tuntia meni kyllä siihen kun se mietti mitä seuraavaksi sanoisi.. Jokatapauksessa se puhui englantia, enkä ymmärtänyt kuin sanan sieltä ja toisen tuolta. Kaveri sitten suomensi. =) Sit päästiinkin kotiin. *Tosi kiinnostavaa, teitä varmaan tosi paljon kiinnostaa mun päiväni, mutta tylsää kun on...* Iskä oli hakemassa mua ja haettiin sit samalla äiti töistä ja siellä pihalla arvuuttelin kenen mahtaapi olla sellanen aika nätin puoleinen Calibra siellä parkkipaikalla. =) Ei se sitte selvinnyt lopuksikaan. Pöh. Sit tultiin kotiin ja heti tuli iskän kans riita, jepjep..Oon tässä aika hyvä. Mitäs laittaa oven kiinni mun edestäni, saamari. :P Jokatapauksessa sitten leikin meidän pienen puudelin kanssa (Keimon) ja se oli reppana ihan väsynyt. <3 Nukkui mun sylissäni. Hmm, mitäs mä sit tein.. Empä kai mitään? Kaveri tuli illalla meille ja pelattiin Simssiä.. Taas saatiin nauraa, kun keksittiin yks jännä juttu. *Kih* Joomutta eipä tässä kai kummempia, kirjoittelen taas kun saan inspiraaaaaaation! =)

Loppuun vielä surullinen uutinen.

R.I.P Taku 1.12.2005 <3 Ikävä on kova. :(

Vihdoin..Perjantai 25.11.2005 18:16

..Perjantai! :D Wipii. Huomenna ehkä päästään shoppaileen, jes. x)

Mut mää jaks enkä keksi mittää muut kirjotettavaa, lukekaa toiki. :P
- Vanhemmat »