IRC-Galleria

Villakoiraimuri

Villakoiraimuri

semmotti.

Mun on ikävä lanttis aikoja. :(Perjantai 31.10.2008 19:33

Ensinnäkin kaikkia ystäviä, etenkin soluporukkaa; Siniä, Minnaa, Johannaa, Anskua.. Juu ja Emiliaa, Piiaa, Kallea.. Siis kaikkia! Tiinaa, Hepaa, Jaanaa, Anskua, Lauraa, Idaa.. Juu ja poikia kans. :( Nyyh.

Toiseksi kaikkea ihanaa (ja vähemmän ihanaa) on tapahtunut, ne kaikki vois tapahtua uudelleen. Välillä pelattiin pimeetä piiloa, välillä lähdettiin lenkille ja joskus taas poltettiin makaroonit pohjaan.. :) Välillä valvottiin yömyöhiin ja tehtiin kasvonaamioita ja katsottiin kauhuleffoja.

Kolmanneksi se pääasia siellä lanttiksella (ja pöh..) eli opiskelu! Joidenkin opettajien tunnilla melkein nukkui, toisten tunnilla laski tiettyjä sanoja et kuinka monta kertaa se vielä tulee ja toisten pelkäs melkein kuollakseen niitä kysymyksiä mitä sieltä sateli. ;'D Käytännöntunnit oli parhaita! Raivaussaha näytössä joka toinen puu kaatui niskaan ja sit kaiken kukkuraksi "varo, siinä on termiittejä! Ne puree viis kertaa lujempaa ku muurahaiset!" :) <3 Traktoriajo tunneilla joku ajoi päin puuta, mä vaan MELKEIN (no katoin lehmiä laitumella!) ja Jannen tunneilla jouduttiin laskemaan jotain siilojen tilavuuksia (ja minäkö semmosia vitosen matikalla lasken VAI? Onneks oli Piia kahdella iillä, koska Piia ei oo venäläinen, mukana!). Kerran oltiin pellolla 8h putkeen syömättä ja pitämättä taukoja. :) Ehkä meidät unohdettiin. Tulipahan pellot niitettyä ainakin, niin vaikka se traktori vähän vittuilikin, mut sit tuli Kalle koululta apuun! :D Kaikki ne liian pitkät katseet eräitä kohtaan, ja sitten ne "moi oon jonna lanttikselta"-jutut. Juu ja Railin tunnit.. Kalle ja Antti lähti aina joskus kahdelta kotiin, ku mä ja Emppu oltiin tappiin asti siellä naulailemassa. :)
"Tääl on ryhmäseksiä!" -Mitä tääl on?

Ja navettaviikot.. Herätys viideltä ja sit vaatetta päälle ja syö vähän jotain ja sit koululle pyörällä. Sit haalarit päälle ja kyl välil on niiiiin paljon vituttanut koko touhu, mut kyl se on sit taas ollut niin ihanaakin. <sydän> Vasikoita syntyy ja vanhoja lehmiä lähti pois, välillä itkettiin (tosin ei koulussa) ja välillä naurettiin (tätä tehtiin kyllä koulussa..). Kerran kun pistin pesurin päälle niin kaikki pesuvedet meni melkein täyteen tankkiin.. :') No, vahinkoja sattuu, eikö?
Sikalassa kerran meinasin pyörtyä, meni verensokeri liian alas. No, mut lähetettiin kotio.

Jos pitäis mainita kaks eläintä, sika ja lehmä koulutilalta mihin kiinnyin eniten, niin Lyyli (emakko) ja Salvia (lehmä). <sydän> Lyyli oli luppakorvainen, sinisilmäinen maatiaissika. :) Aina se tuli uteliaana katsomaan mitä mä teen ku siivosin sen karsinaa. Sai se vauvojakin, joku kymmenen vai? No, kumminkin ehkä neljä jäi eloon ku loput se makas.. ;o ;P
Salvia oli maailman ihanin lehmä! (Usvan kanssa jaetulla ykkössijalla) Aina sitä töiden lomassa rapsutin ja se nosti aina päänsä taivaisiin ku nautti niin. <sydän> Utaretulehdus vei minun pienen Salvian pois. :( Sitä lehmää on itketty meinaan niiiiiin paljon...

Emilian kanssa oltiin katsomassa kun Tuutikki avattiin lopetuksen jälkeen, siinä molemmat kyyneleitä nieleskellen...

Kokemäellä on kännissäkin oltu. :) "HIRVI!" ja "MUN TYYNY!" on ehkä lausahduksista legendaarisimmat.

Kaijaa juostiin karkuun monet kerrat, mut varsinkin se sähkökaappi episodi on muistoissa parhaiten. Ihme kun Jokilaaksossa ei vielä ole ollut meistä kuvaa meidän yöjuoksulla olemisesta. :)

Vanhaan siltaan täytyy kyllä mennä joku kerta yhdelle! Son ihan pakko.

Emppu on niin monta yötä nukkunut mun kanssa samassa tilassa, et myös niitä unissapuhumis- ja kävelemis juttuja on väkisinkin tullut. Millon syön puddinkii ja millon ihmettelen mitä Norrin kuvat tekee kuistilla. :)

Aina ku tuli joku uus luokalle, ni voi niitä ennakkoluuloja!
Ensin Kalle ja siitä et "mikä vittu toiki oikee on olevans?"
Sit Minnasta vähän samanlaisia, et ihme tyyppi. :)
Sit Jaminarakoperse, luultiin et son kauhee hienohelmakaupunkilainen ja iiiihan pässi! (Eikö se sit oo?) <3 :) Ennakkoluuloisuus on perseestä, mut silti sitä harrastaa itsekin. :l Noi kaikki (Kalle, Minna ja Jamina) on aivan <sydän> kaikki. :) Ihania.

Pian kaikki on ties missä ku lanttis loppuu, Piia on jo lähteny jatko-opiskelemaan, niinku Kalleki. Mä lopetin, Jamina lopetti, Sanna lopetti, Edi lopetti, Jassu lopetti.. Eiks sit enää nähdä ikinä?

Täytyy järjestää jotkut hillittömät luokkapippalot joskus parin vuoden päästä!? :) Kuka kannattaa, kannattaako kukaan? Ja noihin pileisiin tulis sit kaikki kynnelle kykenevät, eikä ketään jätettäis ulkopuolelle sukupuoleen ja sukunimeen katsottuna. :) TÄH?

KAIJA KOO - EROTTAMATTOMAT.
LEEVI AND THE LEAVINGS - SYNTISEN KAUNIS MIES.
MATTI NYKÄNEN - EHKÄ OTIN EHKÄ EN.
OLAVI UUSIVIRTA - ME EI KUOLLA KOSKAAN.
KAIJA KOO - JOS SUA EI OIS OLLUT.
RESSU REDFORD - ÄLÄ MEE.
SUNRISE AVENUE - FOREVER YOURS.

<sydän>

(ps. kaikki lanttislaiset, pysykää pimeellä sisällä älkääkä menkö lähelle metsiä. mä ja emppu ei tehty niin, ja mikä onkaan ollut tulosta??) <virne>

EMMPPU TULLEE HUOMMENNAAA!Perjantai 31.10.2008 18:24

&lt;sydän&gt;

Töissä eilen kuultua;Torstai 30.10.2008 16:07

(Pakko kirjoittaa tänne, ettei vaan pääse unohtumaan!)

Mistä tietää että naisella on liian lyhyt hame?

Kirjoitetaan toiseen perspuolikkaaseen P ja toiseen X.
Kun nainen kumartaa, jos näkyy PIX, hame on sopiva, jos näkyy POX, hame on liian lyhyt.

&lt;virne&gt;

Saikkua kaks pv. :ZTorstai 30.10.2008 16:05

oon varmaan pipi, päätä särkee ja kauhee flunssa. :( juu ja kurkkukin on kipeä.
SAATANA!

vituttaa niin maan perkeleesti et voisin murhata jonkun.

Tänään mulle saapui uusi tv ja pieni pakastin. <3
Vois käydä myymälässä hakees safkaa..

Ens ke tulee kaks mustaa nahkasohvaa! Jej.
Nähtiin eilen Huittisissa Paula ja Heikkikin. &lt;sydän&gt; :)

"Kato ny ku se kattoo sua.." :'D

Toisille ihmisille on niin vitun taito et ne osais kirjottaa txtiviestiin muutaki ku hymiöitä.

Tuparit ens la! :)

Siin se meni..Maanantai 27.10.2008 15:11

Viikonloppu meinaan. :/ Noin tunnin päästä pitäis lähteä töihin. Iltavuoro.. Plaah!
Tili tulee huomenna. :)

Lauantaina oltiin Antin kanssa Turussa. Ostin Anttilasta lakanat. <3 Semmotteet kivat. :) Oli alennuksessa. Tänään käytiin äitin kans Huittisissa katsomassa sohvaa mulle, keskiviikkona tulee näytekappale yhdesta mustasta nahkasohvasta, mennään sillon sit uudelleen. Huittisten jälkeen Euran konepisteeseen ostamaan mulle pakastin ja isompi tv. :'D Hihihih. 32' taulutv. <3

NYT VAATETTAMAAN JA TEKEMÄÄN EVÄÄT.

Moimoi.

(Pistin uusei kuvei kodista ja rotista) <3

VKL!Perjantai 24.10.2008 18:52

Onhan se ihan siistiä. :) Töissä toisiksviiminen tunti juteltiin baareilusta ja viinoista, ei ollut töitä ku maustepaisti oli vielä pyörimässä.

"MÄ LUULIN ET SE OLI LIHAA! Hyi vittu!"

"BB Einari vai?" &lt;virne&gt; x1000!

Pudotin eilen ration lattialle, meni rikki mut Veera sai korjattua. No, tänään tiputin sit toisen kerran ja meni taas rikki, no tälläkertaa Taina korjas ne, mut sit ne ei enää soinu.. No sit kolmannenki kerran ne putos vielä (ihan vahingossa, oikeesti!) ja sit ne soi taas. :)

Tahtoo baariin, tahtoo ryyppäämään! :( Kuka lähtee mun kanssa johonkin hunningolle tänään tai huomenna? Vapaamuotoiset ilmoittautumiset osoitteeseen... :'D

OIKEESTI TAHTOO!

Emppu on töissä, Lauralle tulee mies, Suvi siivoo ja menee pizzalle, toinen Suvi ei tuu lainka Osmaileen, Veera menee talkoisiin.. Vittu! Joo, sitku mulla olis piiiitkä viikonloppu ni EI!

Sorry porukat! En saa vieläkään laitettua kuvia koneelle ku kamera on kotona, ja oon nyt kotonakotona ku kotona ei oo nettiä vielä. :'D No mut siin nyt ei oo mitään nähtävää, sekanen lätti! No kuvat on kyllä otettu jo, ja onneks sillon ku oli (vielä) siistiä. :)

NIIJAMUUTEHEI!
Tiistaina ajoin Raisioon ihan ite! Antin kans lähdettiin mun päähänpistosta. Soitin ensin Raision Faunattareen ja kysyin onko niillä rottia, ja olihan siellä. No sit lähdettiin sinne. :) Nyt mun tykönä asustaa sit Vilman lisäksi Lulu, Amanda ja Kerttu. <3 Pallerot.

Eihän yöllä meinaa saada nukuttua ku nuoriso (L&A&K) painaa miljoonaa asumuksessaan ja Demi haukkuu niitä. Demin peti on mun sängyn puolella lattialla ja sieltä kuuluu vähän väliä "mmmrr.." ku se kuulee rapinaa. :D Makuuhuoneen oven on pakko olla kiinni, muutenhan se haukkuis koko ajan, et voi oven kiinnipitäminen vähän hillitsee sitä..

Lupaan kuvia viimeistään ensiviikolla! :)

[Ei aihetta]Perjantai 24.10.2008 18:40

Kannatko kenenkään kuvaa lompakossasi? Jos kannat, kenen?
- Omia. :D Heh, no mut ihan oikeesti, passikuvia sieltä löytyy 2kpl.

Suhtaudutko pessimistisesti politiikkaan?
- Jaa-a.

Mistä herkusta sinun on lähes mahdoton luopua?
- Suklaa. :'o

Onko sinun helppo itkeä ystäviesi nähden?
- Riippuu ystävästä, mut yleisesti ottaen kyllä!

Minkä tyylisiin vaatteisiin et voisi kuvitella pukeutuvasi? Miksi?
- Minihame. :) Ei sopis mulle.

Mitkä kengät eteisessä ovat sinun?
- Omassa kotona kaikki ja täällä kotonakotona ne millä äsken tulin töistä, semmoset mustat.

Kenen lausahduksille naurat usein?
- Tainan, Jaanan, Veeran.. :'D

Jos poltat/polttaisit tupakkaa, onko se vanhemmillesi ok?
- Uskoisin et olis.

Kutsutko kavereitasi lempinimillä vai heidän oikeilla nimillään?
- Oikeilla.

Oletko tyytyväinen syntymäkuukauteesi? Jos et, milloin olisit halunnut syntyä?
- Toukokuu on paras. :) Joulukuu vois olla aika ikävä..

Milloin viimeksi kävit uimahallissa?
- No kuuleppas, yläasteen ysillä, elikkä noin kolme vuotta sitten.

Eroavatko viikonloppuaamusi jotenkin arkiaamuista? Miten?
- No eroaa! Tai riippuu onko aamuvuoro vai iltavuoro. Aamuvuorossa herään arkiaamuina 05:15 ja vkl aamuisin joskus 10-12. :) Iltavuoro aamuissa saakin sit nukkua miten pitkään tahansa..

Mitä alkoholia joit viimeksi vai juotko alkoholia ollenkaan?
- Juon kyllä, mut viimeisestä kerrasta on aikaa. :(

Milloin viimeksi kuulit seksivalistusta?
- Joskus yläasteella.

Pidätkö toisen ihmisen suutelemista pettämisenä, jos seurustelee?
- Pidän.

Lähetätkö tekstiviestin/soitatko jollekin ihmiselle joka päivä? Kenelle?
- En voi vannoa, mut yleensä kyllä.

Tietävätkö vanhempasi seksuaalisen suuntautumisesi?
- Juup.

Mitä teet huomenna?
- Toivottavasti oon perseet.

PÄÄSINPÄS!Tiistai 21.10.2008 18:57

...Galleriaan. :) Mulla ei oo vielä nettiä, ni porukoiden luona ainoa mahdollisuus päästä netteilemään. Söin äsken myymälästä ostettua HK:n tonnikalasalaattia. &lt;sydän&gt; Son hyvää! Kannattaa maistaa. ;)

Meinattiin Ritvan kanssa vähän kastua töissä.. Oltiin säkittämässä ku yhtäkkiä Ritva lähti juoksemaan poispäin. Kattelin et mitäs ihmettä.. No katoin ylöspäin ja sieltä kahdesta putkesta tuli täysillä vettä (ihan mustaa..) mein päälle. :'D No pakkohan se oli itekkin ottaa jalat alle. Sitä sit suihkus sieltä aikansa ennenku joku sulki jonku hanan jostain. Meni loput rullat jätteisiin ku nekin sai osansa siitä paskasta. :/ Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu.

Nyt haluaisin Raision Myllyyn ostamaan kolme kpl rottia! Soittelin sinne ja siellä oli. :) Antti vaan on kyntämässä, enkä mä yksin lähde, JOTEN SE VOIS VITTU KYNTÄÄ JOSKUS TOISTE..!
...Tärkeempääki tekemistä. ;D

Vielä ke to pe. :) Sit vkl!

Ei parisuhdetta vaan pari suhdetta.Perjantai 17.10.2008 01:51

Vai mikä se oli? :)

Päästiin tänään jo ties kuinka aikasin, ku työt loppui. Näin äitinki töissä! Olin jossain ihme koneella luullisella puolella ja kauhee kiire oli. :D "Hei sulla on molla täynnä." -OHO!

"Perse on kipee."
-Tahdonko tietää miksi?
"Et.."

&lt;virne&gt;

Huomenna meen aamusti asunnolle ja otan teille kuvia! :) Tai tota... Ehkä otan! Riippuu saanko verhot ja lakanat siihen mennessä. :D
Lauantaina Poriin Antin kanssa, mennään Majakkaan ja uuteen Cittariin ja Prismaan ja Halpa Halliin ja kaikkiin paikkoihin. :)
Annikanki luo on kutsuttu lauantaina, mut en tiiä ehditäänkö me. :( Haluttais kyl, mut ku tarttis saada asunto järjestykseen.

ENS VIIKKO AAMUA. Vooii peeerse, miten mä jaksan herätä ja jos on auton ikkunat jäässä ja vooii eeiii. :'D

Pohje vieläkin jumissa. :/ Sattuu kiitettävästi ku kävelee. Meni töissä ku vaihdoin alakalvoa.. :D Aiai.

Lauantaina täytyy ostaa joku kiva juliste vessaan ja sit täytyy ostaa kylpysuolaa. Saa sit ottaa rentouttavia jalkakylpyjä tv:tä katsellessa kullan vieressä kaakaota juodessa... Mmmmm.. ;)

Noni, mut nyt haaveet veke. Mut kyl immeisel täytyy haaveit olla! :) Semmosii mitä pystyy toteuttamaan (kuten toi mun jalkakylpy) ja semmosia mitä ei pysty (kuten kartano monen hehtaarin pihalla ja meren rannalla...) toteuttamaan. :)

PUKLU!