IRC-Galleria

Tatska-kritiikkiäTiistai 22.09.2009 01:34

Tulin tuossa selailleeksi tatskalehtiä ja kävi häiritsemään kun on porukkaa joka ottaa kuvia sinne tänne kehoaan ja kuvien teema ei edes sovi yhteen. Samalla tyypillä on vaikka musta-harmaa suden pää pohkeessa, päivänkakkara nilkassa (värillinen), pikkuinen värillinen ruusu ranteessa, musta tribaali saman käsivarren olkavarressa ja jotain pikku kiinamerkkejä niskassa jne.
Teemat ja tyylit eivät edes sovi yhteen ja kuvia on roiskittu sinne tänne.
Tulee mieleen nämä lapsuuden purkkapaketti tatuoinnit XD

> Ja tosiaankin ihan selventääkseni asiaa: tarkoitan lähinnä että ei mielestäni ole kovin nättiä varsinkaan jos samassa ruumiinosassa on useampi täysin toisistaan poikkeava kuva heitetty sinne tänne, on musta-harmaata ja värillistä sekaisin vaikka esim. koko kyynärvarsi.

En tarkoita tällä että kaikkien pitäisi ottaa jokin iso kokonaisuus vaan että olisi hyvä miettiä kuvien yhteensopivuutta tai että edes tyylisuuntaus/värimaailma olisi samaa.
Vai kehtaako joku ihan tosissaan väittää että sellanen yhden raajan peittävä sekaisen kirjava sekasotku olisi kaunista?

Oikeasti, joku järki kuvien ottamiseen, on ihan hirveää kun ihminen on kuin joulukuusi johon on jätetty Juhannuksen ja vapunkin koristeet.


Toki esim. tuo ruusu ranteessa yksinään (ilman saman käden olkavarren mustaa tribaalia) ja kiinamerkit niskassa toimisi. Pikkukuvissa less is more, vähemmän on enemmän. Toki jos useat kuvat on sijoiteltu hyvin niin silloin toimii mutta jos samassa ruumiinosassa on useita täysin erilaisia kuvia sekaisin, kyllä se minusta ainakin näyttää melko harkitsemattomalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.