IRC-Galleria

Yökyöpeli

Yökyöpeli

Suuri taikuri

Taas kerran...Keskiviikko 25.01.2006 01:55

Rakas päiväkirja...

En ole tässä vähään aikaan päässyt kirjoittamaan, sillä ei ole tapahtunut mitään niin kivaa, että siitä olisi pitänyt kirjoittaa. Viime aikoina on asiat menneet vähän perseelleen. Mutta kun maailma näyttää minulle persettä, niin minähän näytän takaisin... se siitä.

Kalle oli meillä taas eilen juomassa! Kutsuin sen kaljalle, mutta se joikin sitten vähän useamman... Känni-Kalle on hauskaa seuraa juovuksissa. (Siis minun pitää olla juovuksissa, jotta jaksan kestää juopunutta Kallea.) Kallen kaljoittelua oli niin hupaisa katsella, että päätin ruveta piirtämään sarjakuvaa "Pultsi-Kalle", joka kertoo Pultsi-Kallen ryyppäysreissuista.

Jossain vaiheessa iltaa Kalle kehitti parisuhteen "munateorian". Kalle piti helvetin pitkän puheen siitä, kuinka suhteessa pitää olla 100% munaa. Se mitä ei ole miehellä, pitää löytyä naiselta. Jos miehessä ei ole yhtään munaa niin naisessa pitää olla sitten senkin edestä. Jos mies on pelkkää munaa niin naisessa ei tarvitse olla. Professori Kallen mukaan unelma tilanne on, kun miehessä on munaa noin 90% ja naisessa sitten se puuttuva 10%... Vittu en minä tiedä. Kalle sammalsi siihen malliin, etten oikein jaksanut kuunnella. Kalle on kyllä asia jätkä... Siinä on munaa.

Tänään kävin pankissa! Vittu että oli tärkeä olo! Pankkiritäti erikseen soittaa ja pyytää käymään... Musta tulee kuulkaas miljardördördööri! Konttorikin tuoksui rahalle! Minut liitettiin joksikin vitun Check-In asiakkaaksi... En oikein vieläkään ymmärtänyt täysin, mitä se täti minulle siitä selitti... Mut ihan sama. Sillä kupongilla saan mäkkäristä alennusta... Mutta sitten kun musta tulee miljardördördööri niin syön vain hummeria ja kaviaaria... Minulla on äyriäisallergia ja kuolen pois. Sittenpä on yksi rikas pröystäilevä nilkki tässä maailmassa vähemmän... Ehkei olisi pitänyt käydä siellä pankissa.

-Minä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.