IRC-Galleria

Yökyöpeli

Yökyöpeli

Suuri taikuri

Nonni...Perjantai 03.02.2006 05:09

Rakas päiväkirja

Rakas ystäväni, Hupa Uuno EEtu päätti tulla käymään. Tarkoituksena viettää oikein rattoisaa poikien iltaa... Coca-colan, Final fantasy VII:n ja hien hajun merkeissä. Vittu EEtu on kyllä äijä! Se jopa haisee lähes yhtä pahalta kuin minä! Jossain vaiheessa huomasimme, että nälkä perkele pääsi yllättämään... Nokka, ja EEtun kosla kohti Koivukylän metropolin Pizza-Kebab-Service-Puljua.

Valitsimme pizzoja ja EEtu miehekkäällä olemuksellaan otti saman tien Romeon. Yhtäkkiä kiinnitimme huomiomme ikkunassa olevaan pizzeriamainokseen. Siinä oli nainen, jolla oli 1½ jalkaa, saksan lipun värit vaatteissan ja sarvet päässä. Näky oli niin saatanallinen, että suorastaan hätkähdimme. Kun aloimme katsella ympärillemme, näimme lisää saatanallisia noituuden merkkejä! Pienen limu lasin hinta oli 1,5€. Keskikokoisen 2- ja ison 3 euroa. Kun pieni ja keskikokoinen kerrotaan saadaan 3. Kun siihen lisätään iso, saadaan 6. Jos näitä laitetaan ison juoman hinnan mukaan 3 peräkkäin, saadaan tulokseksi 666! Pedon luku! Saatanallinen merkki!

Paikan puhelinnumerokin alkoi "860" Kylläpä ne yrittää olla ovelia... Mutta onneksi minä ja EEtu olimme fiksumpia! Ensimmäinen ja kolmas numero on muutettu ihan hämäyksen vuoksi! Ei vittu! Mua ja EEtua ei kyllä kuseteta! Salaattien hinnatkin olivat kaikki 6€! Selvä tapaus. Salaatti on saatanasta. Siinä teille kaikille vitun kasvissyöjä pupukavereille miettimistä! Itse noudatan klassista sopimusta pupujen kanssa. Minä en syö pupujen ruokaa, eivätkä puput aja minun polkupyörällä... ja sopimus on pitänyt hyvin.

Saimme vihdoin pizzamme ja häivyimme niin pian kuin suinkin mahdollista tuosta saastaisen lihan portosta ja saatanallisen okkultismin tyyssijasta. Pizzat maksoivat ihan vitusti ja tällä on varmasti tekemistä noitamaisen verenimu vampirismin kanssa. Päästyämme kämpilleni, alkoi tapahtua outoja asioita... EEtun koslan ovi oli jäänyt auki, Coca-cola läikkyi... ja pizzalaatikkoon oli ilmestynyt vettä! Epäpyhää saatanallista vettä! Minä ja EEtu emme toiminnan miehinä jääneet seisomaan tumput suorina, vaan minä nappasin Raamatun ja annoin EEtulle ruokousnauhan... ja manasimme tuon irstaan kuoleman nesteen pois! Hellaani tuli likaa ja kämppä haisi pahalle tuon manauksen jälkeen, mutta se oli sen arvoista.

Päätimme EEtun kanssa saman tien ryhtyä manaajiksi! Helvetti! Kyllä hoidimme tuonkin tilanteen niin tyylikkäästi kuin Keanu Reeves Constantinessa! Odottelemme nyt vain, että lattialuukusta ilmestyy mies tummassa puvussa aurinkolasit nenällä ja palkkaa meidät maanalaiseen hiljaisten hyväntekijöiden seuraan... Ja me pelastamme maailman!

Ollaan me EEtun kanssa kyllä aika helvetin kovia jätkiä! Aika velikultia...

-Minä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.