IRC-Galleria

Yagize

Yagize

Women are women, and hurray for that.

Pohjimmiltaan puolitylsäTorstai 09.02.2006 00:03

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Aina käydessäni saunassa heitän vettä kiukaalle ensin 3 kertaa, sitten 7, seuraavaksi 11, sitten taas 7 ja 3 kertaa. Toistan kyseisen aina. Jos sekoan laskuista, pitää saunominen lopettaa siihen.


2. Nukun aina valot päällä ja radio auki.


3. Luen sanomalehden - ja muut vastaavat - aina takasivulta etusivulle (väärinpäin siis)


4. Katson telkkaria aina mieluiten yksin. Käyn myös elokuvissa mieluiten yksin, ja valitsen joka kerta samojakarkkeja (vihreämustia kovia, joiden sisällä on jauhoa) tietynkokoiseen muovipussiin. Elokuvissa (ja tietyissä muissakin paikoissa) istun aina samalla paikalla missä viimeksikin.


5. Keskimääräinen orgasmini kestää ainakin noin minuutin (anteeksi että sanoin, mutta en keksinyt muutakaan. Toisekseen tästä oli ihan äskettäin puhe jonkun kanssa) :)


Ja sitten haastellaan:

Timzaij

lunita

Yann3

eucalyptus

design

(anteeksi, mutta minulla ei kai ole muita, kenelle voisin tätä mainostaa)

MUTTA!
Sen sijaa, minulla on jaettavana kohteessa MSN messenger erikoisen hienoja kyselyjuttuja. Jos vain kukatahansa haluaa, niin voi sen pyytää, täyttää ja lähettää minulle, kiitos :)

(täsmensin kohtaa 1)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.