IRC-Galleria

Yagize

Yagize

Women are women, and hurray for that.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Onkohan päässäni Baabelin kala?Maanantai 14.11.2005 00:41

Tänään vietettiin isätöntä isänpäivää. Se tarkoittanee hyvin pitkälle normaalia sunnuntaita ilman lippua (jota ei voisi laittaa tankoon, koska sitä ei meillä ole) tai kermakakkua (joka itsessäänkin on jo melko ällöttävää).
Äiti tosin osti pipareita ja appelsiinimehua - ei sillä että se liittyisi edelliseen tavalla tai toisella.

Jos otetaan kaksi David Bowieta ja pannaan toinen David Bowie toisen David Bowien päälle ja kiinnitetään ylemmän David Bowien kumpaankin käteen vielä yhdet David Bowiet ja kääritään koko homma likaiseen kylpytakkiin, niin meillä on jotakin, joka ei täsmälleen näytä John Watsonilta, mutta joka niiden mielestä, jotka hänet tuntevat, näyttää pelottavan tutulta.

Ensi perjantaina on ystävän syntymäpäivät. Lahjaehdotuksia otetaan vastaan, mutta alkoholia en hänelle vie - koska joisin sen kuitenkin itse(?!).
Pitäisi kai lähteä myös baariin. Tosin viimeaikaiset baarikäymiset huomioon ottaen oma ulkomuoto rupee itse asiassa näyttämään hurjan sairaalta, ei pelkästään siltä kuin mut olisi vedetty takaperin pensasaidan lävitse, vaan siltä kuin pensasaita olisi samanaikaisesti vedetty takaperin leikkuupuimurin läpi.

Niin, kai mulla tässä joku ajatuksenpoikanenkin oli - se vaan sattui kirjottamisen aikana hetkellisesti unohtumaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.