IRC-Galleria

Haaaa.Maanantai 01.09.2008 01:05

Jee, yks känninen viikonloppu lisää nuoruusmuistoihin. Ihanaa. Pe alottelin Sofiankaa, ja oli tosi kivaa jutella ja höpöttää vaa kaikkee! Sit ruttikseen ja sillai. Ei ollu mitään kauheen jännää, jotai perus hillumist. Sit yöllä himaan ja söin hiirenhiljaa näkkärii salaa ku äiti ja iskä ja veli nukku. Ihanaa.
Sit lauantaina duuniin, ja oli hauskaa pitkäst aikaa olla sielläki ja nähä mummoi ja pappoi. Sit menin himaa dokaa Ilpon ja Nikon kans ja nauroin taas niille dorkille. Tehtiin sopimus, että sinä iltana pitää mennä pussailee jonku kaa, mut en sit tiiä pitikö pojat lupauksensa? ;) Mää pidin! hihi. Juu ja sit satdii heiluu ja yöllä REAKTION (jonka keikalle en harmi kyllä ehtiny) vitun hienol keikkabussil jatkoille Tapanilaan, jossa kilju maistu viel auringonpaistees! Ja pääsin Tapanilasta kotiin vasta äsken. Vuhuu! Ja osasin leipoo pizzapohjan, must tulee viel kunnon kotiäiti. :D

Tänää oli kivaa kans hengaa pihalla vaik olikin vähän talvi-ilma, mut RIKKINÄINEN PUHELIN oli jees. <3 "Japu saa aina suolaista suuhunpantavaa!"

Ja nyt on ihan kiva fiilis, korva kyl edellee vitun kipee... Nyt aion mennä röökille ku äippä lahjotti kaks askii, Jiah!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.