IRC-Galleria

Yeti_79

Yeti_79

Kävi taas täällä 21.11.2020...

Polvi paketissaTorstai 18.10.2007 16:53

Eilen se sitten leikattiin - vasen polvi meinaan. Pikkasen oli eri meininki kuin viime leikkauksessa. Mut haastateltiin ja sitten tuli anestesiologi ja anestesiahoitaja kertomaan että mennään ihan täysnukutuksella - kuulemma nivelkalvojen poisto ja hionta tuntuu puudutuksesta huolimatta.

No sitten jouduin leikkauspöydälle ja kun oli tippa saatu käteen ryhtyi anestesialääkäri hommiin - en ehtinyt kissaa sanoa kun alkoi kattovalot pyörimään ja taju lähti. Tajuihin tulin taas osastolla ja sain kipulääkettä ja vettä herättyäni. Sitten kun olin ehtinyt jo parikymmentä minuuttia ihmetellä oloa mulle tuotiin "aamiaista" (kello 13.50).

Olin juuri aloittamassa "aamupalaani" kun hoitaja tuli kysymään haluanko tilkan konjakkia kahvini kera. Olin hetken ihan "öönä", siis konjakkia vasta leikatulle? WTF?!? Olo oli sellainen etten viitsinyt ottaa, mutta vitsistä ei ollut kyse, koska naapuripedin rouva sai konjakkinsa... Näin siis yksityissairaalassa.

Nyt on sitten pari päivää jalka paketissa ja Arcoxia-kuuri päällä. Huomenna saa kuoria polven auki ja katsoa mitä sieltä löytyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.