IRC-Galleria

Yeti_79

Yeti_79

Kävi taas täällä 21.11.2020...

Kopsasin Libertina_GrimmiltäTorstai 28.06.2007 00:29

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Sisilian matka 10.-17.6.2007Lauantai 23.06.2007 18:01

Niin käytiin tuossa häämatkalla Sisiliassa. Matkakohteena oli Cefalù saaren pohjoisrannikolla. Paikkakuntana Cefalú on noin Nummelan kokoinen (13 500 as.). Rauhallinen ja kaunis. Seuraavassa lyhyt matkapäiväkirja matkan tapahtumista.


*Sunnuntai 10.7.2007 - Matkapäivä, saapuminen*

Herätys noin neljän aikaan. Viimeiset tavarat matkalaukkuun, passi sekä liput kouraan ja sitten kello 5.20 alkoi matka kohti Helsinki-Vantaata, jossa oltiin noin kuuden aikoihin. Check-In:in ja turvatarkastusten kautta kurkkimaan kauppoihin ja lopulta sitten lentokoneeseen.
Lento kesti n. 3,5 tuntia ja lopulta olimme Etnan juurella Cataniassa, jossa matkalaukkuja joutui todellakin odottelemaan. Lopulta pääsimme ulos ja suuntasimme Aurinkomatkojen järjestämään bussiin, ja aloitimme matkan Cefalúa kohden (bussimatka kesti n. 2 tuntia).

Cefalùssa asetuimme taloksi hotelli Touristiin, joka on oikein kodikas kolmen tähden hotelli. Iltapäivästä suuntasimme vanhaan kaupunkiin ihmettelemään ja syömään. Rankka matkaaminen vei veronsa ja simahdimme totaalisesti jo ennen kello kahdeksaa.


*Maanantai 11.7.2007 - tutustumista Cefalùùn*

Hotelliaamiaisen jälkeen suunnattiin taas vanhaan kaupunkiin ja tutustuttiin paikalliseen normanniaikaiseen katerdaaliin (rakennettu vuosien 1131 ja 1240 välillä). Vaikka olenkin tällainen vannoutunut agnostikko, niin silti katedraali teki vaikutuksen. Varsinkin katedraalin apsiksessa oleva Kristus Pantokrator on upea ja todistaa bysanttilaisuuden vaikutteet normanniajan Sisilialaisissa kirkoissa. Ennen siestan alkua piipahdettiin paikallisessa ruokakaupassa hakemassa pikkupurtavaa ja vettä. Siestan jälkeen kävimme kokeilemassa rantaelämää hotellin rannalla. Itse uskaltauduin jopa uimaan Tyrrhenanmeressä. Vesi oli märkää ja suolaista, kuten meressä yleensä. Auringon alkaessa painua kohden taivaaanrantaaa alettiin miettimään ruokailua ja todettiin että mennään ja katsotaan joku paikka vanhasta kaupungista. Sellainen löytyikin ja ruoka oli todella maittavaa!


*Tiistai 12.7.2007 - retki Monrealeen ja Palermoon*

Aikainen herätys ja aikainen aamupala, jonka jälkeen suunnistettiin kv.-retkien bussipysäkille. Bussissa tapasimme oppaamme, hollantilaisen Annan, joka kertoi meille menomatkalla Sisilian historiasta ja nykypäivästä. Suuntasimme aluksi Monrealeen, jossa tutustuimme Monrealen katedraaliin ja entiseen benediktiiniläisluostariin.
Monrealen katedraalia on vaikea kuvailla sanoin. Sana "vaikuttava" ei tee oikeutta katedraalin loistolle. Se on rakennettu varsin nopeasti vuosien 1170 ja 1182 välillä, mutta sisäosien koristelu on perimätiedon mukaan vienyt 45 vuotta - mikä ei ole yhtään mahdotonta, sillä katedraalin seiniä koristavat Vanhan ja Uuden Testamentin tapahtumia kuvaavat mosaiikit, joiden pinta-ala on lähteestä riippuen kaikkea 6 500 m2 ja 10 000 m2 väliltä. Pelkästään kultaa noista mosaiikeista löytyy 1800 - 2000 kg. Kirkko on pyhitetty Marian ilmestykselle.

Monrealesta laskeuduimme alas Palermoon, jossa saimme aluksi viettää hieman omaa aikaa, ja sitten kokoonnuimme Kummisetä-elokuvasta tutun oopperatalon eteen ja aloimme opastetun kierroksen. Näimme mm. vanhan vankilan (tunnetaan mafian lempinimellä "Hotelli") ja uuden vankilan ("viiden tähden hotelli"), tutustuimme myös kapusiinimunkkien katakombeihin, joissa on "säilöttynä" muumioituneita munkkeja ja tavallisia ihmisiä 1600-1800 -luvuilta. Tietenkin kävimme myös Palermon katedraalissa ja eräässä toisessa kirkossa. Mutta valitettavasti on todettava, että Monrealen jälkeen nämä eivät juurikaan tuntuneet missään... Yleiskuvana Palermosta jäi se, että se on todellakin iso kaupunki ja isot kaupungit ovat yleensä aika suttuisia - niin myös Palermo. Ilmansaasteet todella tuntuivat allergikon silmissä ja keuhkoissa. :(


*Keskiviikko 13.6.2007 - Retki Etnalle*

Sama juttu kuin edellispäivänä - aikainen aamu. Oppaana oli tällä kertaa paikallinen vanha herra, Salvatore, joka oli todellinen persoona. Hänellä oli ikää varmaankin 55-70-vuotta ja uskomattomat tiedot historiasta ja huikea huumorintaju. Nousimme ensin Etnan rinteelle noin 1900 metriin, jossa pääsimme maistelemaan paikallista viiniä ja Lava dell Etnaa (likööri, 70 til.%). Sitten jakaannuimme kahteen porukkaan - niihin, jotka jäisivät tuonne 1900 metriin ja niihin, jotka nousisivat noin kolmeen kilometriin. Kuten arvata saattaa, emme jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja maksoimme 48 euroa - astuimme köysiradan kyytiin ja nousimme ensimmäisen osuuden noin 2400 metriin. Köysiradan päässä meitä odotti kaivoskoon maastoautot, joilla noustiin loppumatka noin 2900 metriin. Ihan huipulle emme siis päässeet, koska Etna on tulivuorena yhä edelleen aktiivinen ja pääkraaterista oli purkautunut laavaa viimeksi kolme viikkoa ennen matkaamme... ;)

Tutustuimme vuoden 2002 sivukraateriin ja oli hauska todeta, että vaikka siellä olikin alle 10 astetta lämmintä, niin kyykistymällä lähelle maanpintaa sai lämpöä takamukselle. Jännä ilmiö - johtuisikohan maalämmöstä?

Kun olimme päässeet alas busseille suuntasi bussi kohti Taorminaa, joka on Sisilian ensimmäisiä turistikohteita. Oppaamme Salvatore varoitti meitä jo etukäteen siitä että Taorminalaiset ovat ymmärtäneet mistä rahaa helpoiten saa sanoilla:
"Remember, in Cefalú you are a person, but in Taormina you are a number" - ja tämä valitettavasti tuli koettua. Taorminalaisten asiakaspalvelu oli ynseää ja kunhan asiakas vain maksoi niin muuten asia oli aika EVVK heille. Sääli, sillä nyt tiedän suositella matkakohteeksi Sisiliaa suunnitteleville jotain muuta kuin Taorminaa.

Taorminasta suuntasimme Messinan kautta takaisin Cefalùùn, jossa olimme perillä noin kello 20.00, eli pitkä päivä, mutta oli retkelläkin pituutta yli 500 km ja korkeusvaihteluakin lähes 3000 m. :D


*Torstai 14.7.2007 - Rantalöhöäjät*

Tämä päivä meni pääasiassa rannalla löhötessä. Kuten olen aikaisemminkin huomannut, niin minä en rusketu - minä palan. Niin kävi nytkin. Illalla kun suunnistimme vanhaan kaupunkiin ravintolaa etsimään, niin ensimmäinen pysähdys oli pakko tehdä apteekissa, josta ostin Vichy:n After Sun-voiteen (suosittelen - auttaa palaneeseen ihoon oikeasti!).


*Perjantai 15.7.2007 - Roccan valloitus*

Aamiaisen jälkeen suunnattiin kaupungin kupeessa sijaitsevalle Rocca-vuorelle. Vuorella tai oikeastaan kalliojyrkänteellä on vanhoja raunioita, joista vanhimmat, Dianan temppelin rauniot ajoittuvat noin ajalle 500 eaa. Jyrkänteen huipulla on vanhan saraseenilinnoituksen rauniot noin 1000-1100 luvulta. Rocca on 267 m korkea ja nousu sinne kesti noin vajaat 2 tuntia, mikä sääolosuhtet huomioon ottaen (aurinkoista, tyyntä +27'C) oli silti aika nopeaa vauhtia. Näköalat huipulta olivat huimaavat - näimme jopa Eolian saaret (Volcano, Lipari, Salina Stromboli).

Iltapäivä vietettiin hotellin uima-altaalla - jostain syystä. ;)


*Lauantai 16.7.2007 - Tuliaiset*

Lauantaiaamupäivä vietettiin ostoksilla - kummankin äidille keramiikkaa ja sitten viinikaupasta hieman paikallisia viinejä ja herkkuja (marmeladia, hunajaa). Kun ostokset oli tehty ja olimme palanneet hotellille, niin vietimme siestan ja kävimme rannalla kävelemässä. Tuuli oli nostattanut oikein kunnon aallokon, joten saimme kasteltua varpaat...

Illalla kävimme syömässä oikein tunnelmallisessa paikassa, sääli vaan että tunnelman rikkoi meidän naapuripöytäämme istunut suomalainen lapsiperhe. :/

Illalla pakattiin ja valmistauduttiin kotiinlähtöön.


*Sunnuntai 17.7.2007 - Kotimatka, jonka Italialaiset turvatarkastajat ryssivät*

Jälleen aikainen herätys ja viimeiset pakkaamiset, aamiainen ja bussiin. Catanian lentokentällä homma sitten levisi. Check-In toimi vielä ihan kohtuullisesti, mutta turvatarkastus pissi niin reisille, että oikein pistää miettimään onko Catanian lentokentän turvallisuuspäällikkö tehtäviensä tasalla. Turvatarkastuksen eteen pakkautui arviolta 400-600 ihmistä odottamaan, kun 8 turvatarkastusportista 6 oli käytössä ja niistä pääsi läpi arviolta 2-3 ihmistä minuutissa. Vaikka tavarat läpivalaistiin, ne silti pengottiin läpi ja metallinpaljastin oli viritetty piippaamaan purukumipakettien metallifolioista... Koneemme boordaus alkoi 11.20, tuolloin yksikään suomalainen ei ollut päässyt vielä turvatarkastuksesta läpi, koneen lähtöaikaan mennessä (11.55) oli lähtöportille päässyt jo 5 suomalaista. Lopulta väkijoukko (me mukaanluettuna) kyllästyi ja lähti rynnimään turvatarkastukseen.

Herää vain kysymys mitä olisi tapahtunut, jos meidän matkustajien joukossa olisi ollut:
a) terroristi räjähderepun kanssa
b) paikallisen mafian kaksi rikollista, jotka olisivat aloittaneet "perheiden" välisen välienselvittelyn tuliaseilla
c) sairaskohtauksen keskellä väkijoukkoa saava ihminen (=paniikkireaktio)

Aivan varmaa on että em. tapauksissa kuolonuhrit olisi laskettu sadoissa.

No lento lähti lopulta lähes kaksi tuntia myöhässä ja FlyNordicin ja Finnairin kunniaksi on sanottava, että oli mukavat lennot.


Summa summarum:

Plussat ja miinukset

+ paljon nähtävää historiafriikeille
+ Etnalle nousu on kokemus
+ lomasää oli upea ja lämpöä riitti
+ hotelli oli mukava
+ ördäävät känniääliö-suomalaiset, -ruotsalaiset, ja -britit puuttuivat, sillä Cefalùn yöelämä on hyvn hiljaista
+ ruoka ja juomat olivat loistavia
+ upeat maisemat

- Catanian lentokenttä näytti mitä on "italialainen järjestelmällisyys"
- Taormina on yliarvostettu ja ylihinnoiteltu
- lapsiperheiltä ei voi välttyä (sori vaan, mutta en pidä pikkulapsista!)

Suosittelen!

Linkkejä:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cefalu
http://en.wikipedia.org/wiki/Cathedral_of_Cefal%C3%B9
http://en.wikipedia.org/wiki/Monreale
http://fi.wikipedia.org/wiki/Etna
http://en.wikipedia.org/wiki/Etna (parempi)
http://en.wikipedia.org/wiki/Normans

Vauvauutisia!Sunnuntai 03.06.2007 21:15

Meille tulee vauva. Ajankohta on luultavasti kesä-heinäkuun vaihteessa. Täytyy siis sisustaa vaavelin huonetta uudestaan ja hankkia sille peti. Hmm... Mitähän muuta pitää hankkia?

Ainakin sanomalehtiä.

Niin, kyseessä on siis koiravauva.

AllergialääkkeitäTorstai 03.05.2007 19:03

Dodii...

Olin sitten Iho- ja Allergiasairaalassa keuhkolääkärillä tänään.

Nyt on sitten kesäksi allergialääkkeitä niin paljon että voi istua kotona koomassa niiden voimalla. Siedätyshoito alkaa syksyllä ja se menee vakuutuksen piikkiin, joten ei voi oikeen valittaakaan. Ekaa kertaa varmaan 15 vuoteen ei tarvitse miettiä riittääkö lääkkeet koko kesäksi ja voiko pahana päivänä ottaa vaikka kaksi antihistamiinitablettia, ettei lääkkeet lopu kesken. Nyt ei lopu tai jos loppuu niin sitten on menty yliannostuksella koko kesä.

Kiitti Rook!Perjantai 06.04.2007 17:26

Minä olen:
[x] Käynyt huussissa
[ ] Ratsastanut kamelilla
[ ] Harjannut kissaa
[x] Ollut jälki-istunnossa
[x] Lyönyt kaveria
[x] Halannut naapuria
[x] Juonut samppanjaa, tai siis kuohuviiniä.
[ ] Heittänyt televisiota ikkunasta
[x] Yöpynyt hotellissa
[ ] Käynyt Amerikassa
[x] Puhdistanut wc-pönttöä
[x] Käynyt Puuhamaassa
[x] Polskutellut Serenassa
[x] Valehdellut äidilleni
[ ] Ollut musiikkivideossa
[ ] Tanssinut napatanssia
[ ] Kokeillut isäsi pitkiä kalsareita
[x] Valvonut koko yötä
[ ] Rikkonut ikkunaa
[x] Sanonut "rakastan sinua"
[x] Stripannut
[ ] Ollut rippileirillä
[x] Nukkunut villasukat jalassa
[ ] Pissinyt yli 8-vuotiaana housuun
[x] Syönyt kuivattuja banaanilastuja
[x] Mokannut kotitalouden tunnilla
[ ] Tehnyt yli 80%u20AC kännykkälaskun
[x] Leikannut koiran kynsiä
[ ] Pessyt vauvan pyllyä
[x] Ollut päivän syömättä mitään
[ ] Ajanut traktorilla
[x] Tilannut taksia
[ ] Yrittänyt iskeä itseäsi yli 7 vuotta vanhempaa ihmistä.
[x] Ajanut viiksiä
[x] Syönyt kynsiä
[x] Soittanut pilapuhelua
[ ] Ollut Ankkarockissa
[ ] Käyttänyt mikroshortseja
[x] Rikkonut lupaustasi
[x] Ollut moottoripyörän kyydissä
[x] Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa
[ ] Soittanut seksilinjalle
[x] Haukkunut hoppareita
[x] Soittanut bassoa
[x] Kuullut kunnasta nimeltä Vesanto
[x] Uinut vaatteet päällä
[x] Kuunnellut klassista musiikkia
[ ] Ajanut pyörällä laiturilta järveen
[x] Nielaissut jääpalaa
[ ] Tippunut ponin selästä
[ ] Haukkunut hevareita
[ ] Ollut vaahtobileissä
[x] Soittanut väärään numeroon
[ ] Oksentanut ruusupuskaan
[ ] Vilautellut julkisilla paikoilla
[ ] Itkenyt ilman mitään syytä
[x] Ollut alaikäisenä baarissa
[ ] Laskenut pulkalla katolta
[x] Nostanut lippua salkoon
[x] Ollut järjestämässä discoa
[ ] Saanut turpaan tuntemattomalta
[x] Matkustanut peräkontissa
[x] Siivonnut lattialta oksennusta
[ ] kävellyt yli 10cm koroilla
[ ] karannut kotoa
[ ] Tilannut Mix-lehteä
[x] Saanut 4 kokeesta
[x] Käynyt eduskuntatalossa
[ ] Pelannut kännykällä kirkossa
[ ] Vastannut seuranhakuilmoitukseen
[x] Nähnyt kaupassa julkkista
[x] Pelännyt hämähäkkejä
[ ] Kirjoittanu Reginaan
[x] Ollut puolukassa
[ ] poistanut punkkia
[x] Nolannut itsesi ihastuksesi edessä
[x] Laulanut kun olet ollut kävelyllä ja kuvitellut ettei kukaan kuule...
[ ] Hypännyt 10 metristä pää edellä
[ ] Liftannut
[x] Kerännyt mansikoita
[ ] Ajanut mopolla päin seinää
[ ] Seisonut hevosen selässä
[x] Käynyt navetassa
[ ] Kokeillut vanhusten vaippoja
[ ] Esittänyt Güntheria
[ ] Juonut pepsiä ja maitoa sekaisin
[ ] Tuntenut mielisairasta
[ ] Hypännyt benjihyppyä
[ ] Ollut yksin lentokoneessa
[x] Eksynyt kaupungille
[ ] Hävittänyt laukkua Linnanmäellä
[ ] Koulussa tiputtanut terveyssidettä lattialle
[x] Laulanut mikrofoniin
[x] Laittanut metalliesinettä mikroon tai muuta mitä sinne ei saisi laittaa
[x] Astunut lehmän paskaan
[x] Nielaissut purukumia
[ ] ollut/vieraillut vankilassa
[ ] Tykännyt The Rasmuksesta
[x] Täyttänyt 14 vuotta
[ ] Käynyt psykiatrilla
[x] Seurustellut yli 23 vuotiaan kanssa
[ ] Ollut alipainoinen
[ ] Käyttänyt narubikineitä
[ ] Keräillyt kaljapullojen korkkeja
[x] Juonut Hyla-maitoa
[x] Ollut krapulassa
[x] Käyttänyt henkseleitä
[ ] Fanittanut RAW:ta
[x] Hengittänyt heliumia
[ ] Käyttänyt ripsentaivutinta
[ ] Koskettanut käärmettä
[ ] Juonut venäläistä valkoviiniä
[ ] Ollut tuhkarokossa
[ ] uinut avannossa
[x] mennyt vahingossa väärään junaan
[x] katsonut samaa leffaa kaksi kertaa peräkkäin
[ ] nukkunut veneessä
[x] tehnyt runoa
[x] ollut lempiartistisi keikalla
[ ] harrastanut balettia
[ ] varastanut mitään
[x] löytänyt kadulta rahaa
[ ] värjännyt hiukseni
[x] lintsannut
[ ] sanonut opettajaa vahingossa äidiksi/isäksi
[x] matkustanut pummilla
[x] lukenut Raamattua
[x] tuhlannut yli 200 euroa kerralla vaatteisiin
[x] ollut yksin leffassa
[x] ollut kielikurssilla
[x] kokeillut nyrkkeilyä
[x] kierinyt alasti lumikinoksessa
[x] voittanut arvonnassa
[ ] pyörtynyt
[x] haaveillut näyttelijän urasta
[x] joutunut jonkun epäilyttävän tyypin seuraamaksi
[x] lukenut dekkaria
[x] menettänyt läheisen ihmisten
[ ] ollut isosena jollain leirillä
[x] jättänyt kokonaan lukematta kokeisiin
[x] tuntenut itseäsi yksinäiseksi
[ ] tehnyt kurkkunaamiota kasvoillesi
[x] ollut katsomassa oopperaa
[ ] harrastanut näyttelemistä
[x] lukenut Mauri Kunnaksen kirjoja
[x] eksynyt
[x] keksinyt aprillipäivänä pilaa jonka joku uskoi
[ ] järjestänyt yllätysjuhlia jollekin
[x] syönyt pizzaa aamupalaksi
[x] ollut ambulanssin kyydissä
[x] ollut poliisiautossa
[x] omistanut lemmikkieläintä
[x] laulanut sooloa jossain tilaisuudessa
[x] soittanut/laulanut bändissä
[x] ajanut autoa
[ ] ajanut mopoa
[x] nukahtanut koulussa tunnille
[ ] saanut aivotärähdystä
[x] lukenut salaa toisen päiväkirjaa
[x] ollut tietokoneella yli 5 tuntia putkeen
[x] maalannut taulua
[x] ollut yli kuukautta pois kotoa
[x] ollut kesätöissä
[ ] maistanut mustekalaa
[x] unohtanut parhaan kaverisi syntymäpäivää
[x] ollut festareilla
[x] luntannut kokeessa
[x] saanut ampiaisenpistoa
[x] saanut murtumaa
[x] antanut rahaa katusoittajalle
[ ] ensin inhonnut jotain leffaa/tv-sarjaa ja sitten alkanutkin tykkäämään siitä
[x] irkannut
[ ] pelannut twisteriä
[x] katsonut Kauniita ja rohkeita kokonaisen jakson verran
[ ] hukannut kirjastonkirjan
[x] kulkenut alasti kotona
[x] opetellut elvyttämistä
[ ] pelannut golfia
[x] ollut liikenneonnettomuudessa
[x] ollut sairaalassa yötä
[x] vuokrannut asunnon
[x] ollut lapissa
[ ] esiintynyt oikeassa teatterissa
[x] saanut jonkun jäsenen menemään sijoiltaan
[ ] pelannut cs:ää
[x] ollut lehdessä
[x] tilannut jotain netistä
[x] maistanut kissanruokaa
[ ] ollut tappelussa
[x] lukenut kirjan ruotsiksi
[ ] harrastanut seksiä tuntemattoman kanssa
[ ] ollut lastenkodissa
[x] käyttänyt heijastinta
[x] leikkinyt pikkuautoilla
[ ] syönyt viimeisen tunnin sisällä
[x] valvonut yli 48 tuntia putkeen
[x] ollut onkimassa
[ ] itkenyt itseni uneen
[ ] soittanut kirkon kelloja
[ ] kerännyt kolehtia
[ ] teipannut suuni kiinni

Haastan ne, jotka tämän lukevat.

Grüße aus Deutschland!Sunnuntai 01.04.2007 00:30

Terveisiä Saksasta, Bonnista!

Täällä on Saksan avoimen taekwondoturnauksen ensimmäinen päivä takana. Pitkä päivä, mutta ihan ok. Äänikin jaksoi ihan ok tämän rääkin! Mielenkiintoista nähdä oikeasti kovatasoisia otteluita ja olla tapahtumien keskipisteessä. Nyt pitää vaivautua illalliselle, jonka avajaissanat lausuu DTU:n (Saksan Taekwondoliitto) puhis.

Hiljaisuutta...Maanantai 19.03.2007 20:39

Do dii... Niinkun ei olis muutenkin ollut vaikeaa, niin tämä vielä päälle. Eli keuhkoputkentulehdus ja influenssa. Kuumetta on sellaset 39 astetta ja kurkku tuntuu niinkun sinne olis lyöty iso kaktus. JA sitten kun yskittää niin tuntuu kun joku vetelis teräsharjalla pitkin keuhkoputkia. Kivakivakiva...

Koko viikko saikkua. Tyhmää.

Tyhmä lääkäri.Maanantai 12.03.2007 23:49

Lauantaina oli se alueleiri, missä mulla revähti selkä (huono alkulämmittely). No sitten sunnuntaiaamusta se selän kipu yltyi sellaisiin mittakaavoihin että en pystynyt hengittämään kunnolla, joten eikun Lohjan sairaalaan.

Lohjan sairaalan päivystys on muuten tosikipeenä tosi sekava. No eniwei, siellä sitten lääkäritäti totesi revähtymän ja määräsi buranaa ja lihasrelaksanttia.

Sitten se kysyi: "pitääkö sun olla tänään jo töissä?". Aika paha - tuossa olis pitänyt tajuta yksi juttu...

No ähkäisin vastaukseksi että "Eh-kÖh-ei, huomenna vasta." "Jaa", oli vastaus mulle.

Mikä oli lopputulos? Se kiva täti-ihminen määräs mulle kaks päivää sairaslomaa!?! Voi **ttu! Oikeesti!

Kotona kun vedin ekan buranan nassuun niin olo parani tunnissa siedettävälle tasolle ja lihasrelaksantteja tarvitsin ainoastaan sunnuntaina. Tänä aamuna olo oli ihan terve ja hyvä - olisin ihan hyvin voinut mennä töihin, mutta kun on sairaslomaa niin ei saa. Vakuutukset ei korvaa jos jotain sattuu.

Kiva olla sairaslomalla turhaan.

Kaikenlisäks joku taulapää-lääkäri valitti HS:n mielipidesivuilla tänään siitä kuinka sairaslomatodistusten kirjoittaminen vie lääkäreiden kaiken ajan. Nii-i miksiköhän sitä aikaa menee niihin todistuksiin? Kannattaisiko lääkäreiden myös kysyä joskus tarvitseeko potilas omasta mielestään saikkua?

Minä kysyn vaan!

Actung! Uusi titteliSunnuntai 18.02.2007 23:28

No niin,

tuomarikoulutus on onnellisesti takana. Pitkä viikonloppu, jonka tuloksena voin ylpeillä uudella lisällä tuomarointi CV:ssä - olen nyt virallisesti tuomarikouluttaja. Enää puuttuu 4.Dan niin voisi hakeutua WTF:n IR-tuomarikurssille.

Harmi kun ei olla ah niin formaalisessa Saksassa... Siellä mua kutsuttaisiin "piireissä" Herr Kampfgerichterausbilder. :D

Tästä erittäin ontuvana aasinsiltana - tämän vuoden ulkomaankisakomennus on sitten Saksan avoimet Bonnissa 31.3 - 1.4. Jawohl!

Pitääkö mun ruveta kertaamaan kesken jääneita saksan alkeita?

Entschuldigen Sie bitte, ist hier ein Platz frei? - Ja, hier ist alles frei!

Himmel, Engländer!

Donnerwetter und zum Teufel!

Wunderbar!

Yhdellä sanallaMaanantai 11.12.2006 19:29


Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä ( ! ), ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

Silvuplee! ;)