IRC-Galleria

Yeti_79

Yeti_79

Kävi taas täällä 21.11.2020...

Blogi

- Vanhemmat »

Lenkki koiran kanssa oli onnistunut.Torstai 27.10.2005 02:07

Hapsu on Lenkki koiran kanssa oli onnistunut.
pikkuhiljaa oppinut miten hussen kanssa ollan lenkillä - ei jäädä snifuamaan joka paikkaan, vaan mennään nätisti eteenpäin ja liikutaan. Samoin ohittamiset menevät nykyään varsin mallikkaasti. Irlisten kanssa näköjään pitää olla vaan kärsivällinen.

Muutenkin olo jotensakin piristyi lenkillä. Olen todellakin varmaan outo tyyppi, koska en "lataudu" samalla tavoin kuin muut. Kun muut kaipaavat aurinkoista päivää, minä kaipaan sadetta. Kun muut pitävät keväästä, minä nautin syksystä. Oikeasti.

Ei ole upeampia ja hienompia kokemuksia kuin seistä ensimmäisen syysmyräkän aikana järven tai meren rannalla ja katsoa kun meri kiehuu. Tai kun lokakuussa lehdet ovat kellastuneet ja on ensimmäinen kuulaan kirkas syyspäivä. Kaikki ne värit ja syksyn kirpeä tuoksu. Mieletöntä. Puhumattakaan siitä kun lehdet ovat jo pudonneet, mutta lunta ei vielä ole maassa. Lohduttoman kaunista.

Zumaleishön! Lunta!Keskiviikko 26.10.2005 21:03

"Hyvinnukutun" yön jäljiltä pihamaa on samassa kunnossa kun meikäläisen hyvä mieli - täynnä risuja ja loskaa. Yöllä sain taas nukuttua jotakuinkin 2-3 tuntia kerrallaan vartin tai 1½ tunnin valveillaolojen välillä. Yllättäen aamulla oli suoraan sanottuna paska olo. En tiedä mikä vaivaa, mutta faijan kuoleman (8.4.2004) jälkeen on silloin tällöin tullut näitä öitä, kun elämä ahdistaa, seinät kaatuu päälle ja lakanat on aamulla sotkussa kun on tullut painittua elämän kanssa.

Jotain positiivistakin toki on löydettävissä.

Kun maailma verhoutuu lumivaippaan jäävät kaikki rumat yksityiskohdat hunnun alle.
- Vanhemmat »