IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi
Ystävieni puolesta. Niin. Siksi olen onnellinen.

Ystäväni kävi tänään luonani miehensä kanssa. Heidän onnensa antoi energiaa. Silmät loistivat, hymy ei ollut loppuakseen, puheensorina kävi ja heistä huomasi kuinka he todella olivat löytäneet toisensa ja kuinka hyvältä se heistä tuntui.

Sitten juttelin monien kavereiden kanssa pitkin päivää ja ihan pienet asiat mitä he mainitsivat illanvietto ajatuksistaan, sai mut niin hyvälle tuulelle.
Yksi kaveri sanoi näin:
"Arvaa Mari mitä teen tänään ku emäntä tulee töistä? Me mennään saunaan."

Hymyilytti. Ihan arkisia asioita, joihin liittyy toisen ihmisen läsnäolo ja se arjen kohtaaminen sellaisena kuin se on. Kun ihmiset ihastuvat ja rakastuvat ne on niin ihania. Ne säteilee, tanssii, lauleskelee, hymyilee ja höpöttelee innoissaan kaikkea. Ehkä paras näky ikinä.
Oli sellainen vaihe pidemmän aikaa kun meni mun elämäni pisin suhde [3,5vuotta kesti] katki, että en kestänyt nähdä rakastavaisia. Alko ahdistaa ja otti päähän. Mut nyt on alkanu joku uusi vaihe.. =)

Vaikka näen rakastavaisia ympärillä koko ajan niin ei enää tuu sellasta: "PAKKO SAADA MYÖS OMA KULTA, HETI NYT!" vaan enemmänkin hymyilee ja on onnellinen jo siitä, että kaverit on löytäneet jonkun. Niin. Ne on todella ansainneet ne.

Rakkaus. Se on maailman ihanin asia.
*Hymyilee ja tämän mieleen tulee viime juhannus, jolloin rakastui hetkeen. Hetkeen jolloin oli yksin maailman ihanimmassa saunassa ja nautti löylyistä ihan hiljaa vain.*

Ai ai.. Sauna. Sitä mä rakastan.
"..mä elämästä laulan, olen suomalainen"
^~^
Ja mä rakastan monia asioita. En nyt ala niitä tähän listaamaan, mut joo..
Hyvä fiilis taas. Oikein loistava.

~YoOdi alkaa valmistautumaan unten maille~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.