IRC-Galleria

Yolko

Yolko

I'm all the days you choose to ignore

DESUCON aftertalkSunnuntai 13.06.2010 22:54

Eli joo, goes without saying, mutta oli ihan älyttömän hauskaa ja kivaa. Näin mukavan monta nettituttua/kaveria ja sain jopa muutaman uuden tuttavuuden myös. *3* Sen lisäksi ohjelma oli mukavaa, vähän harmittaa että jäi cossiohjelma väliin mutta siitä löytyy kyllä varmasti paljon kuvia joten that's okay. Geass-paneelista tykkäsin, persehatut kunniaan ja silleen, ja sainpa myös vihdoinkin käytyä katsomassa yhden yaoi-ohjelmanumeronkin kun se on aina ennen vaan jotenkin jäänyt. :'DD Suosittelivat siellä sarjoja joita itekin diggailen, haha.

Nautin niin paljon ihan vaan siellä olemisesta ettei minun edes tehnyt mieli kuvata jokaista mielenkiintoista cossia jonka. Kuvasin vain murto-osan siitä mitä yleensä kuvaan coneissa ja muissa tapahtumissa. o.o Mutta mikäpä siinä, muilla on kuvia ja kyllä minullakin nyt joitakin on ja kyllä vielä pitkään varmaan myös muista cosseja ja ohjelmanumeroita. :'>

Mutta kiitos kaikille! Ihan vaan jo kaikille muille kävijöille, kenenkään käytös ei ainakaan pilannut päivää tai edes suuremmin pistänyt ikävällä tavalla silmään, tapahtumapaikka näytti suht. siistiltä ja kaikki (tai no, ainakin he joihin itse törmäsin) olivat mukavia toisille ihmisille. Yeaaahh. Erityiskiitos tietenkin Haeym:ille ja hänen (kuulostaa vähän ikävältä sanoa että se on HÄNEN porukkansa, jotenkin dominoiva ilmaisu mutta whatever) porukalleen loistoseurasta, jopa yön täydestä valvomisestakin selvisin kiitos teidän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.