IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Se on ohiMaanantai 31.10.2005 09:16

NIH....

Se on ohi 1.5 vuoden rakkaussuhde on ohi..Miten kestän?.. Kiitos ystävieni
Juuh ja Bändiinkin pääsin laulamaan/ehkä soittaman bassoa mutta elämä jatkuu! älkää huoliko en minä tähän kuole alakerta ja yläkerta saavat vääntää minusta viellä monta monta vuotta.

RakaspäiväkirjaTorstai 27.10.2005 23:03

NIH

Nyt on sellanen olo taas.. En tiiä mistä tuli mutta vituttaa ankarasti ja tekisi mieli mennä remuumaan tuonne jonnekkin pimeyteen ja riehumaan huutamaan jotain pohjoisten jumalaa ottamaan vihani pois. Mutta ei se vaan auta koska vituttaa niin paljon!

En tiedä miksi mutta oikeasti ahistaa ja muutenkin perkele ei näin ei näin!

Oli se taas semmosta.Torstai 27.10.2005 10:51

NIH

Eilen oli ihan mukavaa tauti kadonnut jo melkein kokokaan. Otti vain hieman aivoon eräiden käytös eilen. Minä en oikein siedä sellaista menoa mutta en ala nimiä mainitsemaan mutta jonain päivänä pinnani palaa siihen hommaan ja sen jälkeen kenelläkään ei ole hauskaa. Koska minä vihaan humalassa puhuvia ihmisiä jotka tekevät virheitä silloin. Mutta Se pitää antaa heille anteeksi he ovat humalassa. Jatkakkaaa..

NIH!

Lähetys päättynyt


PS. Odotellaan Sitä D00m levhaa vaan :p

Yarr Parantumista päinKeskiviikko 26.10.2005 20:50

NIH!

Nukuin taas kahteen kiitos sairasloman parannun sairaudestani hyvää vauhtia ja pian pääsen riehumaan tuonne räntäsateeseen oujeah... Mukavaa..Eikö :E

Vanhassa varaparempiTiistai 25.10.2005 21:20

NIH!

Minä olen Ziegrand enkä hairahdu enään muihin nikkeihin Ziegrand onse ainoa oikea eikä mikään ArcticDeath olen Ziegrand koska Ziegrand on "Paskajätkä" siksi olen Ziegrand :=) repikää siitä

oloni on mahtavan kipeä
- Vanhemmat »