IRC-Galleria

Siis oikeasti vihaan pikkujoulu risteilyjä saa mistään yhtään selväpäistä seuraa kaikki aivan tunnelissa. Halusin lopussa vain pois sieltä laivalta. pois pois pois. onneksi tyttö soitti minulle illalla niin iltani parani suihkun jälkeen menin nukkumaan oli kivaa vain silloin kun sain karkkia.
Tyttö herättiminut tänäänkin... Tällä kertaa oli kellosoimassa. (10min myöhemmin soitosta) Mutta tänään on tapa opetusta eräälle henkilölle jos en saa jumaliste kuviksen tunnilla rauhassa väkertää. Silloin minä ja kämppis selitämme tuolle ihmisen anatomian ja hermopäätteiden historiaa. Joka helevetin kuvis tunti on samaa Mölyä. Yleensä kestänyt mutta nyt on ämpäristä loppunut maagisen virran antajat joten en voi tappaa tärykalvojani kahta tuntia. Ja Kuviksessa on vapaa työ "JEE".. Mutta kumminkin se opettaja hyökkää kiinni."Minusta se olisi näin parempi." "><!! TÄMÄ OLI VAPAA TYÖ PAINU POIS MUN PAPERILTA" Kyllä karjasen ja jos tapaopetus toteutuu taitaa tulla hieman ongelmia mutta mitä väliä! se tyyppi kiusaa yhtä joka tunti jolla ei mene oikein hyvin. Saanut tarpeeksemme siitä hommasta. Tuntiturpaan ja kun en kahvia juon eisekään taukoa saa ja turpaanveto jatkuu. Ehkä hieman vihaista tekstiä?..Noh on! minulla on kauhea ikävä tyttöä. Näen hänet vasta 2-3 viikonpäästä. Joten minulla on oikeus olla kärttyinen. Hehe eilen oli kiva jutella kaverinkanssa Boffaamisesta pitkästä aikaa. Kyseli mitäs minun legendaariselle Mustalle surmalle kuuluu... Nauroimme oikein urakalla noh ":D :D" kun kerroin että olin tehnyt isomman ja pistokärjellä. Hän halusi testata sen kivun mikä siitä ilmenee jokupäivä. Katsoo nyt milloin jaksaisin. Ropeconissa viimeistään. Pitäähän siellä BOFFATA!.... Se on helvetti irti kun pääsen taas Boffaamaan pitäisi purkaa se kaikki raivo taas siihen hommaan muttakun kukaan ei jaksa eikä osaa täällä. Ja muutenkin se on niin ärsyttävää ku kaikki Prot asuu Riihimäellä ja Keravan suunnalla.. Ja hyvinkäällä. Äsh! Voisin samantien lopettaa kuviksen ja opettaa sille hieman tapoja sille jannulle. Palaa käämi jos joku ei osaa muutakun vammata ja ärsyttää muita. Heih osaan minäkin sen mutta en niin pahasti ja olenhan rauhoittunut. Joten pian se on oikeasti kämppiksen puolelta sille että turpaan kunnes tukkalähtee.

Ziegrand&Elämän arvot lähetys on jälleen päättynyt

Ps.: Tahdon sen tytön luokse päiväpäivältä enemmän.

Ja niinTorstai 24.11.2005 12:00

Joo' Melkein myöhästyin tänään.... Onneksi tyttö soitti minulle ja toivotti huomenia ja kysy moneen menen. Noh kivaahan se oli kun sain kauniin herätyksen mutta tunnille ei ollut kiva juosta puolet tavaroista kämpässä. Noh minäpäs hunttasin ne tavarat sitten seuraavalla välkällä. (10min myöhässä kiitoksia) Sitten se ruotsin ilkeä opettaja alkoi valittamaan. "Te istua vain koneella siksi myöhässä" ja minä olin ihan "o/ Ano Ano" mutta ei sitten mieli alani muuttui kauniisti "n_n -> -_-+ -> ><!!!!! Mene ja tunge se kirja leukaasi senkin...senkin! opettaja!" *Ärin* Loppu tunti meni suomentaessa kappaletta ja runojen kirjoittamisessa. Ärh se oli ihan jees poks mutta kohta alkaa Atk koe josta ekalla kerralla nukuin ohi sillain 11h tunnilla n_n''... Äsh tuo yksi tuli äsken ja sanoi että olen mukava kun puhun unissani.. -_-+ viimeinen kerta kun menen nukkumaan kun kämpässä muita kun kämppis. Yarr.. Tahdon Sipooseen tai sinne missä se tyttö on... Rakastan sitä tyttöä ja se tunne pysyy <3

Ei muuta... Paaj o/~~~~~~~~~

"Sun Naamassa on jotain.." "No Finnejä! :E11!!oneone!!111"

Elämäkö?Keskiviikko 23.11.2005 09:58

NIH

Niin se menee taas nukuin eilen vaivaiset 13h kun oli hiemanpäänsärkyä ja vatsatautia. Se oli liian vähän todellakin! haluaisin joskus nukkua sen 18h unien putken se olisi niin mukavaa. Katsoo nyt jos menisi Sitten lauantaina aikasin nukkumaan ja nukkuisi pitkään.

Olen huomannut sen että täällä opistolla tylsistyy. Ei jaksa tehdä mitään katsoa vain telkkaa ja katsella mitä muut vouhottavat. Väsyttää siis aivan _Sairaana_ vaikka nyt olikin helppo aamu herätä. Mutta niin se homma etenee. Tänään pitäisi mennä harjoittelemaan jtn Asuntolan tonttu esitystä tai jtn. (Mitä muutakaan tekemistä sinä keksisit täällä kun sitä ainaista 6h atk-luokassa ei jaksa)

Oli Taas eilen muutenkin kirjaimellisesti happoa meininkiä sitä ei aina jaksa.. Ei todellakaan emme halua sen tapahtuvan uudestaan. Päässäni soi erään ystävän biisin kohta koko ajan."Veri on kaikki. Veri on hyvää. Veri on elämä." en tiedä miksi mutta se vaikuttaa koko ajan tajuntaani todella hassusti kun viellä toisen bändin biisin kohta myös. "Pelkään hengittää" Että Yeah on kivaa varmaan kiloläksyä tullut kun menen tunnille koska eilen poissa. Ja oli juuri niitä ihania aineita... Ruotsia oli eilen jäänyt tasan jo jälkeen kun unohdin viime läksytkin päänsäryltäni tehdä.

Ja oikeasti haluaisin jo eräänluokse. Näen hänet vasta about kahdenviikon päästä ja se ei ole reilua! "välimatka on hyväksi" sanonta kuulostaa kivalta muutaman kerran sitten se on jo kuumahiilihanko korvassa. Vaikka kuulenkin tuon äänen jokapäivä ja pidämme yhteyttä mutta se ei ole sama kun istua sylikkäin ja pitää kädestä tai jtn.

Ei muuta emme ala synkistelemään emmehän lapset?...Over And Out (Yli Ja Ulos)

NIH!

Dear PäiväkirjaSunnuntai 20.11.2005 14:39

Juuh eilen oli Jätte Spännäde tai jtn Pelasin Mätäkkää Hakkasin pitkästä aikaa GuiltyGear:ia Se oli aika tylsää kun vein tietokonetta niin puhtaasti.. Hävisin minä kai 1-2 matsia tuolle Demi_God ille ja jooh hävisin kerran Survivalissakin. .. Mutta Parasta eilisessä oli kun sain olla Kultani kanssa niin kauan. Vaikka olisinkin halunnut että tuo jäisi luokseni eikä lähtisi.
Elämäni menee nyt ihan hyvin pian laivalle \,,/ Paljon salmiakkia ja muuta hyvää sieltä!

Stam1na-Peto Rakasti Sinua

Täällä taasTorstai 17.11.2005 10:28

SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW!" Tuollainen fiilis oli kun näin ikkunasta tänään ulos. Tulisipa lisää! MiuW!.. Olisi jo Perjantai! pääsisi Kuuntelemaan "laadukasta" Metalli jytinää ja Lauantaina näen hänet jälleen <3 Oih tämä viikonloppu menee hyvin(Vaikka en voi nukkua porukoiden luona sukulais armeejan takia....Ainakin luulen niin...Mutta Silti! Huomenna Riihimäelle <3)

<3<3<3<3<3Tyttö<3<3<3<3<3<3Lauantai 05.11.2005 21:14

Ihanaa! ^________________________________^ Koko viikonloppun olen ollut ihanan tyttöni luona saanut larpattua(Ja Purtua myös Molempiin suuntiin minua purrut ja minä purrutt) Mutta huomenna poes ja näen ihanan tyttöni ehkä tiistaina :'( toivon todella että näen tuon tiistaina <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 &lt;sydän&gt;D00m! tullut pian teattereihin tännekkin asti!

....*Rage Of The Beast*...Torstai 03.11.2005 09:41

NIH

On kyllä viimenen kerta kun katson yhtäkään humalaista vihaan heitä olen raivoissani en kestä tälläistä menoa yhtään! oikeasti minä tärisen kiukusta minulle tuli liian pienet yö unet! tarvitsen kaiken unen koska olen vielläkin kipeä. Vatsassani kiertää hieman mutta se ei tahtiani hidasta! En vihaa niitä ihmisiä vihaan alkoholia.


Onneksi mailmassa on myös jotain hyvääkin..

Tämä kertoo kaiken tavallaanKeskiviikko 02.11.2005 13:07

A doom princess


A Doom princess walking on the street
darkness around on she
thinking about life and death

death
is nearest of her mind
she is friend of pain
Fiendish agony
painfull truth

life
beautiful thing
with sorrow, pain and agony
Agonized with her
living on it

life is against her
doom princess decide end it
putting razorblade on the skin
Scrath and thats it
pain and agony are away

A Doom princess walking on the street
darkness around on she
thinking about life and death

darkness have take over your soul
nothing to lose, doomprincess you're mine forever now
doomsday device, a doom princess


Nuo biisin sanat kertovat osittain oloni...Joitain sanoja muuttaisin jos jaksaisin.

Se on ohiMaanantai 31.10.2005 09:16

NIH....

Se on ohi 1.5 vuoden rakkaussuhde on ohi..Miten kestän?.. Kiitos ystävieni
Juuh ja Bändiinkin pääsin laulamaan/ehkä soittaman bassoa mutta elämä jatkuu! älkää huoliko en minä tähän kuole alakerta ja yläkerta saavat vääntää minusta viellä monta monta vuotta.