IRC-Galleria

Joo'oKeskiviikko 14.12.2005 09:50

Heräsin tänään kuudelta ja kilttinä poikaystävänä herätin tytön puhuin tuonkaa jonkin aikaa ja sitten ajattelin pötköttää puolituntia mutta ehei nukahdin ja pelastus herätyskello soi(En edes muista laittaneeni soimaan sitä :E) Olen nukkunut mielestäni tarpeeksi koska minua ei väsytä....Outoa...IKÄVÄ on vain aivan kauhea ja liikaa painoa tuova.. Kiva sormeni on veressä koska sain raapaistua jotain auki hemmetti paperin käyttöä. Nooh onneksi loma alkaa perjantaina. Jaa sitten menen iskälle. Mutta huomenna menenkin Vararehtorin puheille. *************************************************************.... Asuntola vastaavan takia koska tuo hiillostaa meitä taas kämpästämme. Jäi kerran imuroimatta niin heti tuli penaltya..mikä tässä siis mättää? oikeasti vihaan sitä ihmistä. Ja nyt minä yskin.. olen tulossa siis todellakin kiipeäksi...

Tarina turinaa ja muuta asiaaTorstai 01.12.2005 13:22

Kerron teille tarinan nuoresta henkilöstä. Hän ei pelännyt ketään ihmistä. Muutakuin itseään koska hän pelkäsi menetystä menetys kalvasi tuon mieltä hiljaa se oli kuin mato mullassa. Tai syöpä kehossa. Se riivasi tuota. hiljaa tuo vain yritti piilottaa sen. Mutta eihän onnistunut siinä. Se oli menetyksen tunne. Hän ei halunnut menettää yhtään ystävää. ei yhtään tärkeää... Sai apua sudelta pitelemään tunnetta piilossa. Sitten se taas karkasi ja riehui tuon kehon sisällä ja mielessä. Tuon mieli ja keho näivettyi. kuihtui. Tuo oli sairas. Sitten kuuli että oli pettänyt ystävän tärkeän. Sen jälkeen tuon hengitys oli kuin tuhkaa ja verta. Hiljaa tuo vain yritti elää sen kanssa. mutta poika ei kestä. joten hän päätti kirjoittaa siitä tarinan. Niin saisi painon pois sydämmeltään. Se auttaisi kai. Tai sitten ei...Toivoen että se auttaa.. Ehkä pelkuruus muuttuisi rohkeudeksi. Sitä poika toivoi. Ja hiljaa sitä mielessään pyöritti. Onneksi tuolla oli monta tosi ystävää. ja tuo poika toivoi että saisi loputkin ystävänsä takaisin. Jotka on teoillaan menettänyt. Sitä tuo toivoi..


Tuo poika on saanut elämäänsä takaisin korjannut tekojaan ja saanut oikean rakkautensa myös takaisin.

1 Päivä voi olla mieltä raastavaa.Torstai 01.12.2005 13:17

Vain yksi päivä että tapaan tytön mutta se on raastavaa! Haluan hänen luokseen jo nyt nyt heti enkä huomenna muutamaan viikkoon nähnyt häntä tahdon tuntea tuon kosketuksen ja äänen kuulla korvissani ilman että puhelin on välikappaleena... Vihaan välimatkaa juuri sen takia! onneksi se katoaa tulevaisuudessa silloin välimatkana on vain kaksi askelta ja suudelma. En kestä ilman tyttöä en todellakaan kestä raivoa raivoa raivoa ja kaipuun ikävää joka kytee sisälläni. Nyt jos joku avautuisi varmaan löytäisi itsensä katutasosta nopeasti on sen verran raivostuttava fiilis.....Mutta huomenna kaikki on hyvin maanantaihin asti kun saan olla tytönkanssa sitten takaisin tänne opistolle mätänemään noh sitten kun olen tytöllä minä olen lomalla en ole lähelläkään koneita koska tytön koneet ovat rikki. Tavallaan ihan hyvä koska minä en jaksaisi saan tarpeekseni koneella istumisesta. Mutta niin saan tytön kiinni se on main reason miksi olen koneella...

Sitten pädetään teille lapsille taas jotka eivät osaa muutakuin valittaa ihmisitä te olette Ennakkoluuloje uhreja..Mark My Word's You shall Perish under punishment of Norther God's

Ihmisten ennakkoluulot ovat niin stereotyyppisiä että minua ärsyttää ja raivostuttaa se, kaikki jotka eivät esimerkiksi harrasta jotain yleistä asiaa. Kuten hiihtoa, vaan sen sijasta juoksevat metsässä turkisliivi päällä huutaen jotain ihmeellistä sotahuutoa. Niin heti se lasketaan hulluudeksi. Minä tiedän, olen kokenut sen. Ihmiset älkää katsoko ulkokuorta vaan sielun sisään. Luonne on tärkein. Ei se, mitä harrastaa.
Ennakkoluuloja pitäisi välttää koska ne saavat aikaan väkivaltaa ja syrjintää. Me kaikki olemme ihmisiä vaikka harrastaisimme mitä. Kohtuuden nimissä silti kiitoksia.
Siis oikeasti vihaan pikkujoulu risteilyjä saa mistään yhtään selväpäistä seuraa kaikki aivan tunnelissa. Halusin lopussa vain pois sieltä laivalta. pois pois pois. onneksi tyttö soitti minulle illalla niin iltani parani suihkun jälkeen menin nukkumaan oli kivaa vain silloin kun sain karkkia.
Tyttö herättiminut tänäänkin... Tällä kertaa oli kellosoimassa. (10min myöhemmin soitosta) Mutta tänään on tapa opetusta eräälle henkilölle jos en saa jumaliste kuviksen tunnilla rauhassa väkertää. Silloin minä ja kämppis selitämme tuolle ihmisen anatomian ja hermopäätteiden historiaa. Joka helevetin kuvis tunti on samaa Mölyä. Yleensä kestänyt mutta nyt on ämpäristä loppunut maagisen virran antajat joten en voi tappaa tärykalvojani kahta tuntia. Ja Kuviksessa on vapaa työ "JEE".. Mutta kumminkin se opettaja hyökkää kiinni."Minusta se olisi näin parempi." "><!! TÄMÄ OLI VAPAA TYÖ PAINU POIS MUN PAPERILTA" Kyllä karjasen ja jos tapaopetus toteutuu taitaa tulla hieman ongelmia mutta mitä väliä! se tyyppi kiusaa yhtä joka tunti jolla ei mene oikein hyvin. Saanut tarpeeksemme siitä hommasta. Tuntiturpaan ja kun en kahvia juon eisekään taukoa saa ja turpaanveto jatkuu. Ehkä hieman vihaista tekstiä?..Noh on! minulla on kauhea ikävä tyttöä. Näen hänet vasta 2-3 viikonpäästä. Joten minulla on oikeus olla kärttyinen. Hehe eilen oli kiva jutella kaverinkanssa Boffaamisesta pitkästä aikaa. Kyseli mitäs minun legendaariselle Mustalle surmalle kuuluu... Nauroimme oikein urakalla noh ":D :D" kun kerroin että olin tehnyt isomman ja pistokärjellä. Hän halusi testata sen kivun mikä siitä ilmenee jokupäivä. Katsoo nyt milloin jaksaisin. Ropeconissa viimeistään. Pitäähän siellä BOFFATA!.... Se on helvetti irti kun pääsen taas Boffaamaan pitäisi purkaa se kaikki raivo taas siihen hommaan muttakun kukaan ei jaksa eikä osaa täällä. Ja muutenkin se on niin ärsyttävää ku kaikki Prot asuu Riihimäellä ja Keravan suunnalla.. Ja hyvinkäällä. Äsh! Voisin samantien lopettaa kuviksen ja opettaa sille hieman tapoja sille jannulle. Palaa käämi jos joku ei osaa muutakun vammata ja ärsyttää muita. Heih osaan minäkin sen mutta en niin pahasti ja olenhan rauhoittunut. Joten pian se on oikeasti kämppiksen puolelta sille että turpaan kunnes tukkalähtee.

Ziegrand&Elämän arvot lähetys on jälleen päättynyt

Ps.: Tahdon sen tytön luokse päiväpäivältä enemmän.

Ja niinTorstai 24.11.2005 12:00

Joo' Melkein myöhästyin tänään.... Onneksi tyttö soitti minulle ja toivotti huomenia ja kysy moneen menen. Noh kivaahan se oli kun sain kauniin herätyksen mutta tunnille ei ollut kiva juosta puolet tavaroista kämpässä. Noh minäpäs hunttasin ne tavarat sitten seuraavalla välkällä. (10min myöhässä kiitoksia) Sitten se ruotsin ilkeä opettaja alkoi valittamaan. "Te istua vain koneella siksi myöhässä" ja minä olin ihan "o/ Ano Ano" mutta ei sitten mieli alani muuttui kauniisti "n_n -> -_-+ -> ><!!!!! Mene ja tunge se kirja leukaasi senkin...senkin! opettaja!" *Ärin* Loppu tunti meni suomentaessa kappaletta ja runojen kirjoittamisessa. Ärh se oli ihan jees poks mutta kohta alkaa Atk koe josta ekalla kerralla nukuin ohi sillain 11h tunnilla n_n''... Äsh tuo yksi tuli äsken ja sanoi että olen mukava kun puhun unissani.. -_-+ viimeinen kerta kun menen nukkumaan kun kämpässä muita kun kämppis. Yarr.. Tahdon Sipooseen tai sinne missä se tyttö on... Rakastan sitä tyttöä ja se tunne pysyy <3

Ei muuta... Paaj o/~~~~~~~~~

"Sun Naamassa on jotain.." "No Finnejä! :E11!!oneone!!111"

Elämäkö?Keskiviikko 23.11.2005 09:58

NIH

Niin se menee taas nukuin eilen vaivaiset 13h kun oli hiemanpäänsärkyä ja vatsatautia. Se oli liian vähän todellakin! haluaisin joskus nukkua sen 18h unien putken se olisi niin mukavaa. Katsoo nyt jos menisi Sitten lauantaina aikasin nukkumaan ja nukkuisi pitkään.

Olen huomannut sen että täällä opistolla tylsistyy. Ei jaksa tehdä mitään katsoa vain telkkaa ja katsella mitä muut vouhottavat. Väsyttää siis aivan _Sairaana_ vaikka nyt olikin helppo aamu herätä. Mutta niin se homma etenee. Tänään pitäisi mennä harjoittelemaan jtn Asuntolan tonttu esitystä tai jtn. (Mitä muutakaan tekemistä sinä keksisit täällä kun sitä ainaista 6h atk-luokassa ei jaksa)

Oli Taas eilen muutenkin kirjaimellisesti happoa meininkiä sitä ei aina jaksa.. Ei todellakaan emme halua sen tapahtuvan uudestaan. Päässäni soi erään ystävän biisin kohta koko ajan."Veri on kaikki. Veri on hyvää. Veri on elämä." en tiedä miksi mutta se vaikuttaa koko ajan tajuntaani todella hassusti kun viellä toisen bändin biisin kohta myös. "Pelkään hengittää" Että Yeah on kivaa varmaan kiloläksyä tullut kun menen tunnille koska eilen poissa. Ja oli juuri niitä ihania aineita... Ruotsia oli eilen jäänyt tasan jo jälkeen kun unohdin viime läksytkin päänsäryltäni tehdä.

Ja oikeasti haluaisin jo eräänluokse. Näen hänet vasta about kahdenviikon päästä ja se ei ole reilua! "välimatka on hyväksi" sanonta kuulostaa kivalta muutaman kerran sitten se on jo kuumahiilihanko korvassa. Vaikka kuulenkin tuon äänen jokapäivä ja pidämme yhteyttä mutta se ei ole sama kun istua sylikkäin ja pitää kädestä tai jtn.

Ei muuta emme ala synkistelemään emmehän lapset?...Over And Out (Yli Ja Ulos)

NIH!

Dear PäiväkirjaSunnuntai 20.11.2005 14:39

Juuh eilen oli Jätte Spännäde tai jtn Pelasin Mätäkkää Hakkasin pitkästä aikaa GuiltyGear:ia Se oli aika tylsää kun vein tietokonetta niin puhtaasti.. Hävisin minä kai 1-2 matsia tuolle Demi_God ille ja jooh hävisin kerran Survivalissakin. .. Mutta Parasta eilisessä oli kun sain olla Kultani kanssa niin kauan. Vaikka olisinkin halunnut että tuo jäisi luokseni eikä lähtisi.
Elämäni menee nyt ihan hyvin pian laivalle \,,/ Paljon salmiakkia ja muuta hyvää sieltä!

Stam1na-Peto Rakasti Sinua

Täällä taasTorstai 17.11.2005 10:28

SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW! SNOW!" Tuollainen fiilis oli kun näin ikkunasta tänään ulos. Tulisipa lisää! MiuW!.. Olisi jo Perjantai! pääsisi Kuuntelemaan "laadukasta" Metalli jytinää ja Lauantaina näen hänet jälleen <3 Oih tämä viikonloppu menee hyvin(Vaikka en voi nukkua porukoiden luona sukulais armeejan takia....Ainakin luulen niin...Mutta Silti! Huomenna Riihimäelle <3)

<3<3<3<3<3Tyttö<3<3<3<3<3<3Lauantai 05.11.2005 21:14

Ihanaa! ^________________________________^ Koko viikonloppun olen ollut ihanan tyttöni luona saanut larpattua(Ja Purtua myös Molempiin suuntiin minua purrut ja minä purrutt) Mutta huomenna poes ja näen ihanan tyttöni ehkä tiistaina :'( toivon todella että näen tuon tiistaina <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 &lt;sydän&gt;D00m! tullut pian teattereihin tännekkin asti!