IRC-Galleria


Oikeastaan joulu on ohi jo. Aatto, joulupäivä ja tapaninpäivä menivät jo, lahjat on jaettu ja avattu, jouluruoastakin on enää rippeet.
Piparitalo on vielä pystyssä, ja kuusikin tietysti. Ja joulukoristeet, eihän niitä saada pois raahattua kuin vasta loppiaisena, jos silloinkaan. Mutta mikäpä kiire tässä olisi.

. Aatto meni ihan mukavasti. Kotona ja serkkujen luona. Haittapuolina kyllä mainittakoon neljävuotiaan serkun sekavia selittävä leluapina ja lakkaamatta parkuva tai tuhiseva vauvanukke. Koneella en jurikaan ollut, mutta sen verran tunnustan olevani addikti, että pakko oli käydä kommentit tarkastamassa.
Meteorologien joskus marraskuussa lupaamaa valkoista aattoa ei saatu, vettä, vettä ja vettä se sääukko niskaamme heitteli. Mahtoiko joulupukki olla liikkeellä helikopterilla? Tjaa-a, ei tietoa, yhtään pukkia [kuulemma huhupuheiden mukaan vale-sellaisia, mutta ehei, eihän se voi olla mahdollista! Vai voiko muka?] ei liikenteessä näkynyt, saati sitten rekeä tai helikopteriakaan.
. Joulupäivänä ei mitään uutta auringon [joka taisi kyllä olla piilossa pilvien takana...] alla. Sitä samaa mitä nyt yleensäkin joulupäivänä tehdään. Suklaansyöntiä ja sen sellaista.
. Eilen tapaninpäivänäkään ei mitään mainitsemisen arvoista tapahtumaa. Onnistuin kyllä puhumaan kaksi maratoonipuhelua, ensimmäinen 1.35.46 tai jotain vastaavaa ja toinenkin reippaasti yli tunnin.

Juuri kun luuli pääsevänsä jouluostoshässäkästä, tipahtaakin keskelle välipäiväalennusmyyntejä, joissa kuusikymppiset mammat taistelevat kynsin, hampain ja käsilaukuin turkishatut päässä siitä viimeisestä kukkakuosisesta muumimamman kauppakäsilaukusta. [hinnasta pois huimat -20%]
Itsekin ajattelin sinne alennusmyynteihin tänään uskaltautua. Ja ehkä huomennakin. Ja miksei perjatainakin... Sulaudun varmastikin sinne mammaparveen kirkkaanvihreän kolmiohuivini ja raidallisten tennareideni ansiosta.
. Tunnustaudun innokkaaksi shoppailijaksi, silloin kun tilillä sattuu katetta löytymään. Taistelkaamme, siskot ja veljet, budjetin romahtamista vastaan alennusmyynneissä niska limassa kyynärpäätaktiikkaa hyödyntäen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.