IRC-Galleria

EILEN:

Lehmä oli hyvin ahne tänään. Mulle tuli mieleen että jos se laivautuis niin se laiva uppois ja Matti putois mereen. Lehmä söi vaikka mitä! Sanoin sille että hammastahnasta saa mahapuruja mutta vessaharjat kutittaa kuiteski. Ei se oikein uskonut ja nielaisi Mustin kopin. Ja lehmällä oli tärkeää sanottavaa : Hei uskallan katsoa sikakoirapornoa!
Uskallatko sinä? En usko. Mie uskallan. Ja tapan ne kaikki! Olavi kyö kärpäslätkällä niitä jotka antaa mulle tukkapöllyä ja sain sitä tänään ja se liero nauro vaan.
Mulla oli pusuhuulitikkari ja annoin sen sille kun sillä ei oo mitään muuta tekemistä kuin mittailla valkosia seiniä vaikka se kuiteski on niinku vitsiniekka.
Oli mulla muutakin mutta oon kettu ja koira ja jänis ja en mikään mutta kaikki ja osaan kaiken ja se norsu juoksi mun korvalla ja niskakuopassa ja sanoi että selkäranka on helmiä.
Ja kai mulla olisi vähän tarvetta siihen joka alkaa psykolla ja loppuu terapiaan. Mutta Muu-Mies söi näkkäriä mun tyynyllä ja siihen jäi murusia.
Mun teki mieli sitoa sen varpaaseen naru, se sanos että ''lav n' piis to your night, lil sys'' ja mie sanon sen sulle hiljaa ettei Ukkosen Eukko kuule ja lavertele hyttiäisille.
Sehän se vasta kieroa olisikin.


TÄNÄÄN:

Aamulla heräsin kun Miso huuteli ja söin aamupalaa varmaan, en muista niin tarkkaan. Olavi tarjos mulle kai jotain hassua.
Otin siitä punaisesta ruukusta kokonaisen annoksen ennen kuin lähdin kaupungille ja sitten ravattiin niissä hassuissa kopeissa joissa on verho ja se oli hassua.
SItten veljen kanssa seisoskeltiin vähän torilla ja siellä oli joku korokkeella laulava kerho ja siinä kerhossa oli pari pillipiiparia ja yksi pillipiipari oli aika hassu torvisti. <3
Sitten menin veljen kanssa palatsiin ja katsottiin niitä hassuja eläviä kuvia. Yksi lapsi tai en tiedä oliko se koira kysyi että kuka sammutti valot? ja mie vastasin mielessäni että Olavi, se tekee sen aina. Ja karkit sanoi mahassa hui ja humpsis ja yökötti ja hui oli hassua. Kun se mammuttikin oli opossumi ja se toinen opossumi sanoi että pervo.
Ja torilla oli korokkeella laulava nainen ja sanoi että moi olen Jonna ja sitten Ilari soitti bassoa ja oli hassu ja ihan Ilari.
Ja sitten ei ollut kynää ja piti pyytää joltain lainaksi ja Ilari kirjoitti karkkipussiin. <3
Ja menin kotiin ja lauloin että anteeksi en voi auttaa ja sitten imuroin ja meni villakoira imuriin ja naukaisi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.