IRC-Galleria

_lintu_

_lintu_

https://myspace.com/havenforyou/music/songs

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu ja vapaata jälleen! Perjantai 09.12.2005 18:59

Do diin! Ja sen on taas perjantai ja lomaa tiedossa! :P Tämä viikko oli erittäin lyhyt. Ja syystä, että lintsasin maanantain ja tiistai oli vapaata.. :P

Aamulla oli heti mukava yllätys.. Minun silmälaseista toinen tyyny oli tippunu pois edellisenä iltana. (Tunsin illalla ku joku putosi poskeani pitkin, mutta en sitte osannu ajatella mikä. Mietin et se oli varmaan joku roska yms tai joku aisti harha tai joku vastaava) Sitte aamullaku laitoin lasit päähän tajusin et toinen tyyny oli pudonnu. :/ Noh, ei se auttanu ku alkaa ettimään. Löysin kyllä ruuvin, mut en itse tyynyä vaikka kuinka konttasin ja ryömin lattialla. Sitte päätin et antaa olla ja lähin kouluun. Onneksi oli lyhyt päivä (klo 8-11.30) ja sitte pääsi viikonlopun viettoon.

Koulun jälkeen lähin sitte kaverin kaa jouluostoksille. Kävin ekana korjauttamassa lasini ja suurkiitokset Silmäoptikko -liikkeen naiselle, joka korjasi lasini ja ja puhisti linssit vielä ja eikä periny maksua! :) Kylällä sitte kaupoissa pyörittiin kaverin kaa 3 ja ½ tuntia. :D Enkä saanu lahjoja ostettua paljo kellekkään vielä! :/ Noh, ens viikolla uudestaan. :)

Esiintymisiä pukkaa.. 11.12.05 on esiintyminen Inarin kirkossa. Tällä kertaa tosin olen ns. kuorossa.. Sitten 14.12.05 on esiintyminen Saariselän kappelissa (yksinlaulu) ja 18.12. Utsjoella (yksinlaulu), mutta mukavaahan tämä on. :)

Nyt kuitenkin taidan lähteä tekemään ruokaa.. Kirjottelen mahdollisesti vielä illalla.

Nooh, eipä tämä päivä oo hirveesti muuttunu. :) En jaksa kirjotella enempää! :P

Hauskaa perjantai-iltaa kaikille ja loistavaa viikonloppua! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.