IRC-Galleria

_maximillianna_

_maximillianna_

Rouva Happonen

Mitenkä meillä menee?Perjantai 12.12.2008 18:57

Tässähän tämä.
Yöllä herään syöttämään Jannan, herään herättämään Harrin Jaminan syötölle, muistutan Harria vaipan vaihdosta ja herättelen Harria Harrin nukahtaessa Jaminan syötön aikaan. Aamuyöstä annan Harrin nukkua, jos Jamina on itkeskellyt yöllä, joten hoidan kummatkin tytöt. Aamulla Harri hoitaa isommat päikkyyn ja matkalla kotiin päin käy kiusaamassa työkavereitaan. Kun pääsen sängystä ylös odotan jo seuraavaa hetkeä, kun pääsen uudelleen nukkumaan.
Kotityöt.. Ne välttämättömät pahat. Jompikumpi tekee ja juuri sitä mitä jaksaa ja kerkeää. Joko minusta on tullut äärettömän laiska tai sitten saan vain harvoin tarmokkaan inspiksen siivota ja höösätä. Kaikki apu on otettu ja otetaan vastaan.
Mieli tekisi tehdä kaikenlaista ja mennä joka paikkaan, mutta puuttuu vaan joku joka minua roudaisi mukanaan tai patistelisi menemään.

Tänään olen siirtänyt ja siirtänyt apteekissa käymistä, kaikki on vähemmän huvittavaa tänään. Odottamalla odotan sitä päivää, kun saisin aikaiseksi taas jotain, mieli olisi virkeä ja jaksaisi nauraa, paljon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.