IRC-Galleria

_maximillianna_

_maximillianna_

Rouva Happonen

Jamina kotiutu eilen sairaalasta.Keskiviikko 17.12.2008 16:14

Jamina joutui osastolle sunnuntai iltana/yönä nenän tukkoisuuden ja hengityskatkosten takia. Pieni parka. Isi oli tytön kanssa ensimmäisen yön ja minä ja Janna oltiin toinen yö. Jaminan nenää imettiin tyhjäksi niin paljon, että nenän limakalvot olivat todella turpeat ja nyt nenusta tulee verisiä räkäpallukoita. :(
Hengityskatkosten takia ja aiemmin havaitun sydämen sivuäänen takia Jaminalla oli patja, joka ilmoittaa sydämen pysähdyksestä. Muutaman kerran patja pärähti huutamaan, kun tytön syliin nostaessa unohdin kytkeä sen pois päältä.
Tuosta sydämen sivuäänestä.. Syntymän jälkeen kotiin lähtötarkastuksessa se huomattiin ja sen piti olla ´ei mitään vakavaa ja ihan viaton`. Lääkäri silloin sanoi, että sivuääni häviää, koska epäili sen johtuva vain suonista jotka ovat kohdussa ollessa auki ja synnyttyä menevät kiinni. Asian piti olla sillä selvä enempiä yöunia menettämättä. Jannillakin oli sydämessä sivuääni laitokselta lähdettäessä, mutta se katosi neuvolakäyntiin mennessä vai olikohan et jo aikasemmin. Noh katosi kuitenkin. Harrillakin oli ollut vauvana ja sekin oli hävinnyt. (Harrin sivuäänestä en tiedä muuta kuin, että on ollut ja hävinnyt).
Nyt osastolla ollessa Jaminasta otettiin uudelleen EKG ja neliraajapaineet, kaikki oli niissä hyvin, mutta kuitenkin Jaminalle tulee ensivuoden alussa kutsu tarkempia tutkimuksia varten. Olikohan se kuitenkaan viaton sivuääni, jos sitä tutkitaan lisää..

Itsekin olen lenssun kourissa. Silmä itkee, nenä vuotaa ja aivastuttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.