IRC-Galleria

_norsu_

_norsu_

sosiaalinen itsemurha

[Ei aihetta]Maanantai 26.06.2006 00:10

mikä on vaihe jolloin tajuat elämäsi olevan tylsää?

-en tarkalleen tiiä mut veikkaisin et aika alas meen ku huomaan pelaavani pasianssia ja siin välis refressailen galleriaa jos vaikka jotakuta sattuis kiinnostamaan kommentoida mulle. sitte kun ei kommentteja tuu ni selaan aikani foorumeita jne jne. kattelen onko irkissä mitään eloa. no eipä tietenkään. vedän kynäriä siihen asti että kyllästyn. olis ehkä vaan pitäny lähtee ulos mut mitä sielläkään yksin tekis.

ärsyttää ku ihmiset ei oo irkis hereillä eikä kukaan soita ulos tekemään jotain. tekis mieli jumii jossai kahvilas jauhamas paskaa ja vetämäs tupakkaa putkeen mut eipä oo oikeen enää mitn kivoja kahviloita. kaikki suljetaan jostain syystä. eka anytime ja nyt sit bio.

sit vähä nakertaa se ku mun unirytmi tosiaan on ihan päin vittuja täl hetkel ja huomen olis pakko herätä aikasin soittelee amiksiin. ois vaan niin helppoo jos olis päässy suoraan yhteishausta mut ei vaan voinu. tietty sitä pitää vasta sen jälkeen sanoo et joo sulle on tulos nelosia ettet saa luokalta todistusta just sen jälkeen ku haku on pistetty menee jo. kiitti vaan vitusti.

sit jos en pääse mihinkään ni meneeki jo aika pirun heikosti. ei hirveesti huvittas mennä 17-vuotiaana johki kaupan kassalle duuniin. sellasta vitun rasittavaa paskaduunii josta ei saa ees elämiseks tarpeeks palkkaa.

ei siinä muuten mitn. ei vaan voi riittää et otan ite hirveet paineet tästä mut ku mutsi sekoo ja selittää et soitat sitte näihin ja näihin. vituttaa ku tullaan sanomaan ettei susta oo tohon ja tahon vaan sä haet tonne ja tänne.

koko vitun loppukesä kiinni yhestä saatanan koulusta. joo, en sitte mene puntalaan enkä minnekkään muualle ellen pääse kouluun. jee, kiits äiti. tuntuuki jo paljon paremmalta ku tälläseks menee et kielletään kaikki jos ei joku homma onnistu.

vittu että vituttaa.

The Core : Rancid - Let Me Go

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.