IRC-Galleria

_norsu_

_norsu_

sosiaalinen itsemurha

[Ei aihetta]Tiistai 12.06.2007 05:48

njoo kai tätä vois vielä jatkaa ku ei tässä muutakaan oo ja kun tätä viel joku lukeekin \o/
en tosin tiiä yhtään miks mut sillai kiva kumminki :DD se keikka olis voinu jatkuu viel vähä pidempäänki, ei yhtää jaksas olla kotona.

viikonloppuna sitte tulee tiedot siit et pääsinks nyt yhtään minnekkään. vittu että nakertaa jos en pääsekkään, vituttaa ihan jumalattomasti sitte. no ehken stressaa ja avaudu siit tähän :D voin sitte valittaa psykalle siit jos vaikka antas mulle jtn nappeja. jos pääsen ni dokaan, jos en ni vedän aiva hirveet lärvit.

vähä tekis nyt mieli juoda sitä kivaa siiderii =) oli iha sika hyvää ^^ oli iha kiva päivä. huomisesta tuskin tulee niin kivaa ku näyttäs vähä siltä et kaikilla on hommaa. no joo, on mullaki aamulla ku pitää mennä sinne lekuriin notta neulovat mun korvan kasaan. sen jälkee jään kaiketi sitte stadiin hengaa.

varmaan kiva väsy sitte päivällä. ei tästä tuu yhtää mitn ku ne helvetin ääliöt ei suostu antaa mulle unilääkkeitä. nukahtelen taas johonki bussiin tjsp. tai sitte vaa jumitan iha saatanasti :D
ehkä ne sitte kesän jälkee antaa mulle niit jos saisin vakuutettuu ne etten käyttäs väärin niit.

näyttää vähä siltä että tääki yö menee siihen et valvon taas aamuyöhön. no ei siit haittaa oo jos ihmiset jaksaa irkata mun kans tai jos löydän jtn hienoo netistä mitä jaksan kattella siihe asti et väsyttää.

on kyl kiva et kesä tuli =)) mut jumaliste ku se duuniki alkais, alan kyllästyy tähän rahattomuuteen. helvetti. antakaa mulle rahaa ! tartten vitukseen alkoholia et jaksan kattoo teitä :
DDDDDDDD koht on festareita jee ^^ vois kyl käydä kattoo jtn kivaa suomiräppiiki tänä kesänä.. notkista, stenkkaa tai asaa olis kyl iha kivaa nähä livenäki.

vähä tekis mieli pomppii pitis, sais vaa huutaa ja teloo ihmisii. toisaalt yleensä mua kyl vaan telotaan ku en tajuu omaa parastani ja meen keskelle sitä :D mut se on vaa niin hienoo. vitutti niin paljo ku en päässy siihe ainooseen kornin pittiin ku oli istumapaikka, no ehken valita.. sain sentää nähä sen keikan ja vielä ilmaseks !

ää.. kaikki ihmiset on selvästi jo lähössä irkistä. prkl. irkkaan sitte yksin jos kaikki menee. tai vois taas kattoo jtn leffaa.. tuli eile sit katottuu terminator 2 :D vittu se oli huono, ärsyttää ku osaan about kaikki meijän leffat ulkoo. tarttis hommata niitäki lisää. vois ostaa sitte joskus ku on rahaa ni ton unelmien sielun messun, en oo aikoihi sitäkään nähny.

tekis mieli mennä leffaanki ja kaikkee. haluun liia paljo asioita, rahatilannekki on taas vaihteeks miinuksilla. viimeset rahat tuli tuhlattuu täyteen turhuuteen, oli varmasti elämäni huonoin hamppari ja nyt kaduttaa et menin syömään ku olisin huome voinu ostaa silläki rahal sitä hyvää siiderii ja istuu jossai puistos. no jos saan jostai jonku 5e ni voisin periaattees ostaakki sitä ja chillailla jossai auringos :D vittu nyt on homo-olo ku kelaa jtn tollast :DDDDD

pitää kans mennä uimaanki jossai vaihees. vaik sitte ku korva on parantunu kokonaa joo.. ei kyl hirveesti kiinnosta suomen kylmä merivesi. no sit meen ku on iha helvetin kuuma päivä ja oon semisti humalas =) vois olla kivaa, kuhan en mee hukkuu sinne. mikä menetys ihmiskunnalle se oliskaan !

The Core : Ismo Alanko - Pop-Musiikkia

pitää voittaa lotos sillai tosi paljo rahaa et pystyn dokata koko kesän ^^ nyt lopetan tän, jeij ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.