IRC-Galleria

Tokavika paiva BangkokissaLauantai 19.01.2008 17:48

Kaytiin tanaan jokiristeilylla. Huomaa kuinka taalla yritetaan koijata turisteja ihan olan takaa. Turistiristeily samasta paikasta olis maksanu 900 batia 1h (1e on n.47 baht) ja me mentiin tavalliselle jokiristeilylle joka kuljettaa ihmisia pysakilta toiselle- liput 19 batia! Sielta matka jatkui Tuk Tukilla Lumphihin Parkkiin, sellainen keidas keskella suurkaupungin vilinaa. Siita Sky trainilla MBKhon joka on aikan vaaaltava ostoskeskus. Varmaan karjalan paisti ainut asia jota sielta ei loydy! Harmi vaan kun tahan aikaan reissusta ei viiti ostaa rinkkaan lisapainoks mitaa, joten tulomatkalla sinne siis!

Ruoka on ollu todella hyvaa ja edullista, setti maksaa jotain vaille euron ilman juomissta. Vahan ollaan katottu mista syomiset ostetaan, ei viela ainakaan ole paska tauti paassy yllattamaan.
Onhan taa ollu aikamoista hulinaa ja pienta kulttuurisokkia pukkaa, mut olen yrittanyt nauttia koko ajasta. Aina ollaan kysymalla ja selviydytty jos jotain haikkaa on ollu. Tosi varuillaan vaan saa olla ettei tuu koijatusks, naa Bangkokkilaiset etenkin nakee turisteissa vain rahan.

Huomisiltana olis tarkoitus lahtee bussiin istum,aan 10h ja sielta matka jatkuu lautalla ko samuin saarelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.