IRC-Galleria

Koh PhanganLauantai 26.01.2008 13:29

En ole kirjoitellu meidan ensimmaisesta saaresta eli Ko Taosta, jossa vietimme nelja paivaa. Saari on kuin koru! Harmittaa vain kun meidan matkasuunnitelmiin, eli budjettiin ei sukellus kuulunut, siella olis siihen harrastukseen ollut mahtavat puitteet! Kavimme yhtena paivana kuitenkin koko paivan kestavalla snorklaus-retkella. Kierrettiin botskilla koko saari, kolme kertaa pysahdyttiin snorklaamaan. Maisemat veden alla oli upeat! Nahtiin pienia haitakin! Viimeinen pysahdys oli Nang Juanin paratiisi saarella. En ole missaan nahnyt niin valkoista hiekkaa, kristallinkirkasta vetta ja mahtavia maisemia!

Toisiks viimeisena iltana istuskelimme rantabaarissa jutustellen kahden paikallisen baarimikon kanssa. Ne kyseli onko suomessa eskimoita, jaakarhuja ja pingviineja:) Hassua. Kohta toinen niista soitti toiseen baariin, sielta poika toi pian Jukka-pojan cd-levyn. Sita sitten illan aikana kuunneltiin.

Nyt olemme keskimmaisella etapilla Siaminlahden kolmesta saaresta, joilla vierailemme. Saavuimme tanne eilisaamuna Ko Taolta. Taallakin majapaikkana bungalow ja merinakoala terassilta:) Meika alkaa hajota, toisaalta jo tottua noihin muihin otuksiin taalla. Eilen olin makailemassa kaikessa rauhassa hammokissa rannalla. Olin juuri nukahtamassa. kun tunsin et joku kutittelee meikan varpaita. Luulin et se on perhonen tms. Aukasin silmat niin, ei saakeli se on kaarme! Jumakiuta et saikahdin, vaik ei se todennaikoisesti mikaan vaarallinen ollut. Sitten terassin katossa om sisiliskoja pyydystamassa karpasia lampun valossa. Niihin osaa suhtautua jo jollaintavalla paremmin.

Eilisiltana menimme respaan katsomaan muiden lankkarien kanssa jotakin Angelika Jolie-leffaa. Ulkona oli ollut koko paivan pavakaa saa. Valilla sahkot katkesivat jotain nelja kertaa, kunnes ne meni poikki pidemmaksi aikaa. Siina sitten kynttilan valossa juteltiin ja kuunneltiin muiden matkakertomuksia, ennenkuin oli aika menna nukkumaan.

Meilla on ollut onnea, ettei meilta ole havinnyt mitaan. Olemme kylla yrittaneet pitaa hyvaa huolta omaisuudestamme (etenkin mina olen vainoharhainen laukustani ennen reissuun lahtemista edeltaneen tapauksen vuoksi!) Lautalla tanne juttelimme kolmen suomalaistyton kanssa. Heilta oli viety rahat ja yhdelta visa-kortti samanlaisesta turisti-bussista, kuin milla me tulimme Bangkokista. Tytot olivat nukkuneet laukut jaloissa. Yolla bussista oli sammutettu valot ja vedetty verhoja ikkunoiden eteen. Heratessa laukut oli pengottu ja rahat poissa. Olen kuullut tarinoita et noissa turistibussissa olis joskus laskettu nukuttavaa kaasua, et saadaan porukka tiedottomaan tilaan.

Tanaan oli tarkoitus lahtea vesiputouksille, joita taalta loytyy useampia. Mulla alko vaantaa vattassa kuitenkin niin pahasti, et jatettiin se reissu suosiolla muuhun paivaan:) Joten taa paiva menee katellessa liitovarjoilijoita merella, chillaillen ja syoden:) Illalla olis tarkoitus lahtea reiveihin, jotka on tossa vahan matkan paassa. See you!:)

P.S Mun riippuvuus maitorahkaan ja raejuustoon alkaa kaymaan jo aika huolestuttvasksi. Viime yona nain unta, etta olin kaupassa ostamssa maitorakaa. Maksaisikohan paljon jos teista joku laittais pari purkkia tulemaan kylmalaukun kera tanne...?;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.