IRC-Galleria

Krabi, Tonsai beachTiistai 05.02.2008 14:35

Taalla on vierahtanyt pari yota. Tama ranta on rauhallisempi kuin viereinen turistien kansoitama Rai Ley. Tanne ei pase muta, kuin veneella, joten taalla ei ole kovinkan liikennetta lukunottamatta muutamaa mopoa ja autoa. Rannan kumminkin puolin kohoaa korkeat tippukivi kalliot. Merella horisontissa haamottaa joka Thaimaa aiheisesta matka esitteesta tutut tippukivisaaret. Tama paikka on kuin tehty vuorikiipeilyyn ja korkealla kallionseinamissa nakyy useita kiipeilijoita. Olis hieno kokeilla, mut ihmettelen miten ne ihmiset jaksaa talla hlteella semmoista harrastaa!

Taalla etelammassa on valilla tuskastuttavan kuuma! Huoneessa on tuuletin, mutta generaattori hurahtaa kayntiin vasta kuudelta illalla, joten siihen asti ollaan ilman sahkoa. Yolla sahkot napsahtaa pois paalta kolmen-neljan aikaan aamulla, joten loppu yo hikoillaan jalleen...mut en valita:)

Ilmastoinnin puuttuminen jaytaa enemankin OPta, joka on sairastanu rajua ruokamyrkytysta yosta asti. Nyt taitaa alka jo olo pikkuhiljaa helpottamaan, mutta silti mikaan ruoka ei mene oiken alas. Toivotaan, ettei kuume vain nouse....Ei taida pojalle enaa fried ricet matkan aikana maistua :D

Tilasin Krabin kaupungista itselleni juhlamekon. Eilen oli ensimainen sovitus. Lahdin ominpain kohti Krabia. Ensin odotin meidan rannalla noin tunnin, koska pitkahantaveneet ei liikennoi, ellei ole tarpeeksi porukkaa tulossa kyytiin. Siina sitten ainoana Rai Leylle menijana katselin rantaa joka oli niemenkarjen takana, mutta nouseveden aikana sinne ei siis paase kuin veneella. Lopulta sinne paasin. Parisata metria niemenkarjen toiselle puolen ja odottamaan seuraavaa venetta, Krabille siis nyt. Kuski vaati kymmenta ihmista, meita oli kolme. Joten odotime jalleen. Jalleen tunti vierahti ennenkuin oli yhdeksan ihmista koossa ja saimme suostuteltua kuskia lahtemaan. Saisihan sen venee yksinkin, mutt taytyy maksaa kymenkertainen hinta...Tulomatka oli kivuttomampi, sain vinkin toisesta reitista. Eli kaupungista tapotaydella taksilla Aonangiin ja sielta botskilla meidan rannalle. Suomalaisia taalla Krabilla riittaa, eilenkin juttelin muutaman pariskunnan kanssa parhaista nahtavyyksista taalla.

Alustava loppuajan matka suunnitelma olisis seuraavanlainen: Taalla olemme viela kolmannen yon ja huomenna katsellaan tilanne uudestaan, voinnin salliessa jatkamme matkaa Ao Nangiin. Siella mutama yo, sitten Krabin kautta puku mukaan ja Ko Lantalle. Lantalta Trangin kaupunkiin, josta hypataan junaan. 14 tunnin junamatkan jalkeen aamulla olisi tarkoitus saapua Bangkokkiin. Muutama paiva siella ja sittenpa olisi kotiinlahdon aika...Mutta siihen on viela aikaa:)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.