IRC-Galleria

ambrozio

ambrozio

believes in big things

Jumalan kuva ja kunniaKeskiviikko 09.08.2006 16:02

Raamattua lukiessa hoksasin taas ihmisen aseman Jumalan edessä. Jeesus sanoo ihmisistä: "ja ihastukseni olivat ihmislapset" Siis jo silloin kun Hän oli Jumalan vierellä taivaissa ennen maanpäälle tuloa. Jeesus ei siis ilmestynyt olemaan vasta Mariasta synnyttyään vaan Hän itsekin todistaa: "Herra loi minut töittensä esikoiseksi, ensimmäiseksi teoistaan, ennen aikojen alkua." Kolmiyhteinen Jumala oli kolmiyhteinen jo ennen minkään luomista. mm."Henki liikkui vetten päällä" todetaan luomiskertomuksessa. Pyhän Hengen kastehan nähtiin vasta Jeesuksen noustua kuolleista.

Ihminen joka noudattaa Herran teitä on siis suloinen näky hänen silmissään. Ihastus, päiviensä ilo. Vajavaisena ihmisenä siis kuitenkin saamme kohdata tätä rakkautta. Valitettavasti moni ihminen ei välitä tästä asiasta ja saa Luojansa murheelliseksi. Herra itkee katoavaa sukupolvea katsellessaan, mutta hänen palvelijansa saa hymyn hänen huulilleen. Minä saan siis Jumalan iloiseksi, koska olen hänen lapsensa. Mahtavaa!:) Toivon, että sinäkin tahdot saada hänet iloiseksi.

Tätä miettiessäni hiljennyn itse ainakin syntisen rukoukseen ja tahdon uudestaan omistaa itseni Jumalan lapseksi.. Sitä lapseutta voi pyytää Jumalalta vaikka joka päivä uudestaan. amen!:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.