IRC-Galleria

ambrozio

ambrozio

believes in big things

Nyt on elämäsi parasta aikaa!Perjantai 18.07.2008 22:29

"Someday, someday.. Joskus kaukana tulevaisuudessa olen sitä ja sitä.." Kuulostaako tutulta? Tänään et voi olla tyytyväinen itseesi ja elämääsi, kun menneisyyteen mahtuu paljon virheitä ja tappioita. Ainakin muutama vuosi sinun täytyy taistella ja tehdä kovasti töitä saadaksesi parempia ihmissuhteita, parempi työ, parempi koulutus ja parempi itsetunto. Mutta missä on "huominen"? Se on aina tavoittamattomissa.

Jumalalla on paljon parempia asioita varattuna sinulle kuin itse osaat edes uskoa. Siis vuosien päästäkö? Ei, vaan TÄNÄÄN. Mutta miten voit tänään elää täyttä elämää täynnä onnistumisia, jos menneisyytesi on yhtä sekasotkua? Vastaus löytyy Jeesuksen opetuksista. Jeesus kertoi ihmisile, ettei uutta viiniä voi kaataa vanhoihin nahkalaileihin (2 tuhatta vuotta sitten ei käytetty pulloja vaan nahkaisia, venyviä pussukoita) Vanhat leilit repeytyisivät ja viini valuisi hukkaan. Uusi viini tulee siis kaataa uusiin leileihin. Samalla tavalla tänään on uusi päivä, ja tälle päivälle sinulle on varattuna uudet siunaukset. Jos tukahdutat uudet siunaukset eilisen päivän virheiden ja pettymysten takia, et ikinä voi nauttia jokapäiväisistä onnistumisista, joita Herra tahtoo sinulle antaa. Mikä on eilinen? Se on kadonnut, eikä sitä voi mitenkään muuttaa. Elä tänään täysimääräistä elämää! Tänään sinun on aika astua uudelle tasolle elämässäsi! Jumalan suomat suuret siunaukset ovat yhden uskonaskeleen päässä siitä, missä olet nyt.

Jos sinulla on nyt huolia terveydessäsi - astu nyt siihen terveyteen, jonka Jumala tahtoo sinulle lahjoittaa ("hänen haavojensa kautta me olemme parannetut") Jos sinulle on nyt huolia raha-asioissa - päätä astua sille taloudelliselle tasolle, jonka Jumala tahtoo sinulle lahjoittaa! Jos sinulla on huolia ihmissuhteissasi - ota nyt vastaan se siunaus, että Jumala uudistaa ihmissuhteesi! Jos sinulla on huolia opiskelussasi - ota nyt vastaan kaikki tarvittava viisaus opiskelujasi varten, jonka Jumala tahtoo sinulle lahjoittaa.

Tämä ei ole ylpeyttä, tämä ei ole ns. "menestysteologiaa" Tämä on elämää, joka Jumalalla on varattuna jokaiselle lapselleen. Jeesus on tullut, jotta sinulla olisi yltäkylläisyys ja elämä. Yltäkylläisyys on enemmän kuin tämän hetkinen tilanteesi. Ota uskossa vastaan se elämä, joka Jumalalla on sinulle varattuna.


Rukoilen jokaisen tekstini lukijan puolesta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.