IRC-Galleria

angeliinu

angeliinu

☆SuPeRStAr☆

Blogimerkintä

- Vanhempi »

aikuisuus odottaa... Maanantai 23.07.2007 04:39

Hihiiii,oon 19! mikä turha ikä, vai onko?Oon tässä kelaillu kaikkee maan ja taivaan väliltä ja sitäki kauempaa mitä haluun elämältä ja mikä on se mun juttu, mut ei vieläkää sillee näy "vastausta". Kuitenki mulla on sellanen täydellinen sisäinen rauha, sillä jotenki vaan tiedän et kaikki tulee loksahtaa paikoilleen. On sikana kaikkii unelmii mitkä on jotenki vaikee mahduttaa yhtee elämään. Haluisin mulle jonkun hyvän koulutuksen joku lääkäri, psykologi, biologi tai jotain sellasta joka kuitenki vaatii monta pitkää vuotta. Sit kans haluisin olla sellanen kotimama u know... olla himassa kasvattamassa skideij joita pitää olla ainaki 5 ;D
kokkailla, siivoo, sisutaa himaa, rakastaa ja kunnioittaa aviomiestäni<33( raukka joutuu raataa babymamansa eteen, ku mul on nii kallis maku xD) Ja kaikkee muuta siinä ohella.
Olis kans aiva must lähtee kiretää maailmaa, patikoida vuoristossa, olla vaa luonnon armoilla jossai viidakossa jne.. Maailmassa taas on nii paljon ihmisii jotka tarvii apuu ja tunnen tietynlaista vastuuta siitä. Tiiän et en oo aiheuttanu sotii tai nälkää, mut jos kerran voin auttaa, nii miks en tekis sitä? Mä oon nii etuoikeutettu vaik en aina tuu ajatelleeks sitä. Tuolla on niin paljon ihmisii jotka tarvii huolenpitoo ja RAKKAUTTA.
Tää asia on kyl sellanen jonka tuun toteuttaa, ihmisten auttaminen mahtuu kyl aina mun elämääni ja mun sydämeeni. Ehkä saatte parin vuoden päästä postikortin afrikasta ku päätänki lähtee lähetyssaarnaajaks sinne xD ;DD
Kuitenki oon tällänen villi ja kaksmielinen flippari joka päästää suustaan kaikkee mitä et sanois äitis tai mummos edessä :) istuskelen frendejen kaa kahviloissa (ollaa salee kierretty kaikki hesan kuppilat) nii kauan ennen ku saadaa porttikielto niihin, ollaa kato nii kovaäänisii et ihmisten on vaikee sopeutuu meihi...hehe. Noooh taidan lopettaa tähä. Se tuntuu nyt oikeelta. jatkuu..... ehkä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.