IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Suojelija-dik + imubebaMaanantai 31.03.2008 21:35

Taas tuli rentouduttuu oikeen kunnolla viikonloppuna. Perjantaina Sami "Peto" Mäkiläääään kans Aleen. Mentiin sen kämpille naukkailee hieman olutta pohjiksi. Siinä 23.15 tajuttiin, et stna, vika metrohan lähtee ihan just. Hirveellä kiireellä matkaan ja salaa toivottiin, et dösä sattuis alkoholijumalan saattelemana tulee just sopivasti.. Jep, vika dösä menny 23.04.. Siitä sit pientä juoksua metroasemalle asti.. Helppoo ku heinän teko (talvella), mut ei sittenkään. Metron tulemiseen oli aikaa semmonen 5 min jäljellä mut aseman sen puoleiset ovet oli tietysti kiinni. Käveltii sit täysin lyötyinä oottelee yödösää ja katottiin, kuinka metro lipui kaukaisuuteen.. Vitutti.. Juotiin olutta.. Vähä helpotti.
Bussis Sami sai sit jonku Klonkku-psykoosin ja puhu sen äänel about koko matkan. Ei tarvinnu hetkeen aikaan tuntee sitäkään kaverii. Alessa vedeltiin kaksin käsin ja päästiin ihan hyviin nousuihin. Jotain tapahtu ja yht'äkkii meiän pöydäs istuu ihan hyvännäkönen muija. Dunno, miks se siihe tuli, mut ei se mua haitannu. Aina pillu mieles. <3 Jotain juteltiin siinä ja ziigasin sit, et vasemmas nimettömäs ihan nätti sormus.

Mä: "Missäs sun jätkä on?"
Unknown muija: "Hä? Ai tää sormus.. Emmä oo kihlois tai mtn, isoisän vanha sormus.."
Mä: Miks pidät sitä vasemmas nimettömäs?"
Unknown muija: "Ei se mahu muuhun."

Oli sit pakko tarkistaa ja Samin kaa kokeiltii survoo sitä (sormusta) kaikkiin sormiin, mut totta se oli: Joko sormi oli liian pieni ja se tippu tai liian makkaramainen eikä olis menny ees vaseliinin avustuksel. Sami sit jtn kävi avautuu sille ja siin meni tsäänsit. Unknown muija lähti eikä nähty enää. Vitutti.. Join olutta... Vähä helpotti.
Sami lähti jossai välis tanssilattialle ja mä jäin siihe lähituntumaan nauttimaan valkovenäläisen hyvästä mausta. Siin sit tuli parin hyybän välille jtn kinaa ja toista vedettii pleksiin aika hyvin. Veri lens eikä kellää ollu enää hauskaa. Sain hirveen braveheart-fiiliksen ja menin väliin rauhottelee tilannetta. Joku mulkku sit kamppas mut viel miehekkäästi selästä päin, lensin sinne lattialle ja tää runkkari onnistu fudac just tähän kipeeseen nilkkaan. Vaikeroin siel hetken aikaa, kunnes poket, about koko baarin asiakaskunta ja Sami syöksyy paikalle. Siin rytäkäs joku ihana lahnalta haiseva harmaakarhun paska tallo mun naaman päältä. Rupes jo vähän vituttaa.. En juonu siin tilantees olutta.. Ei helpottanu. Sami sit kävi niille pokille aukoo jtn "vittu te osaa ees duunianne hoitaa. Tääl putoo possee ku heinää ja te kaivatte ringissä munianne." Lennettiin sit ulos. Jäi iha jees fiilis, kerranki ku yrittää vähä rauhotella ihmisii, nii lentää ite ulos. Ei ikinä kannata...
Lähettiin sit mäkkärii kohti. Jonoo oli ku Kosovon leipäjonos, mut taisteltii aika nopeesti safkat messiin ja siit taksil himaan. Jäi tota viimestä äksidenttii lukuunottamatta iha jees mela, kiits Peto, joskus uusix (L)
Lauantaina Bullo päätti vetästä pienet pyllyt ja eihän siin muu auttanu, ku lähtee messiin. Illan main priority oli katsastaa uudistunu Konalan Vaahtera (josta varmaan tuleekin meiän uus kantapaikka). Bullolle ja Katille naukkailee lientä, messis TERHI, aksu ja hetken aikaa Ninde sekä Tomi.. Myös Make kävi vierailulla, mut siit (ehkä) tuonempana. Eli kaljaa koneistoon, mut aika diesel-vetonen oli lauantaina fiilis.. Joku siksari alla eikä tuntunu lähtevän mihinkään. Noh, Tuomas sit anto pari snapsii "nelikybästä".. Vetäsin ne naamariin ja kasikybästähän se oli. Mut hyvin autto ja fiilis nous. Terhin mielest olin taas "ärsyttäväs kännis", yhen pykälän liian paljon (tarkottaako sitten 1-2 kaljaa, god only knows).
Siinä sit posset rupes olee kasas ja hyvis nousuis, kunnes ovikello soi. Ihmeteltii, et kukas sielt viel tulee. No Make prkl. Morjestettii, ei vastausta.. Kerto sit Tomille pienet terveiset. Hetki siinä ihmeteltii ja Ninde lähti sit himaan. Kaverit tippuu viereltä, mut eteenpäin on jatkettava. Vaahteraa kohti ja sehän oli erittäin mukava mesta. Sain 6 valkkarii 20 eunukilla. Tuli hyvä fiilis.
Eipä siel sen kummempia, vessa oli aika hoocee-tavaraa. Pönttö keskellä lattiaa, ei koppia, ei mitään. Siihe sit vääntää paskaa, ku kaveria tulee viereen kusilaarille stondaa. Se on se tosimiehen vessa. Pikku hiljaa känniset lärvit kohti jatkoja. Eli eikun takaisin Katin ja Bullon kämpille. Matkalla vähän lumisotaa, taas pientä Dikkiä kiusataan ja miehekkäästi niskaan pari näpäkkää osumaa. Back to first känni tai jotain: Punnertamaan keskelle autotietä, Bullo edellä, mä perässä. Tuomas sai jäynäfiiliksen ja hyppäs selän päälle, taas väänty nilkka. Tomi kanto mua vanhana Spol-alikkina pitkin Konalan pimeitä katuja.
Kämpillä sit pelailtiin vähä wii-tennistä ja gaylausta. Muistikuvat aika hatarat, mut lonkeropullo käväs taas persees. Sain siit kuulema stondiksen tai jotain. Sit sammuin. Ja nää mulkut saa niin hauskan ja uuden idean: Piirellään dikki täyteen kyrpii ja sillee, hehheheh.... Tuomas sit tunki viel housuihin juustonaksun, se hävis johonkin. Perse tais imasta sen. Nukuin semmoset kevyet 13 tuntii.. Ja katottiin taas paskin leffa ikinä: I Want Candy, suosittelen.. Varsinki darras, tekee hyvää. Sain kesyttää Hondaa sunnuntaiajelun muodossa. Siinpä se, ens vkl telli :n syndet. Sillo ollaa vidu gänäs!!1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.