IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes
Eilen pikkulauantain viettoa: Ääsjoen Onnela kutsuu. Aloteltiin MikkoMallikkaan luona. Messissä arjalaisjuurinen kassi-Kimmo, dönneri, AnteroRokka, px5, Qlli- ja TheGimp_ . Kimmo ja AnteroRokka käy teräsmieskisan. Ensin paini, jonka Kimmo vei 6-0. Seuraavana kädenvääntö: Tiukka vääntö mutta... Kahden lajin jälkeen tilanne tasapeli 1-1. Vielä pitäis keksii se viimenen ja ratkaseva laji. Tmist0, Dirge ja |Jut-tA| käväs haastamassa. Potkittii ne pois ja naurettii :P
Lähestyttiin h-hetkee ja lähettiin käppäilee Krannia kohti. Lorenzo ilmesty taivaasta meiän kaveriks. Porukka jakautu muutamaan ryhmään: Eturintamassa lähti ainaki AnteroRokka, toisessa aallossa mä, Teemu, Lorenzo ja Niemi. Viimenen lukko sisäls sitte loput. Omenat nous aika suureen rooliin. Meillä oli Teemun kans hirvee tappelu siitä, kumpi kantaa siwan kaljapussia. Monen mutkan, tappelun ja kusitauon jälkeen päästiin maaliin ja dikki-dissaus alkaa välittömästi. Kävin parturissa ja mieleenpainuvin kommentti tuli kyllä Maijalta: "Sä... sä... oot niin amis!"
Ökymeininkiä: Kaks taksia oottaa kiltisti lähtömerkkiä. Lihat sitten vaan sisään ja menox. Vitun hullu taksikuski meillä: Hannan hienot viinit lenteli pitkin Suomen maita. Matka kulu oikeen rattosasti ja päästiin hengissä perille. Tietysti ihmisillä on vielä juotavaa eli pihalla chillailtiin hetken aikaa. Joku mummo kyttäs meiän pulloja, ui kyllä oikeesti jo munki liiveihin. Paniikissa vaan ykkösellä olut naamaan ja mummo tyytyväiseks.
Onnellaan rohkeesti muna kädessä. Hyvää päivää sitä massan määrää. Kesti joku 15 min saada membercard ja toiset 15 min saada yks (1) olut. Nurkkapöytään istumaan. Kimmo, Niemi ja Tuukka kaikki aivan sooseissa... Kuulin legendaa, et kaks viimestä menny jonneki rautatieasemalle nuq. Kimmo tanssii, heiluu, huitoo ja kaataa ihmisten drinkkejä ku heinää. Sen lasitki oli kadoksissa koko ajan. Mäki sain muutaman kerran jotain hengenahdistuksii. Mikkolla taitaa olla tosi syviä antipatioita mua kohtaa. Se lepäilee penkillä, mä kurkotan sen yli ja yritän sanoo Teemulle jotain niin yht'kkiä pamahtaa nyrkki vattaan ja Mikko raivoo taas naama punasena. Tuli aika lähtöön ja käppäillään ulos. Teemu syö pilliä ja Hemppa olis saanu tuheroo. Mut ei riittäny miehellä munan pituus niin jäi herumatta.
Taksit tuli ja matkalle kotiin. Olin aivan liekeissä. Kaikki muut about nukku mut dikki the moottoriturpa laulaa. "Selvis tänään, että kun atomi tai joku sellanen kulkee lineraalisesti kohti jotain, niin siinä ei voima kasva!" "Arktikulaationi ei ole entisellään." Sain juoda Sussun Graalin maljan melkeen kokonaan yksin. Mikolle nuq with Gimp ja aamulla heräsin sohvalta istuma-asennosta. Kello jotain vähän päälle 13. Lähin jostain syystä hiippailemaan ympäri taloa ja sit jalka puuttu niin pahasti, ettei sillä kävelee pystyny. Uudestaa nukkuu ja 15 pintaan herättii Mixuliinin kans. Uusiks vielä joskus \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.