IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes
On tääki kans oikee. Klo 4 aamulla ja mä kirjotan päikkärii. Sairasta? Ei munkaan mielestä. Mutta voitais jatkaa mihin viimex jäätiin. Elikäs tiistai 2.1.2007 ja valmistauduttii Teuvalle lähtöö varten. Painotin Bullolle, et pitää sit viim. 16 olla Pasilan asemalla, q juna tulee about 10 yli. Eihän siinä mitään hätää ollu, joskus 14 aikaa lähettii moikkaa Lockhammeria, heittää Kati duuniin jne.
Katteltii siinä 15.20 kämpän edes, et kerranki menee just hyvin eikä tuu ees kiirus. Mut kuten ollaan mainittu, nää jutut ei todellakaan mee ku satukirjoissa. Tuomas huomauttaa, et nyt on avaimet jääny vanhempien luo. Rupee stressivanne kiristyy pään ympärillä. Paniikki päällä hakee avaimet, takasin Munkkivuoreen, kamppeet kasaan, jännäkakka ja menox. Ja kuten arvata saattaa, Pasila + iltapäiväruuhka ei todellakaan oo mikään Valkovenäläisen veronen yhdistelmä. Matkaa ei yhteensä ollu ees 10 km mut aikaa palo vajaa 30 min. Nopeet hyvästit ja lippuja ostaa.
"Hyvinhän täs on aikaa, 10 min eikä ees jonoo lipunmyynnis..." Mut ei nää mee ku satukirjoissa. Kaks kassaa, molemmissa asiakkaina +70 mummot, jotka viimeks käyttäny junaa joskus 40-luvulla ja paasaa, et "ei siihen aikaa mitää lippuja ollu, kun jokainen meni vuoron perään heittää muutaman lapiollisen hiiliä uuniin... Ja tietysti täytyy kertoa tässä samalla lyhyt elämänkerta....." Ei tossa tilantees voinu muuta ku nauraa. Tosiaan, nauroin. Ikuisuuden kulttuu pääsin kassalle, pistin infot tiskiin...
"Ai tähän 12 yli menevään haluat?"
"No jos se vaan viel on mahollista.." (klo n. 10 yli)
"Juu, hyvin kerkee vielä.. Olisko jotain paikkatoivetta, ylä/ala-kerta, nettipistoke, pöytä, tms..?"
"Ei oo, pistä ny jotain et keretää vielä siihe.."
"Aivan, ymmärrän.. Eli teille on pöytä, vierekkäiset paikat, ravintolavaunun vierestä... Hei, ei saa ottaa kädestä. Ei teillä nyt noin kiire voi olla, kuuletko poika?!?!"
Ja hyvinhän me kerettiin, kuten aina. Melkeen kerkesin röökiä käydä ostamas mut ärrälle oli pikkasen liian pitkät jonot. Junamatka siis ilman röökn. Oon ylpee, terveelliset elämäntavat jne. Ei vaan nukkumisesta junassa tullu mitää. Koko ajan nytkähtelin hereille ja kaikki muut matkustajat pelästyy. Vaivautunu fiilis.
Saatiin Seinäjoen linkasta pari jyyröö alennusta ku se kuski ei osannu ottaa erikseen "opiskelija" ja "lapsi" -lippuja. Niin päätti sit pistää vaan "2x opiskelija". Jeeee... Ei siin loppumatkas sit midist. Rupes vähän jo heikottaa, ku viimeks syöny joskus 10 aikaa aamul. Mut tietysti tsaari haluu lähtee Kurikaan ja esittelee sen mahtavia kuski-skillejä. Ehin vetästä kaks (2) tähtitorttuu ja taas mentiin. Ei tää yks mulkero halunnu kertoo mihin mennää niin piti vaan katella, et tekeekö kaikkien aikojen pahimman jäynän ja jättää mut jonneki amiksen pihaa yöks. Mut Hannan luo mentiin, katottii jotain homo/lesbo-ohjelmaa, luettii Cosmopolitanii ja täyteltii ystävä-kirjaa. Se oli hauska hetki, nyt kaikki luulee (tai siis luulee, luulee.. noh, u know) et oon aiva 110% kei. Olin himas joskus puolenyön pintaan.
Ekat koulupäivät meni aikamoises usvas. Tähtihetki perjantain viimenen (äikän) tunti ja Dikin vitsinurkkaus. Onnistuin pilaa aika monen ihmisen viikonlopun ja oon ylpee siitä. Perjantaina en tehny mitää. Heräsin joskus illal todellisuutee, ettei oo pottua, bilehilemestaa tai yhtään mitään muutakaan. Masennuin ja katoin Kylmän ringin ekan kauden. Lauantaina Matti soitti ja se tuli Empun kans meille. Katottii American Idol-paskimmat koelaulut. Naurettii. Sit mentii Apsille. Pelatiin Trivial Pursuita, vähänkö vietiin. Lähellä oli runkkukunkku-ykkössija. Matka jatku Sakkeen. Sain kokeen sen paljon puhun karaoken ihanuuden in Teuva. Ei se kyllä mitään kaunista ollu. Kranniin vielä muutamalle. Ei tosiaankaan mikää kehuttava vkl. Joskus vähä kevyemmin, eikö? <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.