IRC-Galleria

ashesdick

ashesdick

Dikki Descartes

Pelaa codii, nupu!!1Maanantai 15.01.2007 02:39

Pejantai. Kello jotain 20 pintaan. Ei oo mistää kuulunu mitää menon tynkää. Ei pätsiä takataskussa. Ei kyytiä kylille. Paniikki rupee iskemään. Kulliviiva pelastaa. Lainaa 5e ja hakee vielä pimeestä kolosta. Jäi päälle 10 min aikaa. Ruvetaan miettimään, että mitäs tehtäis. Mentiin apsille ja Henkka innostu vähän pelaa uhkapelejä. Heitti (muistaaksein) 2e sisään ja pelas sitä jumankauta varmaan puol tuntii. Ruvettiin Teemun ja Iidan kans vähä kyllästymään.
Tsaarin pari pisnespuheluu ja Kaskisiin. Janna ja sen kaveri, jonka nimee ei nyt taas muista (pistän kahen kaljan piikkiin). Se ja sen kaverit halus Kjoelle baariin. Ehittiin ajaa muutama kilometri ja ilmotusta peliin: Ei ne saa kyytiä takasin. Meinattiin ensin kääntyy ympäri mut Teuvan Kranni pelastaa illan. Kun rupee muistelee nii sieltä ei mitää kovin tarkkaa kuvaa ees saa. Teemun juoksupojaks jouduin. Jotain valkovenäläistä sille rehasin.
Suunta takasin Kaskisiin. Taisin vähä intoutuu dikki-movementeihin. Kulli rupes olee melko sammumiskunnos Teuvalle päin tultaessa. Hyvä, et jakso nousta autosta kotiovella. Mäki pääsin turvallisesti kotiin. Heräsin aamulla ja näky oli taas seuraava: Yöpöydällä kasa nätisti tehtyjä voileipiä, lattialla litran rasvaton maitopönikkä, avaamattomana ja varmaan 300 Aku Ankkaa. Jotain maagista meiän kämpäs on, ku ei koskaan muista näitä koti-keissejä.
Lauantain pysyin kotona potien kapulaa. Ens vkl kosahtaa sit, varaudu Jake \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.